Dodaj do ulubionych

Psychoterapia (NFZ) Warszawa

25.01.06, 18:03
Witam wszystkich.
Czy ktoś byłby tak dobry i polecił mi gdzie w Warszawie warto zapisać się na
psychoterapię indywidualną (nerwica lękowa), finansowaną przez NFZ?
Będę zobowiązany.
Obserwuj wątek
    • markizz.de.sade Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 25.01.06, 18:04
      www.pf.pl
      www.google.pl

ty jest tylko "dama" z Wieliczki, ktora nie ma pojecia o psychologii
      • yoahimm Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 25.01.06, 21:34
        markizz.de.sade napisał:

> www.pf.pl
        > www.google.pl

Znaleźć w książce telefonicznej czy na guglach potrafię. Liczyłem na polecenie
        _dobrego_ psychoterapeuty - a opinii o jakości usług na wyżej wymienionych
        stronach nie znajdę.
        Pozdrawiam.
    • kaaarolinkaa Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 25.01.06, 19:05
      zadzwon na pawińskiego 2 chyba tamjest przychodnia psychologiczna NFZ i tam
      bylam u lekarki ktora mnei u siebie w domu przyjmowala za co łaska...nie
      pamietam jej nazwiska...
      • yoahimm Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 25.01.06, 21:35
        kaaarolinkaa napisała:

> zadzwon na pawińskiego 2 chyba tamjest przychodnia psychologiczna NFZ i tam
        > bylam u lekarki ktora mnei u siebie w domu przyjmowala za co łaska...nie
        > pamietam jej nazwiska...

U lekarki, czy psychoterapeuty? Zadowolona jesteś z tych wizyt? Odbywały się
        regularnie?
        Dzięki za pomoc.
        • kaaarolinkaa Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 26.01.06, 15:48
          ona jest psychiatra-wypisuje recepty i ona przeprowadzala te psychoterapie-
          poszlam-a umowiona bylam az na 21 (na Rakowcu) i gdy zadzwonilam ona zdziwona :
          na wizyte? o tej porze?? ptem sparwdzial i przeprosila-weszlam-wizyta trwala 30
          min zalacilam 20 zł , wiecej nei poszlam-choc babeczka fajna. Nie poszlam bo
          jade tam godzine a pol godziny mam sesje-po 1 wizycie trudno ocenic cokolwiek.
          Sprobuj sam-na to chyba juz wiekszosc stac, mozna i 10 zł dac-co łaska tam sie
          daje...
          • yoahimm Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 26.01.06, 21:36
            kaaarolinkaa napisała:

> ona jest psychiatra-wypisuje recepty i ona przeprowadzala te psychoterapie-
            > poszlam-a umowiona bylam az na 21 (na Rakowcu) i gdy zadzwonilam ona
            zdziwona :
            >
            > na wizyte? o tej porze?? ptem sparwdzial i przeprosila-weszlam-wizyta trwala
            30
            >
            > min zalacilam 20 zł , wiecej nei poszlam-choc babeczka fajna. Nie poszlam bo
            > jade tam godzine a pol godziny mam sesje-po 1 wizycie trudno ocenic
            cokolwiek.
            > Sprobuj sam-na to chyba juz wiekszosc stac, mozna i 10 zł dac-co łaska tam
            sie
            > daje...

No ale ja szukam ni epsychiatry ale psychoterapeuty.
            • kaaarolinkaa Re: Psychoterapia (NFZ) Warszawa 27.01.06, 11:32
              no tak-ona mimo ze wypisuje recepty to takze jest psychoterapeutka-przypuszczam
              ze ma 2 specjalizacje.
    • yoahimm Podbijam... 30.01.06, 23:34
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka