roseanne 26.09.02, 16:21 biedna, mokra, wystraszona kuleczka wdrapala sie na dach domu, na koncu ulicy. Ciezko bylo ja z tamtad zdjac. Nieufna byla bardzo. Ale sie udalo !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicca Re: JEST!!! :))) 26.09.02, 16:22 No widzisz? Bardzo się cieszę :) Pozdrawiam ciepło Ciebie i kicię - podróżniczkę V* Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: JEST!!! :))) 26.09.02, 16:43 Wystraszona kuleczka pobłądziła. Jej właścicielka też - pomyliła fora. Tytuł tego forum to PSYCHOLOGIA. Można to jednak zrozumieć - po takich cierpieniach PSYCHICZNYCH. Dużo zdrowia kuleczce i jej Pani życzy Fil Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne imc filucie 26.09.02, 16:49 tak sobie czasami mysle, ze poza tematami psychologicznymi bywaja i tematy zyciowe. Czesc towarzystwa tutaj nie jest jednorazowymi pisaczami - znamy sie od jakiegos czasu. a poza tym ,po co ja to pisze i tak nie zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Roseanne... 26.09.02, 16:50 Całkowicie Cię popieram - imć filut raczej Cię nie zrozumie. Pzdr ciepło ciesząc się z odzyskania Kici Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Roseanne... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 16:55 Biedna kicia... ciepłe pozdrówka dla was obu:) Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Pani adwokatko Vicca 27.09.02, 15:41 Gratuluję doskonałej znajomości ludzkiej psychiki. Czy zawsze tak szybko i trafnie oceniasz ludzi? Może założysz działalność wirtualną: "Charakteryzowanie ludzi na podstawie postów". Przewiduję same sukcesy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Fil 27.09.02, 16:25 Nikt nie ma drugiej szansy na zrobienie dobrego pierwszego wrażenia. Przykro mi, ale Twoje nie było najlepsze. Pzdr Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
proo "Fil i Vicca" 27.09.02, 16:34 To nie prawda , Filucie .. :-)) Pisz co tam zapragniesz , bo piszesz z sensem! pozdrawiam Cię słodziutko! :-) proo Vicco! Pierwsze wrażenie zrobił Filut w innym wątku i DOBRE to wrażenie było! :-) Także słodziutko pozdrawiam i także proo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: 'Fil i Vicca' 28.09.02, 13:54 proo napisała: > To nie prawda , Filucie .. :-)) > Pisz co tam zapragniesz , bo piszesz z sensem! > > pozdrawiam Cię słodziutko! :-) > proo > Z powodu Twej wirtualnej słodyczy przestałem słodzić kawę. Uznanie sensu mej pisaniny spowodowało, że z dumy nadąłem się jak balon. Jeszcze chwila i pęknę. Przy okazji; czy zauważyłaś, że niektórzy forumową wirtualność traktują b. poważnie. Utożsamiają się z życiem opisywanym umownymi znakami, widocznymi na ekranie. Ja np. wirtualnie jestem szalenie bogaty, młody, przystojny (192 cm wzrostu przy 98 kg wagi), jezdżę Leksusem 3000..... W świecie rzeczywistym najbliższą prawdy jest tylko waga! Pozdrawiam Cię, mija wizjo ucieleśnienia słodyczy Fil Odpowiedz Link Zgłoś
proo do Filuta 28.09.02, 14:09 filut napisał: > Z powodu Twej wirtualnej słodyczy przestałem słodzić kawę. > Uznanie sensu mej pisaniny spowodowało, że z dumy nadąłem się jak balon. > Jeszcze chwila i pęknę. Aleś , Filu złośliwy! :-) Ale złośliwość jest tym większa im większa inteligencja i to jest TO co cieszy! Wyjmując szpilki z Twego postu można się nim pocieszyć , boś dowcipny. Słodź kawę i nie pękaj lecz pisz dalej bo coś pustawo tu dzisiaj. > > Przy okazji; czy zauważyłaś, że niektórzy forumową wirtualność traktują b. > poważnie. Utożsamiają się z życiem opisywanym umownymi znakami, widocznymi na > ekranie. Ja np. wirtualnie jestem szalenie bogaty, młody, przystojny (192 cm > wzrostu przy 98 kg wagi), jezdżę Leksusem 3000..... > W świecie rzeczywistym najbliższą prawdy jest tylko waga! > Pozdrawiam Cię, mija wizjo ucieleśnienia słodyczy > Fil Podobasz mi się , Filu. Wszystko w tym anonsie piękne , poza wagą! Ale przymknę oko na wagę bowiem na tle Leksusa 3000 całkiem jesteś szczuplutki! Pozdrawiam z miodem. Twoja ucieleśniona wizja słodyczy - proo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: do Filuta 28.09.02, 20:24 proo napisała: > Ale złośliwość jest tym większa im większa inteligencja i to jest TO co cieszy! Ja też lubię złośliwców. Nie mylić ze zgryźliwcami!!! pisz dalej bo coś pustawo tu dzisiaj. > > > Podobasz mi się , Filu. Wszystko w tym anonsie piękne , poza wagą! > Ale przymknę oko na wagę bowiem na tle Leksusa 3000 całkiem jesteś szczuplutki! > Nie dość, że jesteś wyrozumiała, to jeszcze masz dobry gust. Pozdrawiam Fil PS1 Próbowałem wcześniej Ci odpowiedzieć na sesji wyjazdowej, ale tamten komp skrewił. Ten post to likwidacja zaległości PS2 Czy, przypadkiem, to forum nie jest przeznaczone na poważniejsze tematy? Pisząc tutaj, w stylu ostatnich moich postów, jestem niekonsekwentny w swoich zasadach. Co te kobiety potrafią zrobić z normalnie prawie rozsądnego człowieka! Nic dziwnego, że jesteśmy gorszą połową ludzkości. Tak nas kołujecie! Fil Odpowiedz Link Zgłoś
proo Re: do Filuta 28.09.02, 20:31 Filucie? :-) Przecież zostałeś pouczony przez stałą bywalczynię o tym jakich tematów można tu używać. Wprawdzie pouczająca mowiła o stałych bywalcach ale .. powiedzmy że już się do nich zaliczyliśmy samozwańczo! :-))) Noooo ... to do roboty! pozdrawiam z miodem proo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: do Filuta 29.09.02, 15:56 hahahahahaha chyba sie poplacze, rzewnymi lzami radosci. Najpierw nieszczesny kot zostal uratowany, hurrrrrraaaaaa, zwierze zyje i dostalo miche jedzenia. Pozniej objawil nam sie niejaki FILUT, ktory wiskoczyl jak Filip z Konopii ;- )))))))))))))))))) i co???? Natychmiast, natychmiast zyskal sobie grono hmhmhm wielbicielek . Czego to nie moze zwykly, gruby, nieatrakcyjny mezczyzna dokonac jak ma compa przysobie . Eeeee nie bierzmy sobie tak wszystkiego do serca;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: do karelii 30.09.02, 08:14 karelia napisała: Czego to nie moze zwykly, gruby, nieatrakcyjny mezczyzna dokonac jak ma compa przy sobie. Trudno mnie zadziwić, ale Tobie się to udało. Albo mnie zidentyfikowałaś i znasz mój rzeczywisty wygląd albo znasz tajemną technikę określania wyglądu internauty na podstawie treści jego postów, albo zgadłaś. Jeśli zgadłaś, to graj w TOTKA! Opis jest doskonale kompatybilny z rzeczywistością. > Eeeee nie bierzmy sobie tak wszystkiego do serca;-)))) Masz 158% racji! Nie ma nic gorszego jak się komuś pop...miesza świat wirtualny z rzeczywistym. Pozdrawiam pełen podziwu Fil PS A z tymi wielbicielkami to prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: do karelii , do filuta 30.09.02, 10:24 no jak to milo spotkac czlowieka, ktory tak dobrze zna te 2 swiaty i potrafi je oddzielic. Nie spodziewalam sie tego , no coz nawet gruby , nieatrakcyjny mezczyzna z kompem zamias teczki ma swoje zalety- ROZUM, oby zawsze funkcjonowal. A z tmi kobietami-wielbicielkami to zart, jasne ze zary, ale mily prawda? Mimo trzezwosci umyslu, logicznego myslenia i swiata cyfr mile polaskotalo, prawda? No , nie bede roseanne mieszac na watku, pakuje sie i znikam....... Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: do karelii , do filuta 30.09.02, 12:52 karelia napisała: > A z tmi kobietami-wielbicielkami to zart, jasne ze zary, ale mily prawda? Mimo trzezwosci umyslu, logicznego myslenia i swiata cyfr mile polaskotalo, prawda? Ty myślisz, że jestem zboczony i nie lubię miłych słów, nawet w żartach? Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Fil 28.09.02, 13:45 vicca napisała: > Nikt nie ma drugiej szansy na zrobienie dobrego pierwszego wrażenia. > > Przykro mi, ale Twoje nie było najlepsze. > Jest mi niezmiernie przykro, że Tobie jest przykro. Jestem jaki jestem! Twoja strata, że innym ludziom nie dajesz szans. A gdzie wybaczanie bliźniemu?? Wyluzuj się dziewczyno, życie Ci jeszcze dokopie i będziesz miała prawdziwe powody do negatywnych ocen ludzkich potworów, wobec których ja jestem mikropotworek. Życzę nieustajacego humoru i miłego towarzystwa Fil Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: imc filucie 27.09.02, 15:35 roseanne napisała: ......... i tak nie zrozumiesz I tu się mylisz! Mój post nie miał charakteru zgryźliwego, dlaczego więc się odgryzasz?. Jako nowy (i przypadkowy) na tym forum, pisałem zgodnie ze swoim poglądem na zakresy tematyczne wątków. Takie moje (i innych) prawo. To była luźna uwaga. Nie należy doszukiwać się złych intencji u każdego nowego forumowicza. Przepraszam, jeśli przypadkowo nadepnąłem Ci na odcisk. Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: JEST!!! :))) 26.09.02, 19:15 No widzisz :)))) Mowilem ze sie znajdzie. Teraz tylko wez ja cieplutko otul ogrzej i daj odpoczac a zobaczysz ze znow bedzie buszowala po domu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: JEST!!! :))) IP: 213.77.91.* 27.09.02, 16:09 Bardzo się cieszę!!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_w Re: JEST!!! :))) IP: *.vivienda.gob.pe 27.09.02, 19:32 Kotom to dobrze ,dadza noge i jeszcze go przyjmuja z usmiechem.Jak ja mu zazdroszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve super! IP: *.netland.gda.pl 29.09.02, 23:56 a jak się ma teraz, po trzech dniach? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: super! 30.09.02, 02:27 ma sie doskonale. Nie wiem ,czy to z powodu przygody, czy tez wyraznie pogarszajacej sei pogody trzyma sie blizej domu i nie szwenda sie tak bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: super! IP: *.sympatico.ca 30.09.02, 02:40 roseanne napisała: > ma sie doskonale. Nie wiem ,czy to z powodu przygody, czy tez wyraznie > pogarszajacej sei pogody trzyma sie blizej domu i nie szwenda sie tak bardzo :) rozo, jakiej pogarszajacej sie pogody? wlasnie wrocilismy ze spaceru - jest +19 i ogolnie rzecz biorac przyjemniej niz w vancouver u antoniny. twoja kicia ma jeszcze wiele cieplych wieczorow na wloczegi zanim zrobi sie naprawde paskudnie. tulipany wsadzilam razem z narcyzami i zonkilami, ponad 30 zas w tych plastikowych koszyczkach. mialam problem jak mam te koszyczki umiescic na bulbach - "on a top", czy raczej bulba w koszyku - zrobilam i tak, i tak (jak widzisz, kiepska ze mnie ogrodniczka) - zobaczymy, co z tego wyniknie. poki co, wiewiorek ani sladu za to sasiad doniosl o kontaktach z racoonami. te to lubie - maja takie cwane lapki i filozoficzny stosunek do swiata. czulosci dla kota, ja tam lubie niepodporzadkowanych wloczykijow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milusia_ :))) 30.09.02, 12:37 roseanne napisała: > biedna, mokra, wystraszona kuleczka wdrapala sie na dach domu, na koncu ulicy. > Ciezko bylo ja z tamtad zdjac. Nieufna byla bardzo. > Ale sie udalo !!! Widzisz, Roseanne? Kociak wrócił! Ciesze się, naprawdę! Pozdrawiam. Milusia :) Odpowiedz Link Zgłoś