Gość: Magda IP: *.net 29.01.03, 22:37 Nie mam się do kogo odezwać....znajomi zajęci... w domu była sprzeczka i nastały CICHE dni... TRAGEDIA ! Dobrze, że jest chociaż to forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna51 Re: ...cisza... 29.01.03, 23:09 Moze warto przeczytac jakas ciekawa ksiazke. Na forum "Ksiazki" jakies mole :-) ksiazkowe polecaja tony makulatury ;-) przeroznej. Jesli nie masz nic nowego to siegnij po pozycje, ktora lubisz i ktore kiedys poznalas. Ksiazke czytana drugi (trzeci) raz po uplywie czasu zupelnie inaczej juz odbieramy. Czesto jeszcze fajniej niz za pierwszym razem :-))))) Nie smuc sie, jutro bedzie lepiej. Sprzeczki mijaja, jutro zaswieci dla Twojej rodziny i dla Ciebie slonce :-))). Pozdrawiam, Aska Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: ...cisza... 29.01.03, 23:23 Gość portalu: Magda napisał(a): > Nie mam się do kogo odezwać....znajomi zajęci... w domu była sprzeczka i > nastały CICHE dni... TRAGEDIA ! > Dobrze, że jest chociaż to forum. Nie rozumiem idei cichych dni. To ty tak masz czy ta druga osoba? Przeciez to do niczego nie prowadzi dobrego! Jeszcze rozumiem ciche godziny na przetrawienie problemu, uspokojenie się. ALE DNI?! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna51 Re: ...cisza... 29.01.03, 23:29 Racja. Tez nie rozumiem jak mozna nosic zal w sobie przez wiele dni. Magda, ksiazke wez ze soba ( w kieszen) i idz do rodziny porozmawiac. Rozmowa jest najlepszym lekarswem na wszystkie niedomowienia. U mnie w rodzinie jest tak przejrzyscie jak nigdy dotad. Warto naprawde Magdo. Idz do nich :-)))) (... z ksiazka ;-))) Pozdrawiam wszystkich i dobranoc, Aska Odpowiedz Link Zgłoś
joanna51 Re: ...cisza... 30.01.03, 19:16 No i jak Magdo. Wszystko juz w porzadku? Mam nadzieje, ze u Ciebie w domu wszystko O.K. :-))))) Pozdrawiam, Aska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ...cisza... IP: *.unl.edu 30.01.03, 19:21 Gość portalu: Magda napisał(a): > Nie mam się do kogo odezwać....znajomi zajęci... w domu była sprzeczka i > nastały CICHE dni... TRAGEDIA ! > > Dobrze, że jest chociaż to forum. Cisza leczy. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna51 Re: ...cisza... 30.01.03, 19:29 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: Magda napisał(a): > > > Nie mam się do kogo odezwać....znajomi zajęci... w domu była sprzeczka i > > nastały CICHE dni... TRAGEDIA ! > > > > Dobrze, że jest chociaż to forum. > Cisza leczy. > Pozdr, Imagine. O tak! Wlasnie i ide jej zaczerpnac. Aska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ...cisza... IP: *.net 30.01.03, 20:51 Dzisiaj bez zmian... Zaczynam się przyzwyczajać ;-)))) Pozdrawiam wszystkich serdecznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś