iwona2511 21.10.05, 17:45 Witam serdecznie, możecie coś więcej powiedzieć na temat tej metody. A może znacie ciekawe strony i książki na ten temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris_38 pop 24.10.05, 00:39 to zaby szerokie ksieżek nie znam ale to wiele osób tak pracuje od dawana sama tego używam z dobrym skutkiem duzo tej metody stosuja w popie (psychologia zorientowana na proces) poszukaj w sieci książek gościa A. Mindel Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: pop 24.10.05, 00:43 W necie znajdziesz przykladowa wizualizacje niejakiego Geralda Epsteina (na jednej ze stron niejakiej Ewy Foley). Poszukaj Mindella, ale lepiej w bibliotekach, bo w ksiegarniach moze byc niedostepny, a na Allegro zapewne bedzie dosc drogi (tak jak Lowen)> Moim zdaniem ciezko mowic, ze Mindell stosuje wizualizacje-na pewno nie jest to jego podstawowa technika pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a (ot) 24.10.05, 00:54 Lowen drogi na allegro? dzięki :) sprzedaję swojego :)) ciekawe, za ile pójdą dwa Loweny? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: (ot) 24.10.05, 00:56 blue_a napisała: > Lowen drogi na allegro? > dzięki :) sprzedaję swojego :)) > ciekawe, za ile pójdą dwa Loweny? > > dzięki Zalezy co masz. Jesli "Wstep do bioenergetyki" albo "Duchowosc ciala" to powinny sie sprzedac za dobre pieniadze. Tylko czy warto :) ? Moim zdaniem Lowen byl niesamowita osobowoscia i swietnym...terapeuta ? Choc to slowo niezbyt mi jakos dfo niego pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a no wiem... 24.10.05, 01:00 "Duchowość ciała" i "Miłość, seks i serce" A za ile? :) hmm, zgoda, szkoda, pod młotek tylko ta druga Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: no wiem... 24.10.05, 01:02 blue_a napisała: > "Duchowość ciała" i "Miłość, seks i serce" > A za ile? :) > > hmm, zgoda, szkoda, pod młotek tylko ta druga No wiec nie wiem ile teraz. Niecaly rok temu kiedy chcialem kupic "Milosc seks i serce" sprzedala sie za blisko 50 zl i licytacja byla szaleńcza. Na ta chwile obie mam :). Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a to ja się pobawię :) 24.10.05, 01:08 to będą moje pierwsze kroki na aukcji choć przypuszczam, że na wydanie z 94 r. może nie być aż takiego popytu dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: to ja się pobawię :) 24.10.05, 01:16 blue_a napisała: > wydanie z 94 r. Innego na 99% nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a ciekawe... 24.10.05, 01:22 trochę mi wstyd, w 94 to wydana była "Wizualizacja" cavaliera, leżała na łóżku, a że późno... mam. 91 r., ale sprawdziłam na allegro, że ktoś sprzedaje nową... ciekawe, co jeszcze dobrze pójdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: METODA WIZUALIZACJI 24.10.05, 00:47 Francois J.Paul-Cavallier: Wizualizacja Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: METODA WIZUALIZACJI 24.10.05, 00:50 Wyslalem Ci wlasnie tego Epsteina. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: METODA WIZUALIZACJI 24.10.05, 00:52 jakiś link? też chcę, też chcę :) Odpowiedz Link Zgłoś
6541oo Re: METODA WIZUALIZACJI 26.10.05, 16:10 Mam pytanie, czy ktoś z Was stosował wizualizację,zeby np. zmienić wygląd. Czy są jakieś warsztaty lub lekcje . Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś