blueska3 20.05.06, 23:19 Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia, z osiagniętych przez Was celów? Czy tak to życie planowaliście? A może to był zupełny przypadek, że tak a nie inaczej sie ono potoczyło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga136 Re: ??? 20.05.06, 23:53 Ale my jeszcze nie umieramy, nie pyta się maturzystów jak oceniają swoje życie. Po maturze są kolejne etapy zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
szara1982 Re: ??? 21.05.06, 11:22 nie ejstem zadowolona.nic nie osiągnęłam jestem zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: ??? 21.05.06, 11:45 Każdy ma do wykonania określony scenariusz, nazwany życiem. Można być zadowolonym lub nie i tak to nie ma żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
trolllllllllllllllllllllllll Re: ??? 21.05.06, 11:47 NIE nie jestem zadowolona. Zawsze jak mówiłam, czego w życiu nie chciałabym robić, byłam krytykowana: iini jakoś bogą, a babcia to, dziadek rtamto a pana jezusa ukrzyżowali Odpowiedz Link Zgłoś
tulla_p Re: ??? 22.05.06, 13:52 ja jestem zadowolona ze swojego dotychczasowego zycia...tylko strasznie przeraza mnie to co bedzie dalej, zawsze bylo tak ze sie balam tego co bedzie a...pozniej bylo dobrze. tylko czasem wkurza mnie ten strach towarzyszacy mi ciagle.ale generalnie gdybym miala podsumowac to co osiagnelam do dzis...jest bardzo dobrze mimo ze plany byly zupelnie zupelnie inne... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: ??? 22.05.06, 14:06 Moje zycie wiruje w szybszym tempie niz myslałem o tym 10 lat temu, ale dzięki temu przyjemnie dreszczy. Mam wrażenie przypadku, ale głośno i cześciej dziękuje niz cokolwiek innego. Odpowiedz Link Zgłoś