1zeus1 Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:43 Juz wystawilas lepek?:) Idz lepiej do fryzjera:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:48 1zeus1 napisał: > Juz wystawilas lepek?:) Idz lepiej do fryzjera:) dzien dobry,sloneczko! niedawno bylam;) Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:48 NIe klam, szkoda ci kasy, kolezanka zawsze wloski moze podciac hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:54 1zeus1 napisał: > NIe klam, szkoda ci kasy, kolezanka zawsze wloski moze podciac hahahahaha hihihi ;)tak jest;)masz racje;) Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:55 A o czym to swiadczy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 09:59 1zeus1 napisał: > A o czym to swiadczy?:) ? nio o czym? Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 10:01 Ale to ja cie spytalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 10:03 1zeus1 napisał: > Ale to ja cie spytalem:) przeciez i tak masz swoja odpowiedz na Twoje pytanie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 10:04 Chcialem poznac twoje zdanie, podobno potrafisz konstruktywnie rozmawiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 10:07 1zeus1 napisał: > Chcialem poznac twoje zdanie, podobno potrafisz konstruktywnie rozmawiac:) a z Toba da sie rozmawiac konstrukcyjnie? Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Czy potrafisz konstruktywnie rozmawiac? 22.02.06, 10:09 Pisz na berdyczow:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 12:08 jak na rzeczową rozmowę to dałaś niezły popis :)))))))) zainteresowanie fryzurą Ali i udawanie faceta gdzieś od połowy wypowiedzi... no, no :)))))))) obyś sama jedna tu była AŻ tak rzeczowa, hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 12:28 Wiem, że post jest do mnie. Nie jestem Kaśka (ale to nie ważne). Skąd idiotko mogłabym wiedziec, czy Ala chodzi do fryzjera czy nie? Ja nie łaziłam za nią, w przeciwieństwie do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 12:42 rtz.rtz napisała: 1. to w sumie fajnie, że wiesz, że masz też do dyspozycji konto "1zeus1" - zrobiłaś w tej kwestii znaczny postęp :) 2. "nieważne" piszemy razem, ale to nieważne 3. skąd ci przyszło do główki twej ślicznej, żeby robierać temat fryzjera Ali na czynniki pierwsze? bardzo mądra dziewczynka z ciebie, zajmujesz się samymi sensacjami... Ja nie łaziłam za nią, w > > przeciwieństwie do niej. 4. czy jesteś naprawdę pewna, że Ala łaziła sama za sobą? to bardzo ważne, zastanów się, zanim odpowiesz! - wiesz, żeby nie siać plotek bez pokrycia... 5. nerwy ci puszczają, lalka Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 12:45 Pytam, skąd mogłabym wiedzieć, że Ala nie chodzi do fryzjera. Poza tym, poszła za mną do Toyoty, z której też ją wywalono:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: aleś się, kaśka, uczepiła tego fryzjera... 22.02.06, 13:13 wiem, co napisałaś i odpowiedziałam już na to :) ps. zgadnij, kogo interesuje, gdzie i po co chodzisz? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: aleś się, kaśka, uczepiła tego fryzjera... 22.02.06, 13:15 "ps. zgadnij, kogo interesuje, gdzie i po co chodzisz?" Mam nadzieję, że nikogo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: ot, kaśkowa logika :))) 22.02.06, 14:05 dziś na obiad będę jadła... pomidorówkę z kluskami. Albo z ryżem. Albo z takim drobnym makaronem, który przypomina ryż nie pamiętam, jak się nazywa, ale jest rewelacyjny! swietnie się gotuje i się nie klei - i jest trochę większy niż ziarnka ryżu, jeśli to komuś pomoże zidentyfikować ten makaron mam nadzieję, że to nikogo nie obchodzi :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 13:18 rtz.rtz napisała: > Pytam, skąd mogłabym wiedzieć, że Ala nie chodzi do fryzjera. Poza tym, poszła > za mną do Toyoty, z której też ją wywalono:-) Ala nie weszlaby do toyoty;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 13:20 Przecież nie masz na imię Ala, tak jak ja nie mam na imię Kaśka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: cześć, kaśka :) 22.02.06, 13:23 rtz.rtz napisała: > Przecież nie masz na imię Ala, tak jak ja nie mam na imię Kaśka:-) a jak mam na imie? jesli moge wiedziec? Kasienko;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: no, no! 22.02.06, 13:24 kasiu - podpowiem ci w tajemnicy, że nie masz tez na imię 1zeuz1, rzttrzitp., xy2 itd :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: no, no! 22.02.06, 13:47 no więc sama widzisz, że nie ma sensu się powtarzać na temat własnego imienia, kasiu ertezecie, zeusie, iksie i beatriksie słodki Odpowiedz Link Zgłoś