boski.admin 15.12.05, 18:26 Czy to forum stanie sie kiedys powaznym miejscem wymiany pogladow? Bo jak na razie od lat jest to medium sluzace prywatnym porachunkom. Coraz mniej mi sie to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.admin Re: Mam pytanie ... 15.12.05, 18:30 Zrobie to pod warunkiem, ze pokazesz mi merytoryczna strone twojego medalu. Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Boski:) 16.12.05, 16:49 Dokad bedzie tu szanowna moderatora (dane personalne dla nas), nigdy tu nie bedzie inaczej. Tu tylko czaja sie, zeby jej dokopac za chamstwo i swinstwa, jakich sie dopuszczala. Ktos z zewnatrz czytajac to bedzie sie bal najzwyczajniej cokolwiek napisac obawiajac sie, ze jemu tez sie dostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Boski:) 16.12.05, 17:42 Jasne uczta duchowa w klimacie krowiego podpizdzia, rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Boski:) 16.12.05, 17:43 Procesorko ty juz sie nie przebieraj. Tobie jakis murzynek przydalby sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lola165 Re: Boski:) 16.12.05, 18:38 gdybys tylko czytal uwazniej,juz w pierwszych slowach mojego postu zwrocilam sie do bosckiego,nie wspomne juz zawartosci merytorycznej mojego pytania,ktora to,wskazuje jednego,li tylko jednego adresata.dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Boski:) 16.12.05, 18:43 "Li tylko jednego", te twoje wiesniackie zwroty. Odpowiedz Link Zgłoś
druga.strona.marzen Re: Boski:) 16.12.05, 18:53 Pod navigatorem siedzi ich dwóch. Zauważyłam, że jeden pisze w miarę normalnie a drugi to straszny buc. Odpowiedz Link Zgłoś
lola165 Re: Boski:) 16.12.05, 18:57 masz racje druga strona morza, dlatego zwracam sie w swych postach li tylko do bosckiego, on ma klase.pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
druga.strona.marzen Re: Boski:) 16.12.05, 19:00 Tak mi się coś wydawało, bo jeden jest złośliwy, ale nie chamski a drugi szkoda słów. Mogę się oczywiście mylić, ale nie sądzę, żeby to jedna osoba pisała spod navigatora. Odpowiedz Link Zgłoś
lola165 sorry!, 16.12.05, 19:31 --mialo byc druga strona marzen,jak sie wkurze zle widze. iii tam Odpowiedz Link Zgłoś
ishtarr Re: Mam pytanie ... 16.12.05, 18:46 Miodzio, po prostu miodzio, jak sie czyta co sobie piszecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś