pipilutek Re: Sens w życiu 20.03.06, 09:59 zagubilas sens w zyciu? przykro mi. nikt tobie nie pomoze poza toba sama. p. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Sens w życiu 20.03.06, 14:17 Nie. Nie o to chodzi, że zgubiłam. Ciekawa jestem po prostu jak to jest u Was. Ja swój własnie odnalazłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Sens w życiu 20.03.06, 14:55 jak go odnaleźć? ja bym wzięła maleńką łyżeczkę i zaczęła kopać od trzeciej po południu do tamtego słupka:) może sensu to nie pomaga znaleźć, ale za to jak pogłębia :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sens w życiu 20.03.06, 16:30 Nie szukaj. Sama Milosc jest sensem zycia. Wszystko jest na swoim miejscu, nawet jak czasem nie rozumiemy co sie dzieje. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
saco4 Re: Sens w życiu 21.03.06, 12:24 Milosc rzeczywiscie moze stac sie sensem zycia. Nawet, jak sie go pogubi, dobrze jest to , co sie robi, wykonywac dalej dobrze i z zadowoleniem. I czekac na milosc. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sens w życiu 21.03.06, 17:17 Jak serce zamkniete, to nic dziwnego, ze nic nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_oddech Re: Sens w życiu 21.03.06, 15:02 Znać sens czegoś to wiedzieć po co to jest. Żeby to wiedzieć trzeba znać otoczenie tego czegoś. Z życiem tak się nie da :) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Sens w życiu 21.03.06, 15:07 np "... wchłonąć jak najwięcej barw, smaków, dźwięków, zapachów, doświadczyć wszystkiego, co jest udziałem człowieka, przemienić co doznane w czarodziejski rejestr i zanieść tam, skąd przyszedłem" Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Sens w życiu 21.03.06, 15:12 sensu sie nie szuka...sens trzeba samemu stworzyc...:) zapraszam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37533 Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Sens w życiu 21.03.06, 15:25 tak mnie olsnilo jakis czas temu, ze sens zycia tkwi w POZNAWANIU: -swiata, -siebie, w stawaniu sie madrzejszym (co nie ma nic wspolnego z inteligencja, ale raczej z doswiadczeniem). w uswiadomieniu sobie, ze istniejesz i to samo "zakrawa z cudem" i dlatego pozwala ci ustalic skale priorytetow. Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: Sens w życiu 21.03.06, 17:44 odpowiedz lezy w tym jak go nie zgubic :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
silver_lining Re: Sens w życiu 21.03.06, 17:47 nie stać się złym człowiekiem w małych sprawach też bo życie to przede wszystkim małe sprawy i zostać sobą - nie pozwolić się przerobic na cudzą modłę no i nie pozwolić sobie na wyłączenie czucia i myślenia - to wygląda na najtrudniejsze zadanie wśród tych pazernych androidów Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 jego sie CZUJE 22.03.06, 00:08 tylko tam gdzie podejmujesz wybory z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś