Dodaj do ulubionych

jest dobrze?

21.04.06, 08:24
Jak sie macie na wiosne, dziewczyny? Nie piszecie, bo jest az tak dobrze? Mam
nadzieje. :)
Pozdrowienia!
xitax
Obserwuj wątek
    • farelkaa Re: jest dobrze? 22.04.06, 17:06
      Eeee tak dobrze to chyba, nie.
      Dzis w sklepie pani mi powiedziala, ze NA TAKIE UDA, to ona nie znajdzie
      sukienki. Grzecznie zapytalam na jakie... nie odpowiedziala :)

a co poza tym? w czerwcu lece do Brukseli na 3 miesiace... to jest dobre :)
      • xitax Re: jest dobrze? 22.04.06, 20:02
        Super masz z ta Bruksela!

Co do Strasznych Sprzedawczyn, to byla kiedys moja wielka zyciowa trauma. Co
        zakupy to jakas mi humor zepsula. Az w ktoryms sklepie na wyprzedazy
        zorientowalam sie, ze po sezonie zostaja same XSki i eSki, gora rozmiarowki,
        czyli 40, 42 znika najszyciej... cos w tym jest. No i troche tez doroslam, wiec
        teraz jak pani sklepowa okazuje mi chocby cien niecheci i uwaza, ze za brak
        odpowiedniego rozmiaru to JA jestem odpowiedzialna (ze niby za gruba jestem, cha
        cha, ale za gruba na co?), po prostu zabieram moja karte kredytowa do innego
        sklepu :)

Dzieki za odpowiedz farelkaa, baw sie dobrze w Brukseli:)
        Pozdrawiam,
        xitax
        • horlaa Re: jest dobrze? 25.04.06, 09:16
          fajne jesteście, dziewczyny!!!!

:)
          • farelkaa Re: jest dobrze? 26.04.06, 17:14
            horlaa napisała:

> fajne jesteście, dziewczyny!!!!
            >
            > :)
            >

Fajne JESTEŚMY :)
            co tam u Ciebie? Dawno na Twojego bloga nie zaglądałam
        • farelkaa Re: jest dobrze? 26.04.06, 17:12
          Otóż to, jak jakiejś sprzedawczyni nie pasują moje uda to może mnie ... ;) z
          drugiej strony właśnie przez takie baby nie lubię kupować spodni, spódnic etc. z
          trzeciej strony (?) po miescie chodzi masa kobiet noszących ciuchy powyżej 38
          więc chyba nie jestem jakimś strasznym odmieńcem dla ktorego nie da się znaleźć
          spodni.

A tak z zupełnie innej beczki, to byłam ostatnio na imprezie, i stado facetów
          przekonywało mnie, ze prawdziwa kobieta musi miec pupę i biust (najlepiej, zeby
          miała też lekkie boczki ;)) i, ze ogolnie wychudzone nie są okej. Nie powiem,
          zeby to jakoś strasznie zmieniło moje podejście, ale ale troche mnie to podbudowało.

A z Brukselą to jako au pair jadę, siedzenie z dziećmi cały dzien. Hości
          zaoferowali mi też raz w tygodniu basen i tenis, więc nudzic sie nie będę :)

pozdrawiam.
          • horlaa Re: jest dobrze? 02.05.06, 10:44

fajnie - bruksela jest piękna ;)

a z kompleksów mozna sie wyleczyć jeżdżac po świecie. ostatnio byłam we francji i byłam w szoku, że tyle wcale-nie-szczupłych babek chodzi po ulicach w krótkich spodniczkach choc 90-60-90 na pewno nie miały. sama spojrzalam na siebie i stwierdzilam ze jestem idiotką, chodząc ciagle w spodniach, bo w porownaniu do nich mam naprawde niezle nogi ;)))

za duzo od siebie wymagamy, dziewczyny.

odkad przestalam czytac czasopisma o urodzie przestalam sie do tych lasek komputerowo poprawionych porownywac i naprawde mi lepiej.
            porownuje sie tylko do siebie i slucham swojego ciala ;)

od razu lepiej, a i chyba facetom sie to podoba ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka