ewciak9 03.06.06, 09:51 czy ktoś może wie gdzie w Białymstoku można leczyć bezsenność.Może być prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek1610 Re: błagam pomóżcie 03.06.06, 10:16 ewciak9 napisała: > czy ktoś może wie gdzie w Białymstoku można leczyć bezsenność.Może być > prywatnie. Bezsennosc to nie tylko problem Bialostoczczan, bo Sleepless as rowniez w Seattle :) A moze ten stok rzuca cien na miasto i to powoduje ze ludzie maja rozregulowany sen? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta49 Re: błagam pomóżcie 03.06.06, 14:05 Nie jestem z Bialegostoku więc nie podam Ci adresu, ale myslę, że powinnaś iść do psychiatry lub psychologa. Bezsennośc ma głębokie podłoże i należałoby się dowiedzieć co ja powoduje, dlaczego nie możesz spać. Ja nie spałam (dosłownie) przez 3 miesiące. Potem zaczęłam przyjmowac tabletki nasenne w połączeniu z uspokajającymi. Zaczęły działać dopiero po miesiącu. Sukcesem dla mnie było kiedy zasypiałam na trzy godziny. Pozdrawiam i życzę miłego zdrowego i długiego snu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciak9 Re: błagam pomóżcie 04.06.06, 10:12 ile czasu się leczyłaś na tę bezsenność i czy już jest ok.Czy oprucz leków , chodziłaś na psychoterapię Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: błagam pomóżcie 04.06.06, 11:16 A jak z ciśnieniem? Bo może też mieć znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta49 Re: błagam pomóżcie 04.06.06, 14:47 myslę że same tabletki nie pomoga jesli to powazny problem. Ja chodziłam oprócz tego na psychoterapie (nie tylko z powodu bezsenności, bezsennośc była u mnie pewnym objawem tego co się we mnie dzialo). Tak jak pisałam wczesniej, po miesiący zażywania tabletek była już niewielka poprawa. Już nie pamiętam ile to trwało, ale chyba po 2, 3 miesiącach zaczęłam odstawiać tabletki z nadzieją że zasnę już bez nich i udało się. :) Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś