jotrope 18.12.05, 09:57 Przy stole wigilijnym i pieknie ubranej choince, lamiac sie oplatkiem z najblizszymi, skladamy sobie zyczenia. Czesto slyszymy: "zycze Ci, aby spelnily sie Twoje najskrytsze marzenia". Jakie sa Wasze marzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pilot.nawigator Re: Swiateczne marzenia 18.12.05, 09:58 O ile dobrze pamietam, a pamiec mam niezla to byl moj temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
jotrope Re: Swiateczne marzenia 18.12.05, 10:00 Naprawde ? Jezeli tak, to bardzo przepraszam. I zycze, aby spelnily sie wszystkie Twoje marzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Swiateczne marzenia 18.12.05, 10:00 Dziekuje, mysle, ze nie bede mial z tym najmniejszego problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Swiateczne marzenia 18.12.05, 18:16 spokojnie z tym spelnieniem jej zyczen. Jeszcze chcialbym troche pozyc...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Swiateczne marzenia 18.12.05, 13:47 a o jakie pytasz,bo jesli o te "najskrytsze" to naturalnie nie mozna ich wyjawic. Odpowiedz Link Zgłoś
jotrope Re: Swiateczne marzenia 18.12.05, 14:06 Najskrytsze zachowaj oczywiscie dla siebie :) A zreszta, moglbys nam tez i o nich opowiedziec. Przeciez nikomu nie powtorzymy... Odpowiedz Link Zgłoś
guise Re: Swiateczne marzenia 18.12.05, 17:39 jotrope napisała: > Jakie sa Wasze marzenia? By ludzie przestali byc plytcy i powierzchowni, by zaczeli patrzec glebiej. Aby zycie wg swoch zasad zaowocowalo w przyszlosci, by takie postepowanie mialo sens. Zebym odnalzala prawdziwa milosc, taka jedyna i na cale zycie, stworzyc z NIM rodzine, jakiej nie mam. Chcialabym tez, choc raz, spotkac sie ze swoim ojcem, choc chwile z nim porozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Swiateczne marzenia 18.12.05, 17:48 nie mam marzeń bo się nie spełniają Odpowiedz Link Zgłoś
jtpetit Re: Swiateczne marzenia 18.12.05, 18:12 Przeczytalam kiedys takie przyslowie: "Jezeli chcesz, zeby twoje marzenia sie spelnily, obudz sie". Odpowiedz Link Zgłoś
anusia731 Re: Swiateczne marzenia 19.12.05, 10:38 Spotkałam moją wielką miłośc po 13 latach , marze aby czas sie cofnął aby wszystko było jeszcze możliwe i wszystko przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
greenmiau Re: Swiateczne marzenia 19.12.05, 16:33 Żeby następne lato wyglądało tak: znajomy ogród, kromka z miodem w dłoni, córeczka z jednym ząbkiem w paszczy liżąca grzechotkę, mały beżowy kot na zielonej ławce... I cudowne odczucie, że jest się w tym właściwym miejscu i czasie. I że warto było spróbować wybaczyć... mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Swiateczne marzenia 19.12.05, 16:35 Co ty ku.. myslisz, ze gazeta chce ci meza odebrac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomyorke Re: Swiateczne marzenia 19.12.05, 22:08 Zobaczyć w Jej zielonych oczach znowu łzy wzruszenia jak co roku, albo nie pamietać o nich, bo dziś jest w nich tylko nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś