zly.czlowiek 09.05.06, 11:15 Nie myślcie sobie, że to prowokacja czy coś takiego. Gardze nimi i już. To są ohydne, wredne potwory. Podniecać sie nimi mogą tylko zboczeńcy Pieprze, rozwodze sie i niech nikt nie próbuje mnie obrażać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellee Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 11:44 A rozwodzisz się czemu?... ------------------------------------------------------ GG 3721019 Sposób dawania jest ważniejszy od tego, co się daje... Odpowiedz Link Zgłoś
ciszaprzedburza Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 12:08 No, to zły.człowieku, skazany jesteś na życie w samotności, bo z babami tak już jest, że każda może przytyć, niestety, a rozwody kosztują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 18:44 ja byłam, jestem i prawdopodobnie zawsze będę szczuplutka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 18:05 Czemu sie rozwodze? Bo jest wstrętna, gruba, wredna i chamska. Mam jej dość, nie moge patrzec na jej ociekajacy tłuszcz nawet z rzęs, na jej wiecznie nieszczesliwa mine, nie moge zniesc jej chamstwa w stosunku do mnie i do innych, nie moge znieć JEJ znieść! Odpowiedz Link Zgłoś
ciszaprzedburza Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 18:08 Ty wiesz co? Przy tym wszystkim, co wymieniłeś, tusza to jest najmniejszy pikuś. Z taką, to sama bym się rozwiodła... A tak na marginesie co strasznego w życiu zrobiłeś i komu, ze zmusili Cię do poślubienia potwora??? Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 18:09 Co zrobiłem? Nie wiem, sam sie zastanawiam A to wstretne babsko codziennie mnie pyta dlaczego jej nie kocham Odpowiedz Link Zgłoś
zuta prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się ... 09.05.06, 16:01 zastanów :) Znam grube baby które są potworami i grube które są bardzo miłe. Ze szczupłymi podobnie. Gdyby to było takie oczywiste że grube są wredne - już dawno wszyscy by o tym wiedzieli. Nie generalizuj więc. A Ty? jak wygladasz?? Bo ja znam takich gości, którzy sami mają bebechy jak 150, ale ich dziewczyna ma być zawsze szczuplutka. Trochę pokory. Jakby ktoś się pytał - ja nie jestem gruba. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciszaprzedburza Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:00 nikt się przecież nie pyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:06 Nawet jakby była miła i uśmiechnieta to wyglada jak potwór z Lochness, nie jestes facetem to sie nie wypowiadaj. Jak z taka isc do łóżka, zastanów sie chociaz przez moment. Odpowiedz Link Zgłoś
ciszaprzedburza Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:11 Sorry, misiu, ale to jest forum dyskusyjne i jak mam ochotę, to się wypowiadam:) I pytanie ponawiam - dopiero co wyleczyli Ci kataraktę czy co? Wzieliście ślub korespondencyjnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:12 Po ślubie zamieniła sie w potwora. Potwór żarł, żarł i żarł a ja juz nie moge na potwora patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ciszaprzedburza Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:14 A czy potwór wie, jakie masz odczucia jeśli o nią chodzi? To znaczy powiedziałeś jej, ze przeszkadza Ci, że tak się zmieniła po ślubie? Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:15 Od kilku lat jej to mówie i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
ciszaprzedburza Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:17 A tak poza tym to jak Wam się układa? Wiesz, chorobliwe objadanie się to jeden z symptomów kłopotów natury psychicznej. Zdarza się wtedy, gdy człowiek traci kontrolę nad własnym życiem i czuje się nieszczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek [...] 09.05.06, 18:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciszaprzedburza Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:21 A długo jesteście małżeństwem? Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:23 7 lat i o 7 za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:28 Nie kochasz jej. To jest problem a nie jej tusza. Odpowiedz Link Zgłoś
ciszaprzedburza Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:29 Nie kocha? Z tego, co pisze, to on jej nawet nie toleruje... Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:30 No właśnie. Babsko o tym wie, wiec po jaka cholere nadal chce ze mna byc? Odpowiedz Link Zgłoś
ciszaprzedburza Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:34 A tego to też nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:35 No przez to jestem wyprowadzony z równowagi. Babsko pije i płacze po pijanemu, że jak od niej odejde, nikt juz jej nie zechce. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:29 Ozeniłem sie z fajna laska, ktora po roku zamienila sie w potwora. Odpowiedz Link Zgłoś
ciszaprzedburza Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:33 Jezu, chłopie, bo mnie normalnie trafi!!! Takie rzeczy nie dzieją się bez przyczyny! Jak w związku jest ok i ludzie okazują sobie, że są dla siebie ważni i atrakcyjni, to takie problemy się rzadko pojawiają (przynajmniej nie w takiej skali jak piszesz). Obżeranie się to substytut, rozumiesz? Coś, co daje chwilowe i złudne poczucie zadowolenia, bo reszta jest pusta i do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:34 Nie rozumiesz, że całe życie lubiła sie obżerać, tylko jak poczuła, że jest papierek, to hulaj dusza piekła nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ciszaprzedburza Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:41 zly.czlowiek napisał: > Nie rozumiesz, że całe życie lubiła sie obżerać, tylko jak poczuła, że jest > papierek, to hulaj dusza piekła nie ma. No właśnie nie bardzo... widzisz, ja też bardzo lubię dobre jedzenie i kocham piwo. Ale oprócz tego uwielbiam też to, w jaki sposób mój facet na mnie patrzy, kiedy się kochamy, więc staram się wyglądać dla niego kusząco i pięknie. Może ona przestała się starać , bo Ty przestałeś na nią w ten sposób patrzeć? (pytam czysto hipotetycznie) Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: prowokacja albo wielkie uogólnienie - weź się 09.05.06, 18:49 Ja to nie obchodziło, powiedziała, że skoro przysiegałem w zdrowiu i w chorobie, to juz starać sie nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re:zapocona, odparzona i smierdzi jak szczur 09.05.06, 18:44 Gdyby nie fakt, ze wciaz to jest czlowiek, taki z watroba, sercem, dupa i mozgiem, z powloka zewnetrzna rozpulchniona i rozciagnieta jak worek maki, z wybaluszonymi oczami i zoltymi, zalatujacymi zebami, to bylaby z niej taka sama pociecha jak z tego palanta, ktory sie nazywa krytycznie zlym.Zeby wiedziec co zle, trzeba znac dobre.Ciekawe co mu dobrego zrobila ta tlusciocha, ze az tu sie uzewnetrznil. Moze wali go regularnie za slabo. Moze trzeba mu mocnych wrazen, a ona zamiast splunac i wysmarkac sie na tego nieszczesnika, jeszcze mu zarcie gotuje.Tfuj! Szowinista. Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re:zapocona, odparzona i smierdzi jak szczur 09.05.06, 18:51 To weź sobie ją w takim razie i z nią żyj, oddam chętnie i jeszcze dopłace. Odpowiedz Link Zgłoś
zuta a ja znam faceta ktory ma wielki brzuch 14.05.06, 20:23 ale za to jego laska ma byc idealna, szczuplutka i w ogóle cała pachnąca i sexi. Za to on nie rozumie chyba, ze przy lekkiej otyłości inaczej człowiek pachnie i sie poci i mnie to tez moze rozbrajać. Ja go nie kytykowałam, bo nawet nie wiadomo jak powiedzieć - sorry ale chyba powinienes byc chudszy, ale skoro sam zaczął, to.. Wielki facet ogląda się przed lustrem. Boski. pozdrowiłabym go ale się wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
ooptymistka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 19:07 To na co jeszcze czekasz? Rozwódź się. Każdy człowiek zasługuje na szczęście i na to, ze był kochany twoja żona też i wierze, ze spotka kogoś przy kim bedzie szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 19:09 Ja też jej tego szczerze życze, tylko, że już nie ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
ooptymistka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 19:16 I chwała Bogu.Bez ciebie bedzie szczęśliwsza. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re:nikt nie ma prawa nikim gardzic 09.05.06, 19:19 Gruba, chuda, smierdzacy, czkajacy czy zaszczany.Jestesmy rozni i tacy mamy prawo byc.Wazne, zeby sobie nie wchodzic w droge i nie prowokowac eksplozji negatywnych. Skupic sie (tylko bez smrodu) na sprawach waznych dla egzystencji. Szukac rozwiazan, ale nie zalamywac sie z powodu nadmiaru wrazen estetycznych. Fakt jest, ze jak za duzo, to i sfynie nie zezra.Pozadany umiar we wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
havana06 Re:nikt nie ma prawa nikim gardzic 09.05.06, 21:02 Renkaforewer, masz rację. Podejrzewam, że ten "zly.człowiek" już wielokrotnie udzielał się na tym i innych forach do znudzenia. Był już "wrakiem człowieka" (na bank). Bez końca i powodów narzekający. Frustrat i troll. Odpowiedz Link Zgłoś
glassempire Re:nikt nie ma prawa nikim gardzic 09.05.06, 22:12 Przytyc mozna niekoniecznie z obzerania sie. Sa zaburzenia hormonalne, menopauza u kobiet itp na ktore zadna z nas nie ma wplywu chocbysmy jadly tyle co wrobelek i chocby z nas byly laski z figura jak klepsydra przez 20 lat. Przyjdzie rok dwudziesty pierwszy i ch*j w bombki strzelil choinki nie bedzie! Ni stad ni zowad. Potem robia badania i wychodza jakies hormonalne jajca. Chcesz wrocic do formy i idziesz na fitness, zaczynasz cwiczenia i... dysk ci wylata, dostajesz postrzal, zapalenia korzonkow i mozesz sobie cwiczenia narysowac na kartce z bloku technicznego. Natomiast wewnatrz jestes ta sama fajna dziewczyna o mlodzienczym sposobie bycia, zyczliwa dla swiata i ludzi... Tylko troche ciebie wiecej... Czlowieku, jesli to prowokacja to malo przekonujaca. Jesli to prawda to pozostaje mi wspolczuc wszystkim Twoim znajomym i przyjaciolom czyli tym ktorzy sa w Twoich laskach bo nie daj Boze przybedzie im kilka kilo i dupa zbita. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 22:25 zycze szczescia z kims kto nie budzi w tobie takiego przerazenia i pogardy:) ale rozstając sie ze swoją kobietą nie dobijaj jej cokolwiek ci złego zrobiła nie wiem czy jest potworem ale genarelnie potwoty to .... nie sa szczesliwe i ja tez im bardzo z serca szczescia zyczę Odpowiedz Link Zgłoś
manihiki Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 22:28 a tu toś dał/dała czadu... pzreciez tego zlego czleka nie da sie nawet czytac, fuuujjj jest bardziej godny pogardy niz najgrubsza kobita swiata Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 nikt nie jest godny pogardy 09.05.06, 22:33 pogarda to złudzenie szkoda czasu na złudzenia zycie jest czymś wiekszym Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: nikt nie jest godny pogardy 09.05.06, 22:43 pogarda to złudzenie ? nie rozumiem to miłość nienawiść zazdrość tęsknota ... też ? Odpowiedz Link Zgłoś
manihiki Re: nikt nie jest godny pogardy 09.05.06, 22:45 kopalinka, nie bój nic, to jakaś filozofka, co nad poziomami wzlata jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
manihiki Re: KO 09.05.06, 22:48 pogarda to najgorsze cuzucie jakie można zywić do drugiego człowieka, juz lepiej kogoś nienawidzic, niz miec go w pogardzie Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: KO 09.05.06, 22:53 manihiki napisała: > pogarda to najgorsze cuzucie jakie można zywić do drugiego człowieka, juz lepiej > kogoś nienawidzic, niz miec go w pogardzie Sama do tego doprowadziła nie pozwalajac odejsc, a ja przez to, ze nie odszedłem czuje wieksza pogarde do siebie niz do niej Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: KO 09.05.06, 22:58 najgorsza jest obojętność no właśnie - czym jest obojętność ? uczuciem ? złudzeniem ? a może jakaś inną teorię zapodacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
manihiki Re: KO 09.05.06, 22:59 niekoniecznie obojętnosć... bo obojętnosć jest bierna a nienawiscią można nawet zabić, pogardą również... Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek [...] 09.05.06, 22:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 22:51 solaris_38 napisała: > zycze szczescia z kims kto nie budzi w tobie takiego przerazenia i pogardy:) > > ale rozstając sie ze swoją kobietą nie dobijaj jej cokolwiek ci złego zrobiła > nie wiem czy jest potworem ale genarelnie potwoty to .... nie sa szczesliwe i > ja tez im bardzo z serca szczescia zyczę ale ona prosiła o to zebym ja dobijał, nie pozwalała odejść Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk a potem gruba baba z wielkimi cyckami... 12.05.06, 08:58 zaśpiewała i to był już koniec spektaklu... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: a potem gruba baba z wielkimi cyckami... 12.05.06, 10:10 cholera, NACISNALEM KOSZYK A TO WCIAZ JEST solaris, to nie do Ciebie, przypadkiem tu sie wkleilo wierz lub nie Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 22:41 Znam przypadek, jak chłop babe tuczył jak świnie, bo był zazdrosny jak była szczupła i ja dołował, jak przytyła to dołował, że za gruba. We wszystko uwierze Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 22:51 nattaszaa napisała: > Znam przypadek, jak chłop babe tuczył jak świnie, bo był zazdrosny jak była > szczupła i ja dołował, jak przytyła to dołował, że za gruba. We wszystko uwierze To sa wersje dla grzecznych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 22:52 Juz mi się nie chce, było ich setki Odpowiedz Link Zgłoś
manihiki Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 22:54 ta twoja żona powinna Ci dać mocno w ryja! Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 22:55 manihiki napisała: > ta twoja żona powinna Ci dać mocno w ryja! takie zabawy tez były i tez mam ich dość Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:03 mam pytanko do ciebie zły człowieku :) przypuśćmy że twoja żona była na rybach i przypadkiem złowiła złotą rybkę wypowiedziała życzenie jedno ( jakie każdy wie ) budzisz się rano a twoja żona jak mega laska nagle wygląda 50 kg no powiedzmy 55 :) i co chcesz ją ? Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:05 Nie, bo mam jej dość, niezaleznie jak by nie wyglądala Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:08 więc tłuszcz to tylko pretekst masz zamiar taki argument zapodać przed wysokim sądem ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:09 kopalinka napisała: > więc tłuszcz to tylko pretekst > masz zamiar taki argument zapodać przed wysokim sądem ? :)) Nie da rozwodu to trudno Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:12 zaraz nie da ! może da pytam tylko jak chcesz argumentować że za gruba to chyba bylby precedens :) Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:13 Nie jestem aferzystą:) Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:15 Niezgodność charakterów i nadzieja, ze sędzina bedzie w miare atrakcyjna a sedzia przystojny:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:16 a sędzia na jaką cholerę ma być przystojny ? Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:17 Jak będzie paskudny, to będzie bronił potwora recami i nogami:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:18 a wiesz że tego nie przewidziałam ! ale widzę że ty masz wszystko obcykane to kiedy ten szczęśliwy dzień ? Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:20 Nie wiem, podpytam koleżanki, ktore znają przystojnych prawników:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:22 coś zaczynasz mieszać jakich przystojnych ? przecież liczysz na paszkwila Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:24 kopalinka napisała: > tak a co ? > :) To czytaj ze zrozumieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:26 no przeczytałam ze zrozumieniem nawet jak zawsze i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:27 To, ze nie chodzi o to, ze mam zamiar zenic sie ponownie, tylko nie mam ochoty byc dłużej żonaty, tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:31 teraz to już zakręciłeś a ktoś mówił że masz się znowu żenić ? przecież jeszcze z jednego gówna nie wypłynąłeś Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:32 Nikt mi nie mówi, ale żona chce mi utrudnić życie, bo jest na 100% pewna, ze rozwód potrzebny jest mi do kolejnego ślubu. A ja chce byc wolny w świetle prawa Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:34 a ja to chcę być wolna nie tylko w świetle prawa tak jakoś mam cholera :) Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:34 kopalinka napisała: > a ja to chcę być wolna nie tylko w świetle prawa > tak jakoś mam cholera :) i prawidłowo Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:35 zrobisz to ? czy tylko się odgrażasz na tym forum ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zly.czlowiek Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:37 kopalinka napisała: > zrobisz to ? > czy tylko się odgrażasz na tym forum ? :) Pewnie, ze tak zrobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:38 a masz dzieci z potworkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinka Re: Gardze grubymi babami!!! 09.05.06, 23:47 jesteś pewny ? bo coś długo myślałeś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
virusti Re: Gardze grubymi babami!!! 10.05.06, 11:17 A może to ciąża mnoga i niedlugo wyskoczy drużyna piłkarska? Daj ukochanej drugą szansę - zamknij ją na parę lat w piwnicy zrób okno przez które przecisnęłaby sie przed slubem, jak wylezie eksperyment się powiedzie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxima10 [...] 12.05.06, 07:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: wiadomo juz o co chodzi 12.05.06, 08:02 Wszystko juz bylo, do tego wrazenia estetyczne sa nieprzyjemne. Czysty odwrot.Nie rozumiem tylko dlaczego kobieta, ktora nie jest kochana mialaby nie zgadzac sie na rozwod.Po co zyc bez milosci? Do tego upokarzana i pogardzana przez zrozpaczonego chlopine. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Gardze grubymi babami!!! 12.05.06, 10:04 Czytam to wszystko i az słow mi brak. Zły człowieku a moze to Ty jestes tym potworem? Ja wspołczuje Twojej zonioe ze znosiła taka osobe jak Ty, ze tyle sie wycierpiała przez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jovizna Re: Gardze grubymi babami!!! 13.05.06, 00:06 czytam to i az zglodnialam lepiej chyba byc, jak to zostalo nazwane "gruba baba" przed slubem juz, zeby tacy jak pan autor postu omijali, niz szczupla i wpasc w zwiazek z czlowiekiem pokroju zly.czlowiek mysle ze nie tyle zly co z lekka glupi i z ciezka niekulturalny to ze panstwo sie pobrali to zdaje sie "wina" was obojga,a problemy z jedzeniem owszem-psychika... a raczej klopoty z nia czy nie ciekawe ze te klopoty ujawnily sie po slubie? pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lila122 Re: Gardze grubymi babami!!! 13.05.06, 15:49 Ja gardze tylko tymi grubymi jesli sa glupie i zazdrosne. Odpowiedz Link Zgłoś
i33 Re: Gardze grubymi babami!!! 14.05.06, 01:53 tyle czasu z odrazą by nie wytrzymał--więc na pewno ma kogoś na boku albo nie jedno"wejście", czym wy się kobiety martwicie ---mnie się zdaje że to matrymonialny masochista z niedużą dozą wyobrażni, czy on wogóle ma żone--tudno powiedzieć--koniecznie chce zwrócić na siebie uwagę a wy mu dajecie co chce...słaby z ciebie organizator igrzysk dla amazonek..... Odpowiedz Link Zgłoś
i33 Re: ja kobieta 14.05.06, 09:19 nie gardze ani cieniasami ani napakowanymi ani "napastnikami jedzenia"ani tymi co niewątpliwie mają jakiś zdrowotny problem-----a jako że medyczne zaułki są mię bliskie---to przy wszelakich ponad normę -----onjest- ten problem zdr. dość mocno nie przepadam za chamami którzy często modelami nie są!!! a że mają ślipka świecące trującymi poglądami----nie jarzą im ani widzenie ani myślenie.... nie są w moim powiedzmy typie wielcy mężczyżni, z dyżymi pupciami----ale nie ma nic gorszego jak bezmózg, nie dość że nie pogadasz nie podziałasz z takim to jeszcze truje, złośliwy jest ---istny męski bazyliszek, chocby był najprzystojniejszy to jego egoizm w sypialni...- jest miernotą... łatwiej jest kogoś zmotywować do wzięcia się za tuszę niż zapełnić pustą czachę...... Odpowiedz Link Zgłoś
belladyna Re: A skorzystaliście ze "Złotego środka Marcysi" 14.05.06, 21:35 To taki prosty środek...Dostajesz wypłatę pierwszego i już drugiego nic nie masz w kieszeni, ani na książecce oszczędnościowej...zanim wydasz pieniązki na cokolwiek, kupujesz maszynkę do robienia wafelków.....i pózniej do następnego pierwszego żyjecie tylko na wodzie i wafelkach....przyżądzanych na mące i wodzie......Skutkuje sama wypróbowałam i bar....bar bardzo polecam!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Gardze grubymi babami!!! 14.05.06, 23:57 A sobą nie gardzisz??? Rozumiem, że możesz sie wsciekać, że może Ci coś nie odpowiadać, ale przecież sam sobie wybrałeś takie życie a poza tym, jak już ktoś sie decyduje na ślub to musi sobie zdawać sprawę, że życie nie zawsze jest kolorowe. A poza tym biorąc sobie śliczną dwudziestkę za żonę nie możesz spodziewać sie, ze za parę lat ona nadal będzie wyglądała jak ta dwudziestka. Najzwyczajniej daj spokój jej i sobie i rozstań sie z nią kulturalnie. Bo to jak ona wygląda to niekoniecznie musi być jej wina, bo na to sie składa wiele czynników!! I wogóle: nic nie czujesz mówiac o niej w ten sposób??? Masakra poprostu! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinnu a ja gardze toba panie zly.czlowiek! 15.05.06, 15:58 dawno sie tak nie usmialam - ten watek jest doprawdy komiczny ze wzgledu na osobe autora. los zony autora zdaje sie jednak byc juz tragedia na zywo. kobieta musi byc w autorze slepo zakochana, skoro jest z takim wulgarnym palantem! skoro tak wiele uwagi zly.czlowiek poswieca tuszy zony, to musi miec powazny problem sam ze soba - ogromne kompleksy... ciekawe na jakim punkcie? czyzby malutki "ptaszek", ktorego nie widac, bo ma duzy "daszek"??? Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Gardze grubymi babami!!! 15.05.06, 00:06 zly.czlowiek napisał: > Nie myślcie sobie, że to prowokacja czy coś takiego. Gardze nimi i już. To są > ohydne, wredne potwory. Podniecać sie nimi mogą tylko zboczeńcy I nie mów o nich w ten sposób, bo obrażasz masę ludzi w tym kraju. -- www.volrath.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Gardze grubymi babami!!! 15.05.06, 00:12 I jeszcze jedno pytanie.. wolisz którąś z tych kobiet? ja.rafi.pl/2006/03/14/potwory-z-ckm/ Odpowiedz Link Zgłoś
tysta1 Re: Gardze grubymi babami!!! 20.05.06, 22:42 gardzę grubymi facetami Nie myślcie sobie, ze to prowokacja czy coś takiego. Gardzę nimi i już. To są ohydne, wredne potwory. Podniecać się nimi mogą tylko homoseksualisci. Odpowiedz Link Zgłoś