egree 08.12.02, 14:44 Gdyby to było możliwe, z kim chciałbyś się spotkać i porozmawiać, kogo poznać osobiście? (do wyboru wszyscy ludzie z całej historii ludzkości ;-). O co chciałbyś zapytać? (ograniczenie jest: "do czterech osób" :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_1 Re: Gdyby... 08.12.02, 14:58 No Oni tacy wielcy, a ja taaaka mała ;) Tak powaznie to z Joanną d'Arc - ona słyszała głosy a ja cosik widziałam ;) Mogłoby byc ciekawie na taki spotkanku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Gdyby... IP: *.gabo.pl 08.12.02, 16:10 Facundo Arana Nostradamus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Gdyby... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 18:22 Konstanty Ildefons :) Johnny Deep Mój ŚP. DZIADEK Jane Campion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Gdyby... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 21:56 Albo zwiększyłabym swoją pulę zabierając ukochaną siostrzycę i wtedy prosimy o obiadek z następującymi rodzeństwami: Magdalena Samozwaniec i Maria Pawlikowska - Jasnorzewska, Albert i Luis Lumiere, Vincent i Theodore Van Gogh. Raczej bez Kaina i Abla :) Odpowiedz Link Zgłoś