maly.ksiaze 21.01.03, 15:22 Znalazlem taki oto artykul: tygodnikforum.onet.pl/1108846,0,4396,924,artykul.html Co Wy na to? Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Molestowanie seksualne dzieci IP: *.abo.wanadoo.fr 21.01.03, 15:36 wiesz co, przecietny :-) m.k. siedze sobie zadowolona z siebie w tym zyciu przeswiadczona ze tabu wszystkie obalilam zem taka wyzwolona i wolno myslaca a tu sie okazuje ze nie ! szczerze mowiac zupelnie nie jestem przygotowana na takie informacje, przekracza to moje nie tyle mozliwosci ale ochote zainkasowania i o ile z pika na szeregi lecialabym jak ta bohaterka w wypadku "klasycznego " (o rany !) meskiego kazirodztwa , tu rece mi opadaja i mam ochote zatkac uszy . Moge ? Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Molestowanie seksualne dzieci 21.01.03, 15:45 Ohyda, ohyda, jeszcze raz ohyda. Dla mnie to wszystko niepojete...Naprawde, wyobrazenie sobie, ze Matka Ziemia nosi takich ludzi to ponad moje mozliwosci percepcyjne. I rodzi sie pytanie,co ci ludzie mysla, chyba musza miec jakies przemyslenia? Wydaje mi sie zeby to przeniknac, to trzeba mieć ciagoty im bliskie...To po prostu potworne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Molestowanie seksualne dzieci IP: *.home.cgocable.net 24.01.03, 19:54 Jest to ohydne, zwlaszcza to przytulanie, ktore kojarzy sie z miloscia matczyna.. Psychika ludzka ma wiele tajemnic.Mysle, ze takie historie istnialy od zawsze wraz z historia ludzkosci.Poniewaz powoduja zbyt wielkie zamieszanie w sferze uczuciowoemocjonalnej odbiorcow takich informacji, to sie ich nie naglasnia. A pedofil, czy to kobieta, czy mezczyzna powinien byc ukarany.Inna sprawa, ze w niektorych krajach prawo funkcjonuje w sposob dosc kulawy i nagminna jest tam prostytucja dzieci, sprzedawanie dzieci itp . Przypuszczam, ze towarzysza tym procederom pokrewne dzialania, zwiazane z tego typu przestepstwami, jak wlasnie "odpowiednie" przygotowywanie dzieci do podjecia inicjacji seksualnej. W niektorych krajach 12 letnie dziewczynki zostaja "zonami" i "matkami".Ja osobiscie uwazam, ze to zbrodnia. Moze one tez tak uwazaja, a moze uwazaja , ze tak musi byc, bo takie sa ich obyczaje. A opisana w tym arykule historia to ewidentny przyklad ohydnego przestepstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa Re: Molestowanie seksualne dzieci IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 21:48 Nie usprawiedliwiam tych matek, lecz równocześnie rodzi mi się pytanie : jak to się dzieje, że stają się tak nieczułe i niewrażliwe, bo przecież nie rodzą się takie ... Odpowiedz Link Zgłoś