spiral_architect 03.11.05, 20:49 opowiedz nam o sobie, rodzinie, Nebrasce, kiedy ubiles pierwszego bawolu i czy dokonales tego golymi rekami ? A jesli nie chcesz nam, to przynajmniej mi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spiral_architect Re: Imagiro 03.11.05, 20:59 Widzisz Imagiro, jednym takim posunieciem zaspokajasz glod wiedzy setek fanek Twych. No i moj rzecz jasna :). Nie masz chyba wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.palmer30 Re: Imagiro 03.11.05, 23:09 Nie odpowie... A wiecie dlaczego? Bo imagiro jest fajfusem zatrudnionym przez GW, płacą mu jakieś nędzne grosze, które starczają ledwie na onanizowanie się przed internetem w małym pokoiku. Cała jego osobowość to imaginacja, wytwór niespełnionych pragnień autora. Prowadzę normalne życie i już dawno doszłam do wniosku, że gość musi być zatrudniony. Nikt normalny nie ma tyle czasu do spędzania na forach internetowych. Uważam, że częściej niż inni moi znajomi jestem w necie, ostatno w pracy miałam też wolne chwile przed kompem, ale nigdy nie miałabym ich aż tyle, żeby być tak regularnie. I te wątki, celowo zajawiające, półprowokacyjne, ale w sumie nudne. Opłacany prowokator, któremu robota się już nudzi, a to przecież strasznie smętne zajęcie dbać o to, żeby strona była często odwiedzana... Odpowiedz Link Zgłoś