Dodaj do ulubionych

Yo , imagiro ,...

22.12.05, 21:04
Obserwuje twoja obsesje osoba felusiaka , ze broni czy zgadza sie bez protestu
na decyzje administracji w zakresie Homeland Security , godzace rzekomo w
twoja wolnosc osobista i prawo do privacy ,...

Oczywiscie mam na mysli ostatnia jaskolke liberalow - Podsluch .

Od ponad 30-tu lat FBI , ATF , ma prawo podsluchiwac , zrobic nalot na bsklep
z bronia o kadzej porze dnia i nocy , zrobic inwentaryzacje i sprawdzic liste
klientow , sprawdzic licences ,...

Wyobrazasz sobie reakcje ACLU po nalocie bez search warrant na establishment
Ahmuda , ktory jest podejrzany o kontakty z Alkaida ?

Przez ostatnie 30 lat nie bylo jednego protestu (zaloze sie ze tobie to tez
nie przeszkadza) ze strony ACLU , liberalow na lamanie 1-st i 2-nd amendment
Konstytucji w wypadku sklepow z bronia , natomiast w samym Seattle i Tacoma w
ostatnich 3-ch latach mielismy kilka interwencji bo search warrant wykonano
bez tlumacza ,... Biedny Ahmed nie wiedzial co to znaczy "you have a righ to
remain silent" :)

Nie bronie felusiaka , chce tylko podkreslic ile tracicie przez hipokryzje .

uklony

Obserwuj wątek
    • i-love-2-ski Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 21:10
      to imagiro to troche demokratycznym smrodem zalatuje.
      • imagiro Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 21:26
        mylicie sie, imagiro nie zna szczegolow, ale ma intuicje ... ktora go nigdy nie
        zawodzi ... od czsu jak klient (ten z bialego domu) wstapil na tron to slysze
        tylko jedno: BOJTA SIE:
        1. West Nile virus mial pozabijac na wszystkich
        2. Antrax mial wydusic nas jak kaczki
        3. Cow disease miala wkroczyc tryumfalnie i pozabijac nas (got beef ?????)
        4. Sars tylko patrzec jak mial bez wizy wejsc od tylu wydymac nas
        5. Bird flu tylko czeka .....
        1. mamy siebie uwaznie obserwowac i donosic o ruchach nieprzyjaciela
        2. swiatelka zolte, pomaranczowe i czerwone migaja przypominajac mi o ataku
        3. jajka mi przeswietalaja na lotniskach
        pytam sie was: gdzie my QRWA zyjemy jak nie w koncentraku mentalnym ?????
        to nie ma nic wspolnego jelopy jedna z byciem demokrata czy inna szmata ...
        nie naleze do zadnej partii a moje zdanie o Clintonie nie rozni sie od waszego.
        wam brakuje zdrowego rozsadku, w tym jest problem.
        • i-love-2-ski Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 21:30
          imagiro napisał:

> mylicie sie, imagiro nie zna szczegolow, ale ma intuicje ... ktora go nigdy nie
          >
          > zawodzi ... od czsu jak klient (ten z bialego domu) wstapil na tron to slysze
          > tylko jedno: BOJTA SIE:
          > 1. West Nile virus mial pozabijac na wszystkich
          > 2. Antrax mial wydusic nas jak kaczki
          > 3. Cow disease miala wkroczyc tryumfalnie i pozabijac nas (got beef ?????)
          > 4. Sars tylko patrzec jak mial bez wizy wejsc od tylu wydymac nas
          > 5. Bird flu tylko czeka .....
          > ***
          > 1. mamy siebie uwaznie obserwowac i donosic o ruchach nieprzyjaciela
          > 2. swiatelka zolte, pomaranczowe i czerwone migaja przypominajac mi o ataku
          > 3. jajka mi przeswietalaja na lotniskach
          > pytam sie was: gdzie my QRWA zyjemy jak nie w koncentraku mentalnym ?????
          > to nie ma nic wspolnego jelopy jedna z byciem demokrata czy inna szmata ...
          > nie naleze do zadnej partii a moje zdanie o Clintonie nie rozni sie od waszego.
          > wam brakuje zdrowego rozsadku, w tym jest problem.

sluchaj kolego,znasz troche mikrobiologie,jesli ,nie to sie podszkol,bo akurat
          na tematy z wirusologii,czy bakteriologii lepiej nie zabierac glosu,jesli malo
          sie wie. zgadzam sie z toba,ze atmosfera 'gloom&doom' zapanowala nad naszym
          slicznym USA,ale dzieje sie tak dlatego,ze 2 partie sa do d. i praktycznie
          niczym sie od siebie nie roznia,oprocz tego,ze jedna raz chce wyrolowac druga w
          wyborach,przeto uzywa takich a nie innych taktyk.obie walcza jak lwy,aby nie
          bylo dla nich zadnej innej konkurencji,wiesz dlaczego?
          • imagiro Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 21:33
            no, nareszcie jakies slowa rozsadku ... a chcesz ze mna o teorii konspiracji ?
            a wiesz, ze ten kraj jest jeszcze kolonia brytyjska ? ze nazywa sie wlasciwie
            Virginia Company ? ze jestes poddanym korony brytyjskiej ?
            • i-love-2-ski Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 21:39
              imagiro napisał:

> no, nareszcie jakies slowa rozsadku ... a chcesz ze mna o teorii konspiracji ?
              > a wiesz, ze ten kraj jest jeszcze kolonia brytyjska ? ze nazywa sie wlasciwie
              > Virginia Company ? ze jestes poddanym korony brytyjskiej ?

slowa rozsadku sa koniecznoscia,jesli ktos ma do czynienia z zakazona probowka
              ,ktora tylko rozgrzana do czerwonosci eza moze wyjalowic. a chamow britow to po
              pyskach prac trzeba,bo to zaraza swiatowa. najgorsze sa te ich krzywe
              zeby,dlatego my musielismy tak ruszyc te dentystyczna galaz,to juz nie szlo tych
              krzywulcow ogladac. byly jakies tam boston tea,ale to dawno,teraz mamy republike
              debilijna,a przedtem mielismy fajny burdel clintonowski,chociaz jakas akcja w
              terenie byla.
        • explicit Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 22:30
          Z tego postu dowiedzialem sie ze masz jaja (co prawda przeswietlone , ale masz)

Przedtem nie bylem pewny ,...

Z pierwszymi 5-cioma punktami zglos sie do World Health Organisation , jedna z
          tych organizacji za ktora kopiecie Busha , ze nie stosuje sie do ich zalecen ,
          mianowicie Kyoto ,...

uklony

==============================================================================

3. jajka mi przeswietalaja na lotniskach
      • explicit Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 21:39
        Widze ze palant przeciagnal strune rowniez u ciebie :))) Mnie chodzi o ich
        rzekoma tolerancje , ktora konczy sie w miejscu gdzie przestaje im sluzyc jako
        narzedzie ich agendy ,...

uklony

Pierogi (w wersji juniora , pieee-rogi , jak w Webster) - Leniwe z farmers
        cheese , z kapusta , sacowka , miesem , sliwkamy , gotowe ,... Zostaly nam
        zmielone prawdziwki i chyba zuzyjemy na zawijanke w kruchym ciescie (slonym)
        cus jak makowiec z grzybamy , jak babcia robila ,...

to imagiro to troche demokratycznym smrodem zalatuje.
        • imagiro Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 21:41
          dobrze mowi, dajcie mu wodki ....
        • i-love-2-ski Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 21:44
          explicit napisał:

>
          >
          >
          > Pierogi (w wersji juniora , pieee-rogi , jak w Webster) - Leniwe z farmers
          > cheese , z kapusta , sacowka , miesem , sliwkamy , gotowe ,... Zostaly nam
          > zmielone prawdziwki i chyba zuzyjemy na zawijanke w kruchym ciescie (slonym)
          > cus jak makowiec z grzybamy , jak babcia robila ,...
          >
          > ==============================================================================
          >
          > oj moj Boze,ale bedziesz mial ciezka noc,uwazaj:) wesolych i lekkostrawnych ci
          zycze:))
          • explicit Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 22:00
            Hon' talk to my significant one , ja juz wiem ile moge , ona ciagle zapomina ze
            ma dwojkie na koncie - Zanim urodzila juniora trawila chrust (gotowany) dzis
            jom troche wzdymo , ale nie na dlugo :) Zebys wiedziala ile ta baba ciach wcina
            i szczupla ,...

Przed snem zamiast kolacji je miche owocow , mieszanka , wszystko co na dole w
            lodowce ,...

uklony
        • krystian71 Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 22:12
          a co to jest sacowka????
          U mnie, grzybki dopiero sie gotuja.
          Bigos do polowy zrobiony, bedzie sie do niego wrzucac co pod reke wpadnie, z
          kazdego mieska po trochu, no i te grzybki.
          I wszystko gotowe do pasztetu,trzebaby sie zabrac za mielenie
          Groch z kapusta juz na balkonie,a sledzie sie mocza.Czyli wielki pachnacy
          rozpizdziel
          • explicit Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 23:00
            Wybacz , ale polska nazwa wyskoczyla mi z pamieci ,... Sacowka , lwowski termin
            dla odmiany grochu - Lentil po angielsku ,...

en.wikipedia.org/wiki/Lentil
            uklony

• krystian71 Re: Yo , imagiro ,... 22.12.05, 23:14
              poszukalem w slowniku, soczewica :)))
              • explicit Re: Yo , imagiro ,... 23.12.05, 16:06
                Dzieki , zapamietam - Bardzo bogaty w proteiny i odzywczy stuff ,...

uklony
    • 1wsze_gacie_usa do explicit'a 23.12.05, 17:02
      explicit napisał:

> Obserwuje twoja obsesje osoba felusiaka , ze broni czy zgadza sie bez protestu
      > na decyzje administracji w zakresie Homeland Security , godzace rzekomo w
      > twoja wolnosc osobista i prawo do privacy ,...
      >
      > Oczywiscie mam na mysli ostatnia jaskolke liberalow - Podsluch .

Tylko jedno pytanie. Czy Ty naprawde nie widzisz roznicy pomiedzy tym co sie
      dzialo, powiedzmy przez ostatnie 30 lat i tym o co chodzi teraz?
      • explicit Re: do explicit'a 23.12.05, 17:36
        Nie , bo nie interesuje mnie kto godzi w zagwarantowane mi Konstytucja prawa ,
        chodzi o fakt , a to czy zamach jest z prawa czy lewa jest nieistotne .

Wku#wia mnie hipokryzja liberalow i ta jest tematem postu - Ci sami ktorzy
        dzisiaj dra mordy najglosniej siedzieli cicho jak wyszlo na jaw ze ich guru
        liberalizmu Hillary deptala Konstytucje szperajac w aktach FBI potencjalnych
        przeciwnikow ktorzy mogli stanac na drodze jej planow .

uklony

Tylko jedno pytanie. Czy Ty naprawde nie widzisz roznicy pomiedzy tym co sie
        dzialo, powiedzmy przez ostatnie 30 lat i tym o co chodzi teraz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka