swierszczzakominem 22.11.05, 17:36 ze puste łby stad odejda, zawsze mozna liczyc na to, ze nikt nie zyje wiecznie. i ja licze na to! z powazaniem swierszczzakomina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala-a Re: gdy nie ma nadziei 22.11.05, 18:00 swierszczzakominem napisała: > ze puste łby stad odejda, zawsze mozna liczyc na to, ze nikt nie zyje > wiecznie. i ja licze na to! > z powazaniem > swierszczzakomina ;))) ale masz problem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: gdy nie ma nadziei 22.11.05, 18:01 taaaaaaaaaaa ... Idź do wątku imagine, kiedyś i Ty będziesz flakiem balona materii bez świadomości, na to czekasz? lepiej juz dziś zagraj nam na swoich skrzypeczkach za tym kominem, OK? :-) Ja chętnie posłucham Twojej muzyczki, pozwoliłeś nam poznać swoją wirtuozerię, ja pamiętam, z dawnych czasów ... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: gdy nie ma nadziei 22.11.05, 18:04 "Ja chętnie posłucham Twojej muzyczki, pozwoliłeś nam poznać swoją wirtuozerię, ja pamiętam, z dawnych czasów ..." ja Cie swierszczu nie znam ,ale tez chetnie poslucham;) Odpowiedz Link Zgłoś