Gość: Imagine Re: jestem.... IP: *.unl.edu 10.10.02, 23:00 ostryga napisała: > ....zla > :-(((((((((( I tak Cie kochamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: jestem.... 10.10.02, 23:04 Eeeetam. Nikt nie jest zly "z natury". Ja w kazdym razie takich ludzi nie znam. A jakie mialyby byc dowody na to, ze jestes zla? jakie przyklady, argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: jestem.... 10.10.02, 23:11 kwieto napisał: > Eeeetam. Nikt nie jest zly "z natury". Ale chyba może być zły na kogoś? Czyli rozeźlony? Czy nie o takie "zło" chodzi Ostrydze? Z drugiej strony...kto wie? Ostryga...brrr (ale ja to mam spaczony smak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mevillian Re: jestem.... IP: *.blich.krakow.pl 11.10.02, 08:13 ostryga napisała: > ....zla > :-(((((((((( hmm. a dlaczego tak sadzisz? Mevillian Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: jestem 11.10.02, 11:10 a ja jestem dzisiaj bardzo smutna dogoniły mnie wspomnienia jak harpie i dziobą i dziobą i dziobą na szczęście to przejdzie z czasem mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Protestuje! 11.10.02, 11:43 To ja jestem zla (jak sama nazwa wskazuje). Odpowiedz Link Zgłoś
ostryga Re: jestem.... 11.10.02, 22:10 Czlowiek, ktory nie umie sie dzielic soba z innymi jest zly. Icoraz bardziej staje sie ekscentryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: jestem.... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.02, 22:14 Co to znaczy dzielić się sobą z innymi? Trzeba podawac siebie na tacy? Jeśli ktoś chce niech czerpie i to garściami. Odpowiedz Link Zgłoś
ostryga Re: jestem.... 12.10.02, 18:34 Gość portalu: Abi napisał(a): > Co to znaczy dzielić się sobą z innymi? Trzeba podawac siebie na tacy? Jeśli > ktoś chce niech czerpie i to garściami. Ja przesadzam w ta druga stone. I mowie tu o moich bliskich. Potrafie byc niesamowicie podla w tym jak pozwalam im sie do mnie zblizyc i jak pozniej brutalnie ich odpycham. Jest tu taki watek zalozony przez dziewczyne, ktora stracila narzeczonego. z jedna roznica- ona nie starala sie go stracic..... dziekuje za Wasza reakcje i troske. Odpowiedz Link Zgłoś