Dodaj do ulubionych

Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac?

22.02.06, 07:26
Obserwuj wątek
    • ala-a Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:38
      potrafie;)
      • 1zeus1 Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:43
        Juz wystawilas lepek?:) Idz lepiej do fryzjera:)
        • ala-a Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:48
          1zeus1 napisał:

> Juz wystawilas lepek?:) Idz lepiej do fryzjera:)

dzien dobry,sloneczko!
          niedawno bylam;)
          • 1zeus1 Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:48
            NIe klam, szkoda ci kasy, kolezanka zawsze wloski moze podciac hahahahaha
            • ala-a Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:54
              1zeus1 napisał:

> NIe klam, szkoda ci kasy, kolezanka zawsze wloski moze podciac hahahahaha

hihihi ;)tak jest;)masz racje;)
              • 1zeus1 Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:55
                A o czym to swiadczy?:)
                • ala-a Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:59
                  1zeus1 napisał:

> A o czym to swiadczy?:)

?
                  nio o czym?
                  • 1zeus1 Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 10:01
                    Ale to ja cie spytalem:)
                    • ala-a Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 10:03
                      1zeus1 napisał:

> Ale to ja cie spytalem:)

przeciez i tak masz swoja odpowiedz na Twoje pytanie;)))
                      • 1zeus1 Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 10:04
                        Chcialem poznac twoje zdanie, podobno potrafisz konstruktywnie rozmawiac:)
                        • ala-a Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 10:07
                          1zeus1 napisał:

> Chcialem poznac twoje zdanie, podobno potrafisz konstruktywnie rozmawiac:)

a z Toba da sie rozmawiac konstrukcyjnie?
                          • 1zeus1 Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 10:09
                            Pisz na berdyczow:)
                            • alfika Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 12:08
                              jak na rzeczową rozmowę to dałaś niezły popis :))))))))
                              zainteresowanie fryzurą Ali i udawanie faceta gdzieś od połowy wypowiedzi...
                              no, no :))))))))
                              obyś sama jedna tu była AŻ tak rzeczowa, hihihihi
                              • rtz.rtz Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 12:28
                                Wiem, że post jest do mnie. Nie jestem Kaśka (ale to nie ważne). Skąd idiotko
                                mogłabym wiedziec, czy Ala chodzi do fryzjera czy nie? Ja nie łaziłam za nią, w
                                przeciwieństwie do niej.
                                • alfika Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 12:42
                                  rtz.rtz napisała:

1. to w sumie fajnie, że wiesz, że masz też do dyspozycji konto "1zeus1" -
                                  zrobiłaś w tej kwestii znaczny postęp :)
                                  2. "nieważne" piszemy razem, ale to nieważne
                                  3. skąd ci przyszło do główki twej ślicznej, żeby robierać temat fryzjera Ali
                                  na czynniki pierwsze? bardzo mądra dziewczynka z ciebie, zajmujesz się samymi
                                  sensacjami...

Ja nie łaziłam za nią, w
                                  >
                                  > przeciwieństwie do niej.

4. czy jesteś naprawdę pewna, że Ala łaziła sama za sobą?
                                  to bardzo ważne, zastanów się, zanim odpowiesz! - wiesz, żeby nie siać plotek
                                  bez pokrycia...

5. nerwy ci puszczają, lalka
                                  • rtz.rtz Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 12:45
                                    Pytam, skąd mogłabym wiedzieć, że Ala nie chodzi do fryzjera. Poza tym, poszła
                                    za mną do Toyoty, z której też ją wywalono:-)
                                    • alfika Re: aleś się, kaśka, uczepiła tego fryzjera... 22.02.06, 13:13
                                      wiem, co napisałaś i odpowiedziałam już na to :)

ps. zgadnij, kogo interesuje, gdzie i po co chodzisz?
                                      :))))))))))))
                                      • rtz.rtz Re: aleś się, kaśka, uczepiła tego fryzjera... 22.02.06, 13:15
                                        "ps. zgadnij, kogo interesuje, gdzie i po co chodzisz?"

Mam nadzieję, że nikogo:-)
                                        • alfika Re: ot, kaśkowa logika :))) 22.02.06, 14:05
                                          dziś na obiad będę jadła... pomidorówkę z kluskami. Albo z ryżem.
                                          Albo z takim drobnym makaronem, który przypomina ryż
                                          nie pamiętam, jak się nazywa, ale jest rewelacyjny!
                                          swietnie się gotuje i się nie klei - i jest trochę większy niż ziarnka ryżu,
                                          jeśli to komuś pomoże zidentyfikować ten makaron

mam nadzieję, że to nikogo nie obchodzi
                                          :))))))
                                    • ala-a Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 13:18
                                      rtz.rtz napisała:

> Pytam, skąd mogłabym wiedzieć, że Ala nie chodzi do fryzjera. Poza tym,
                                      poszła
                                      > za mną do Toyoty, z której też ją wywalono:-)

Ala nie weszlaby do toyoty;-)
                                      • rtz.rtz Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 13:20
                                        Przecież nie masz na imię Ala, tak jak ja nie mam na imię Kaśka:-)
                                        • ala-a Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 13:23
                                          rtz.rtz napisała:

> Przecież nie masz na imię Ala, tak jak ja nie mam na imię Kaśka:-)

a jak mam na imie?
                                          jesli moge wiedziec?
                                          Kasienko;)
                                        • alfika Re: no, no! 22.02.06, 13:24
                                          kasiu - podpowiem ci w tajemnicy, że nie masz tez na imię 1zeuz1, rzttrzitp.,
                                          xy2 itd :)))
                                          • rtz.rtz Re: no, no! 22.02.06, 13:27
                                            Absolutnie nie:-)
                                            • alfika Re: no, no! 22.02.06, 13:47
                                              no więc sama widzisz, że nie ma sensu się powtarzać na temat własnego imienia,
                                              kasiu
                                              ertezecie, zeusie, iksie i beatriksie słodki
                                              • rtz.rtz Re: no, no! 22.02.06, 13:50
                                                L:-)
    • alfika Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 12:14
      Tak. I?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka