7zahir 19.06.06, 07:39 fakty.interia.pl/zdrowie/news?inf=761040 TO DZIAŁA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witch-witch Re: Do serca przytul psa,weź na kolana kota... 19.06.06, 17:02 Lubię koty.:)) Czy na coś tam działa mój kot...to nie wiem. Jednak kotek jest największym przyjacielem człowieka, ma w sobie tyle uczuć, a uśmiech i radość okazuje poprzez swoje mruczenie. Jednak moja kotka, jest trochę dzika, dużo przebywa w lesie....dziś znowu przyniosła nieszczęsnego ptaka z polowania.... Relaxing Jazz... Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Do serca przytul psa,weź na kolana kota... 19.06.06, 17:59 Kiedyś miałam kotkę i pamiętam, że gdy siadała mi na kolanach po stresującym dniu - wręcz czułam jak napięcie spływa ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Do serca przytul człowieka 19.06.06, 18:05 Masz rację, ale chyba łatwiej spotkać kota niz człowieka, którego chciałabys przytulić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_xy Re: Do serca przytul człowieka 19.06.06, 19:51 Zahir, co tak powiało pesymizmem? Myślę, że nie jest tak żle. Tylko trzeba oczy szeroko otworzyć. Pozdrawiam ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Do serca przytul człowieka 19.06.06, 19:53 Dzieki za cieple słowa, ale czuję się znowuzagubiona i mam ochotę wrócić do tego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_xy Re: Do serca przytul człowieka 19.06.06, 20:19 Nie wracaj do starego nicka. Byłam przekonana, że zagubienie już za Tobą. Nie ma sensu przejmować się "nalotami" jakichś niewyżytych osób. Czuję, że jesteś szczera w swoich wypowiedziach. Tylko ostatnio brak w nich *optymizmu*. Głowa do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Do serca przytul człowieka 19.06.06, 20:24 Już się usmiecham dzieki Tobie i odeszła mi ochota kroku w tył:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_xy Re: Do serca przytul człowieka 19.06.06, 20:37 Cieszę się, że się uśmiechasz Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Do serca przytul człowieka 19.06.06, 21:42 I tak trzymaj dalej. Jestes fajna i delikatna babka, tylko ogromnie wrazliwa, czasami trzeba miec skore niedzwiedzia, aby dac rade i przezyc te zycie...problemow przybywa oj przybywa, stare czlowek rozwiazuje ale nowych i tak przybedzie.....:=)))No chyba ze sie urodzisz Nikole Kidman ..=))) Odpowiedz Link Zgłoś