enen4 24.04.06, 15:03 gdybysmy zapomnieli to, o czym pamietamy, a przypomnieli sobie to, o czym zapomnieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.anklewicz Re: Co by sie stało 24.04.06, 15:16 Byłoby trochę ciekawiej przez jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuzagubiona Re: Co by sie stało 24.04.06, 15:29 To co sobie przypomnieliśmy stałoby się tym co pamiętamy, więc zapomnielibyśmy znowu i tak w kółko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lola165 Re: Co by sie stało 24.04.06, 16:13 enen4 napisał: > gdybysmy zapomnieli to, o czym pamietamy, a przypomnieli sobie to, o czym > zapomnieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
lzygan Re: Co by sie stało 24.04.06, 20:26 enen4 napisał: > gdybysmy zapomnieli to, o czym pamietamy, a przypomnieli sobie to, o czym > zapomnieliśmy Jezuuuuuuu......, człowiek ma jednak to do siebie, że zapamiętuje, to co jest mu rzeczywiście potrzebne, a zapomina wiele, wiele i jeszcze więcej zupełnie niepotrzebnych mu do niczego rzeczy, np. jaki kolor miała sukienka, którą miała dzisiaj na sobie jego szefowa, za którą niezbyt przepada, także jakby się relacje odwróciły, to trudno jest sobie wyobrazić co by się stało Odpowiedz Link Zgłoś
jakison Re: Co by sie stało 24.04.06, 21:19 99,9% ludzi którzy teraz pamiętają gdzie mieszkają, nie potrafiłoby trafić spowrotem do swojego domu ;) Zapomnieliby też gdzie jest lewa a gdzie prawa strona. Chyba byłby straszny chaos. Btw. ja osobiście mam tą przypadłość, że pamiętam prawie wszystko od najmłodszych lat, chociaż bardzo pracuję nad tym żeby wiele rzeczy zapomnieć i częściowo mi się to udaje. Człowiek źle działa jak ma za bardzo zapchaną pamięć. Intuicja i inteligencja emocjonalna to według mnie lepsi przewodnicy przez życie niż pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 byłoby inaczej 25.04.06, 00:11 to tak jakby mieć duży dom i mieszkac tylko w jednym pokoju to co mówisz to jakby wyjść z tego jedynego i zobaczyć resztę królestwa Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: byłoby inaczej 25.04.06, 12:24 Zgadzam sie z tym.Gdybysmy np. zapomnieli o swoich porazkach a przypomnieli sobie o swoich marzeniach, albo zaponieli ze "zycie jest ciezkie" a przypomnieli sobie, ze zycie jest piekne... Chcialabym to umiec. Odpowiedz Link Zgłoś