lutyl0 05.01.06, 19:19 Mocca mnie obrzydza...:) A jak z Wami forumowicze...?:) luty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
second_time Re: Pije Arabice:) 05.01.06, 19:25 kawa to kawa ale o tej porze to juz lepiej jakas herbatke albo soczek Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Pije Arabice:) 05.01.06, 19:26 Szczerze mowiac, w ogole nie pije kawy ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Pije Arabice:) 05.01.06, 19:30 Ja nie lubie, zdarza mi sie ze dwa razy w miesiacu ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lutyl0 Re: Pije Arabice:) 05.01.06, 19:35 Ciekawe jak tam moc_ca pewnie byl;o Adminie buuuuu buuuu ja udowodnie, ze jestem bystra, daj mi szanse buuu, gdzier ja pojde buuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuu:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Miśko! 05.01.06, 19:52 Mojaś Ty biedna Miśko! Masz obsesje na punkcie kilku spraw. Jedną jest niejaka anka, drugą Admin .. i jeszcze kilka owych obsesji Cię gnębi. Ja mam szczególne miejsce w Twoich omamach - nie wiem dlaczego, zresztą to bez znaczenia. :-) Lubię Cię Miśka, mimo wszystko, i jest mi serdecznie żal że się tak miotasz po wirtualnym świecie szukając zgubionego jutra i przyjaciół-zdrajców którzy pochowali się w kątach w obliczu Twojej choroby. Bierz leki systematycznie - to Twój i nasz, jedyny ratunek. Trzym się! moc_ca Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: na ulice won 05.01.06, 20:06 Kto "na ulice won"? zeusss to też Ty????????? o maaatkozcórkoimacocho!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: Pije Arabice:) 05.01.06, 19:56 lutyl0 napisał: > .... A jak z Wami forumowicze...?:) Z nami w porzo. Tylko z tobą cieńkawo [sądząc po treści postów]. Może lepiej w ogóle nie pij kawy .... Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: bron prostytuty bron 05.01.06, 20:12 Miśka.., ta obsesja związana z prostytucją zdradza że to Ty! Musisz się wystrzegać imion takich jak anka, grześ; słów takich jak admin, moderator, moderować, prostytucja, prostytuta, telefon komórkowy, lista numerów telefonicznych .., salon samochodowy Reno itp. z obsesyjnie Cię nawiedzających omamów. Wtedy utrudnisz nam robotę! Kiedy pada któreś z wymienionych słów wszyscy wiedzą że to Ty, Misiu .. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: bron prostytuty bron 05.01.06, 20:19 Biedne dziecie, znow ci sie cos popieprzylo. Nie kazdy kocha dziwki, nie tylko twoja wyimaginowana "misia" ma prawo ich nie lubic:) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: bron prostytuty bron - no! :-) 05.01.06, 20:27 No. Tak masz rację! Wierzę Ci! hehehe hihihi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: bron prostytuty bron - no! :-) 05.01.06, 20:31 Wam sie tylko wydaje, ze mezczyzni was kochaja. Platna milosc to nie milosc, a o szacunku to juz nie ma co marzyc. Kilku kolegow korzystalo z uslug i wiem, co mowili ... Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca klonie klona 05.01.06, 20:34 zeussss napisał: > Biedne dziecie, znow ci sie cos popieprzylo. Nie kazdy kocha dziwki Pewnie że nie każdy .. ale kto tu jest dziwką, Misiu? Podpięłaś post "won na ulice" pod moim postem, więc to ja mam być tą obsesyjną "prostytutą" z Twoich omamów, kochanie? Rozumiesz że jeśli nią nie jestem to Ty ty musisz mieć omamy ze mną związane - wiesz juz skąd wiem że jesteś Miśką-psychopatką.z.borderline? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: klonie klona 05.01.06, 20:37 Chcesz moge byc dla ciebie misia, czy borderline, mow, zrobie to dla ciebie skarbie:) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: klonie klona 05.01.06, 20:39 zeussss napisał: > Chcesz moge byc dla ciebie misia, czy borderline, mow, zrobie to dla ciebie > skarbie:) Ok, już jest lepiej .. (nie ma słów które Cię zdradzają!) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: klonie klona 05.01.06, 20:41 Aluu, gdzie bedzisz prac kase jak nie w Gazecie, za duzo juz tego! Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy "Wykwintne zycie Ele-Ganckiego" 05.01.06, 20:51 Czyz nie tak Pani Ele-Gancka? Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: "Wykwintne zycie Ele-Ganckiego" 05.01.06, 21:05 mezczyzna.prawdziwy napisał: > Czyz nie tak Pani Ele-Gancka? hmm .., dobre! To mój nowy nick? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: "Wykwintne zycie Ele-Ganckiego" 05.01.06, 21:13 Najlepszy blog, czyz nie szanowna pani?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: "Wykwintne zycie Ele-Ganckiego" 05.01.06, 21:39 "Pamietnik Prostytutki" to rowniez blog z "segmentu premium":) Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: "Wykwintne zycie Ele-Ganckiego" 05.01.06, 21:42 W "Dosi" nie wypada prac, plamy zostaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: "Wykwintne zycie Ele-Ganckiego" 05.01.06, 21:51 Co tam nie wypada, dorzucisz Vanish Dual Power i po plamie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: "Wykwintne zycie Ele-Ganckiego" 05.01.06, 22:11 Bystry ze mnie facet, trzeba mi to przyznac ... poza tym czasem lubie blogi poczytac:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: "Wykwintne zycie Ele-Ganckiego" 05.01.06, 22:22 Wykwintne zycie Ele-Ganckiego to byl najwiekszy zyciowy blad naszej bystrej Ala- a Odpowiedz Link Zgłoś