yoahimm 25.01.06, 18:03 Witam wszystkich. Czy ktoś byłby tak dobry i polecił mi gdzie w Warszawie warto zapisać się na psychoterapię indywidualną (nerwica lękowa), finansowaną przez NFZ? Będę zobowiązany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markizz.de.sade Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 25.01.06, 18:04 www.pf.pl www.google.pl ty jest tylko "dama" z Wieliczki, ktora nie ma pojecia o psychologii Odpowiedz Link Zgłoś
yoahimm Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 25.01.06, 21:34 markizz.de.sade napisał: > www.pf.pl > www.google.pl Znaleźć w książce telefonicznej czy na guglach potrafię. Liczyłem na polecenie _dobrego_ psychoterapeuty - a opinii o jakości usług na wyżej wymienionych stronach nie znajdę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 25.01.06, 19:05 zadzwon na pawińskiego 2 chyba tamjest przychodnia psychologiczna NFZ i tam bylam u lekarki ktora mnei u siebie w domu przyjmowala za co łaska...nie pamietam jej nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
yoahimm Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 25.01.06, 21:35 kaaarolinkaa napisała: > zadzwon na pawińskiego 2 chyba tamjest przychodnia psychologiczna NFZ i tam > bylam u lekarki ktora mnei u siebie w domu przyjmowala za co łaska...nie > pamietam jej nazwiska... U lekarki, czy psychoterapeuty? Zadowolona jesteś z tych wizyt? Odbywały się regularnie? Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 26.01.06, 15:48 ona jest psychiatra-wypisuje recepty i ona przeprowadzala te psychoterapie- poszlam-a umowiona bylam az na 21 (na Rakowcu) i gdy zadzwonilam ona zdziwona : na wizyte? o tej porze?? ptem sparwdzial i przeprosila-weszlam-wizyta trwala 30 min zalacilam 20 zł , wiecej nei poszlam-choc babeczka fajna. Nie poszlam bo jade tam godzine a pol godziny mam sesje-po 1 wizycie trudno ocenic cokolwiek. Sprobuj sam-na to chyba juz wiekszosc stac, mozna i 10 zł dac-co łaska tam sie daje... Odpowiedz Link Zgłoś
yoahimm Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 26.01.06, 21:36 kaaarolinkaa napisała: > ona jest psychiatra-wypisuje recepty i ona przeprowadzala te psychoterapie- > poszlam-a umowiona bylam az na 21 (na Rakowcu) i gdy zadzwonilam ona zdziwona : > > na wizyte? o tej porze?? ptem sparwdzial i przeprosila-weszlam-wizyta trwala 30 > > min zalacilam 20 zł , wiecej nei poszlam-choc babeczka fajna. Nie poszlam bo > jade tam godzine a pol godziny mam sesje-po 1 wizycie trudno ocenic cokolwiek. > Sprobuj sam-na to chyba juz wiekszosc stac, mozna i 10 zł dac-co łaska tam sie > daje... No ale ja szukam ni epsychiatry ale psychoterapeuty. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 27.01.06, 11:32 no tak-ona mimo ze wypisuje recepty to takze jest psychoterapeutka-przypuszczam ze ma 2 specjalizacje. Odpowiedz Link Zgłoś