alt22 18.06.04, 21:33 Moiże Ktoś z forumowiczów zna w Lublinie homeopatę ,który tym się para?Bardzo proszę o pomoc,Dziękuję - Alt. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 18.06.04, 22:28 Z Lublinem to tu u nas ogólnie kicha... Chyba nikogo nie mamy (jeszcze) to nasz wątek adresowy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=19760&w=12246275&a=12246275 Może Astria kogoś podpowie, ja jestem w trakcie zdobywania kontaktów. Jeśli problem jest palący, to mogę coś wyżebrać 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
alt22 Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 19.06.04, 12:30 Wielkie dzięki.A słyszałaś może o doktorze Popiku?AAAA,podane forum ma jakiś przestój:)Sprawa owszem paląca(bakterio-grzybica),może raczej piekąca!!!:((( Odpowiedz Link
very_martini Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 19.06.04, 14:46 Chodzi o to, że link nie działa? fakt, mogłam lepiej wkleić ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=12246275&a=12246275 z grzybicą od biedy można sobie poradzić przez internet, o ile jest jednorazowa, jeśli jest to jakiś nawracający problem, to sprawa kwalifikuje się pod lekarza, ale ten jeden raz można homełopatycznie zaszaleć, cobyś się na śmierć nie zadrapała:) i antybiotykiem nie faszerowała coś może znajdziesz tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=12027081&a=12027081 a w kwestii naszej pomocy, to to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=12425023&a=12738555 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
alt22 Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 19.06.04, 19:15 Dziękuję za pomoc. Tej cebuli i gncjany z pewnością spróbuję.Ale chyba wizyta u lekarza i tak będzie konieczna,a może nie!?Więc jak obije Ci się o ucho jakieś nazwisko z Lublina to będę wdzięczna. Pozdrawiam :):):) Odpowiedz Link
very_martini Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 19.06.04, 19:57 zawszeć lekarz to lekarz, nie internet:) a cebula to mój patent, tzn ja przepisałam z książki, zadziałało na mojego grzyba kiedyś, a na cudze to nie wiem:) będziesz zaglądać na listę, czy mam donieść mailem? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
alt22 Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 20.06.04, 17:37 Dzięki ,bedę śledzić w necie:).Pozdrawiam. Odpowiedz Link
beba2 Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 20.06.04, 18:12 Opisz dokładnie jak to u Ciebie przebiega. Kolor, zapach, konsystencja, objawy dodatkowe : świąd, pieczenie, podrażnienie śluzówki, bóle brzucha, ból przy oddawaniu moczu ? Wszystko co tylko Ci przyjdzie do głowy. Co jest najbardziej charakterystyczne ? Czy pieczenie, czy przykry zapach itd. Odpowiedz Link
alt22 Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 21.06.04, 11:33 ,Wtam:) U mnie zaczęło się od kolejnych zapaleń oskrzeli,anybiotyków ,szpitala,osłabiebienia.Po którymś antybiotyku zaczęłam czuć nieprzyjemny zapach z pochwy.Stosowałam domowe sposoby -bez rezultatu. Potem był szpital ,kolejne antybiotyki i po powrocie objawy nasilone.W styczniu wizyta u gin. pierwsze lekkie leczenie ,w rozpoznaniu infekcja bakteryjna!W trakcie lecz. nieźle ,4 dni po ,wszystko wróciło do normy.W zasadzie nie miałam upławów,tylko ten cholerny zapach i kleista substancja łęboko w pochwie(to było białe,lepkie,ale nie ciągliwe, jak podeschnięty klej roślinny),bez zapachu.Na palcu szybko wysychało na proszek.Pojawił się lekki świąd ,potem pieczenie,podrażnienie śluzówki z czasem zaczęłam też odczuwać przemijające pobolewanie a to jajników a to macicy.Ale najpierw pojawiło się pieczenie w cewce moczowej .Sama wzięłam urosept ,po wybraniu powrót do stanu wyjścia!Potem kolejna wizyta u gina i kolejny lek i furaguin .Po paru dniach nawrót!Zaczęłam szukać w forum i jak się już naczytałam do bólu!:):):) poszłam zrobić sobie badania na te podstawowe typu mocz, rzęsistek, rzeżączka,i chlamydia.W moczu b.liczna flra bakt. rzęsistek i rzeżączka -nic! chklamydia -słabo dodatnie!!! Pani mikrobiolog zapytana o to powiedziała ,że to może być odczyn(z krwi) po chl. pneumoniae,gino też tak powiedział ,ale tak naprawdę to nie wiem. U męża badanie krwi wykluczyło obecność chlamydii!!!????? Wcześniej jeszcze był antybiotyk ,który spowodował oczyszczennie się gruczołu Bartollina z ropy +szarobrunatne brudy!!!Po tym wizya u gina znowu leki ,globulki i po tygodniu nawrót tego lepkiego świństwa wewnątrz pochwy! Wzmaga się pieczenie w cewce ,krocze czuję tak jakby było poparzone,czasem podrażnione czasem nie ,podobnie jak pieczenia :średnio co 2-gi dzień!Zmieniłam gina .Dostałam w ub. tyg zupełnie nowe leki,wczoraj wzięłam ostatnią porcję -zobaczymy za 3-4 dzni!Ale piecze jak ptzed leczeniem Dlatego szukam chomeopaty!!!Ten nowy gino powiedział ,że to silna grzybica ,chć wymaz robiony 3dni wcześniej wykluczył Candida!!???Ale laborantka pobierała materiał z przedsionka pochwy ,bez wzierniak i z głębi.Zaobserwowałam też że jak się nasila to coś to pojawiają się pojedyńcze "pryszcze" na skórze głowy szyi, czasem dekolcie lub ramionach.Są tego typu ,że nie dają się wycisnąć ,a jak to zrobię na siłę to zostaje b. długo brzydki ,ciemny ślad.Jak biorę lek ilość ich maleje do 2- 3szt.Po wybraniu leku pojawiają się nowe.Widzę też problem ze skórą głowy :swędzi ,jest nadmiernie przetłuszczona, chwilami zaróżowiona, wypadło mi przez te ponad pół roku b. dużo włosów-jest źle!!!Jakby jakaś grzybica!!!No może na dziś wystarczy!Pozdrawiam:) beba2 napisała: > Opisz dokładnie jak to u Ciebie przebiega. Kolor, zapach, konsystencja, objawy > dodatkowe : świąd, pieczenie, podrażnienie śluzówki, bóle brzucha, ból przy > oddawaniu moczu ? Wszystko co tylko Ci przyjdzie do głowy. Co jest najbardziej > charakterystyczne ? Czy pieczenie, czy przykry zapach itd. Odpowiedz Link
beba2 Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 27.06.04, 21:24 Mnie to wszystko wygląda na grzybicę, albo nadżerkę. W takim wypadku moim zdaniem homeopatycznie możesz wspomóc terapię chemiczną, ale jej nie odstawiać. Zajrzyj do swojej skrzynki. Odpowiedz Link
very_martini Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 21.06.04, 15:44 Kobieto! Jakaś Ty bystra, że lekarza szukasz:))) Tak lubię. Faktycznie, przy złożeńszych niedomaganiach lekarz jest niezastąpiony. Tego dra na P sprawdzę. Beba, co myślisz o tym, co pomyliłam z tymiankiem, w ramach wzmacniania? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
alt22 Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 21.06.04, 19:31 Tak mi chodzi po głowie czy aby jakiegoś gronkowca wielobarwnego nie złapałam!!! Właśnie przed chwilą wyskoczył mi cudny syf na brodzie:((( Odpowiedz Link
beba2 Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 21.06.04, 20:21 Nie sądzę, zeby to był gronkowiec. Resztę napiszę trochę później. Odpowiedz Link
alt22 Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 27.06.04, 09:05 Beba2 przypominam się ,jeśli można.Mam też parę pytań po wizycie u homeopoaty.Ale to wówczas jeśli się odeawiesz,znaczy będziesz zainteresowana:) Pozdrawiam:))) beba2 napisała: > Nie sądzę, zeby to był gronkowiec. > Resztę napiszę trochę później. Odpowiedz Link
beba2 Re: Homeopata w Lublinie-probl. kobiece 27.06.04, 21:18 Witaj Alt, już zalapałam o co chodzi. Zaraz się wczytam :) Odpowiedz Link