getting_better 19.10.05, 20:17 Może coś nowego i świeżego? Może coś oryginalnego? Błagam dosyć tego marazmu! :O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_ta_sama Re: Forum stagnacji 19.10.05, 20:18 Ja tam sie ciesze, ze jest, jak jest......... Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: Forum stagnacji 19.10.05, 20:22 Cieszysz się? O! Porozmawiajmy o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Forum stagnacji 19.10.05, 20:31 a czemu Tobie tak zalezy na tym,zeby sie tu cos dzialo? Odpowiedz Link Zgłoś
marquito Re: Forum stagnacji 19.10.05, 20:31 Chciałem wykombinować coś świeżego. Wpisałem www.fresh.com/ a tu wyskoczyła strona ze wspomnieniami gejszy. Najpierw się ucieszyłem, że to może być ciekawe, ale później patrzę, a tu się okazuje że "Fresh" to nazwa firmy kosmetycznej, a "memoirs of geisha" to nazwa jakiejś linii kosmetyków (czy jak to się tam nazywa). Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: Forum stagnacji 19.10.05, 20:36 Taki los spotyka ludzi kreatywnych :) Nie chodzi o to, żeby się coś działo, tylko o to, żeby mnie ktoś czymś zaskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Forum stagnacji 19.10.05, 20:38 getting_better napisała: > Taki los spotyka ludzi kreatywnych :) > > Nie chodzi o to, żeby się coś działo, tylko o to, żeby mnie ktoś czymś zaskoczy > ł. > Ciebie ktos.. a czemu nie odwrotnie? pozatym co powiesz o mobbingu w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: Forum stagnacji 19.10.05, 20:44 Przepraszam a co ma mobbing do wiatraka? Wypowiedz się. Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: Forum stagnacji 19.10.05, 20:48 A chociaż pogadać ktoś by nie chciał? Tak po ludzku, o czymkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Forum stagnacji 19.10.05, 20:50 getting_better napisała: > A chociaż pogadać ktoś by nie chciał? > Tak po ludzku, o czymkolwiek. > dopiero co ktos tu krzyczal ze to nie jest czat-forum ..a Ty robisz w brew.. to moze o depilacji brwi.. a o mobinngu czytam na innym forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: Forum stagnacji 19.10.05, 20:56 O depilacji brwi? To już chyba wolę o mobbingu. A może lobbing? Albo joging? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Forum stagnacji 19.10.05, 21:01 getting_better napisała: > O depilacji brwi? To już chyba wolę o mobbingu. > A może lobbing? > Albo joging? :) > a moze o Twojej przyszlosci ,jak zjawia sie tutaj "sprzatacze".. i jak Ci nawstawiaja;))) masz poczatki depresji jesiennej.. jaka masz pogode? Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: Forum stagnacji 19.10.05, 21:05 To nie depresja tylko zmęczenie. Pogoda piękna. Ale słońce dawno zaszło. "Na zmierch otworzę cichutko drzwi i nie zobaczysz jak ciężko mi, jak bardzo ciężko mi iść gdy zmierch twą zakrył mi twarz twój uśmiech mi zgasł rozpłynął się w mroku..." Jacy "sprzątacze"? Te wulgatory hiperaktywne? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Forum stagnacji 19.10.05, 21:10 "Na zmierch otworzę cichutko drzwi i nie zobaczysz jak ciężko mi, jak bardzo ciężko mi iść gdy zmierch twą zakrył mi twarz twój uśmiech mi zgasł rozpłynął się w mroku hi..jakie to piekne;) sama napisalas? Jacy "sprzątacze"? Te wulgatory hiperaktywne? tak wlasnie oni...sa bardzo wulgarni.. a u mnie tez slonecznie caly dzionek bylo, wieczorem sie ochlodzilo.. jak to tylko zemeczenie,to mam nadzieje ze do jutra odpoczniesz..? Odpowiedz Link Zgłoś
stary_babsztyl Re: Forum stagnacji 19.10.05, 21:41 Jest zajefajnie! Dopiero co było lato i wystarczyło wzuć japonki żeby być ubranym a teraz jest jeszcze fajniej bo trzeba ubierać się warstwowo i mieć parasol ale za to co za dymne świty za oknem.... Za trochę porządki na święte i szał świątecznych zakupów, jak co roku walka nasz będzie przegrana w ogólnoświatowym pędzie do realizacji koniecznych tradycji choć padasz na pysk to jeszcze okna i drobiazg dla ciotki Stefy... Super!!! Teraz jest najfajniej - to czas oczekiwania na choinkę i listy noworocznych prezentów... Co,za wcześnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
getting_worse Forum stagnacji - to normalne. 19.10.05, 21:56 Nie wpadaj tu, jak to forum Cie stagnuje. Nauka uczy, ze jak moze byc gorzej, to bedzie. I niech tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 odlotowe? 19.10.05, 23:06 czujesz marazm ? wiesz jak to jest najbardziej nudzą sie ludzie nudliwi niektórzy sie wogóle nie nudzą ja na tym forum nic a nic mie tu dobrze świeze mięsko ? nie smakuje ci to co jest ? moze zmienić forum jna bardziej odlotowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
stary_babsztyl Re: odlotowe? 19.10.05, 23:12 O tak,tak,zdecydowanie my nie jesteśmy nudliwi!:) Ja tu już nawet czasem chciałabym się trochę ponudzić aczkolwiek nie mówmy hop bo chyba mistrz ogórów i klapsów zaczyna działać a jest trochę monotematyczny,żeby nie użyć określenia nudliwy :) ps moja sygnaturka chyba też zrobiła się już nudliwa bo jakoś mnie wzdryga i zgubił się kawałek taka niechlujna jakaś Odpowiedz Link Zgłoś