exwitch 15.10.05, 17:36 jestem strojnisia.:))) ♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jula09 Re: Przyznam się .... 15.10.05, 17:50 Dobrze ze mi przypomniałaś. Czas szykować się do wyjścia. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
exwitch Re: Przyznam się .... 16.10.05, 10:27 exwitch napisała: > > jestem strojnisia.:))) i dodam wieka strojnisia...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Przyznam się .... 16.10.05, 10:33 Ach, ta Wisia to strojnisia nie możliwa! Sama mama nawet na to głową kiwa. Koleżanki także na to głową kręcą, Że tę Wisię tylko takie rzeczy nęcą: Koroneczki, Falbaneczki, Wstążki, Broszki, Wisioreczki, Pomponiki, Koraliki, I podobne fiki – miki... Raz iść miała Wisia mała na wycieczkę. Z całą klasą. Gdzieś do lasu... czy nad rzeczkę... - Lecz czy zdążę? Lecz czy zwiążę? – myśli Wisia – Tyle wstążek!... Którą wybrać mam na dzisiaj? Czy zieloną, Czy niebieską, Czy różową?... Czy liliową, Czy też lepiej Granatową?... Czy tę w groszki, Czy tę w kropki, Czy tę w gwiazdki?... Czy w kwadraty, Czy w krateczkę, Czy też w paski?... Gdy strojnisia wybrała kolor wreszcie, Znowu kłopot nasza Wisia straszny ma... Znów godzinę myśli – wierzcie lub nie wierzcie – Jak by spleść tu warkoczyki swoje dwa?!... Czy osobno, Czy też razem, Czy w koszyki?... Czy z przedziałem, Czy też lepiej Może bez? Czy po prostu Ślicznie upleść Je w koszyki? Strach pomyśleć, Ile z tym Kłopotu jest!... Gdy strojnisia wreszcie się zdecydowała, Znów w rozterce niesłychanej biedna trwa, Dwie godziny myśli nad tym Wisia mała, Jak zawiązać tę kokardę teraz ma?... Czy do przodu, Czy u góry, Czy na dole?... Czy na poprzek, Czy na boku, Czy też w skos?... Czy na czubku, Czy pośrodku, Czy na czole?... Czy na ucho Ją opuścić, Czy na nos?... Gdy skończyło się nareszcie upinanie Warkoczyków, koralików i wstążeczki – Jedna rzecz się stała – przykra niesłychanie: Cała klasa powróciła już z wycieczki! Odpowiedz Link Zgłoś
exwitch Re: Cudowne..:))))))))))) 16.10.05, 10:55 dzięki zaraz mi razniej:))) ♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫ Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 druga strona 18.10.05, 00:24 wydaje mi śie żę to fajnie sie stroić pod warunkiem że potrafisz sie dobrze czuć rozczochrana i bez makijażu TEŻ bo to są tez fajne stany Odpowiedz Link Zgłoś