wiarusik 18.07.06, 21:15 Podczytuję sobie ostatnio to forum i tak se myślę,czy nie lepiej zmienić jego nazwy na "Psychiatria".Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia501 Re: Zmiana 18.07.06, 21:20 sądzisz, że zaczną wtedy pisac na forum pacjenci oddziałów zamkniętych? Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 21:24 lusia501 napisała: > sądzisz, że zaczną wtedy pisac na forum pacjenci oddziałów zamkniętych? a nie pisza? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 21:24 gszesznica napisała: > lusia501 napisała: > > > sądzisz, że zaczną wtedy pisac na forum pacjenci oddziałów zamkniętych? > > a nie pisza? Wyjełaś mi to z ust;) Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Zmiana 18.07.06, 21:26 Mam dzis mnie telefonicznie poinformowala, ze przez ten net skończe u czubów:) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 21:28 mezczyzna.prawdziwy napisał: > Mam dzis mnie telefonicznie poinformowala, ze przez ten net skończe u czubów:) nie wiedziala:)))ze juz sie tam znajdujesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 21:33 Coś w tym jest.Nawet w gry nie pykam.Nawet na stronki niecenzuralne nie wchodzę.Tu tyle do poczytania,a wciąż tworzą się nowe wątki. Obłęd.Chyba se wykręcę jupitery:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 21:35 wiarusik napisał: > Coś w tym jest.Nawet w gry nie pykam.Nawet na stronki niecenzuralne > nie wchodzę.Tu tyle do poczytania,a wciąż tworzą się nowe wątki. > Obłęd.Chyba se wykręcę jupitery:))) uwazaj...bo to wciaga po same uszy:)) jakie jupitery? Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 21:43 wiarusik napisał: > A z oczodołów mi sterczą:)))) acha.. dzisiaj ti i tak spokojnie tutaj.. napisz moze masz jakis problem natury psychicznej.. np. uzaleznienie od kotow:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 21:55 Sezon ogórkowy.Co począć...? Największe psychole też potrzebują czasem odpocząć.Napić się prozaka z lodem,w ośrodku wypoczynkowym w Pruszkowie. Mam takie małe uzależnienie-nie mogę oderwać oczu od pięknych kobiet. Bardzo mi to przeszkadza bo robią mi się oczopląsy.Ma pani doktor jakieś lekarstwo?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Zmiana 18.07.06, 21:58 to nie uzależnienie,tylko głupota. Oczopląsy na widok kobiet ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 22:05 Tak,oczopląsy i możliwość skrętu szyji o 360 stopni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 22:14 wiarusik napisał: > Sezon ogórkowy.Co począć...? > Największe psychole też potrzebują czasem odpocząć.Napić się prozaka z lodem,w > ośrodku wypoczynkowym w Pruszkowie. > Mam takie małe uzależnienie-nie mogę oderwać oczu od pięknych kobiet. > Bardzo mi to przeszkadza bo robią mi się oczopląsy.Ma pani doktor jakieś > lekarstwo?:))) z tego nie da sie wyleczyc,to Panska natura..calkiem zdrowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 22:20 A tam zaraz "Pańska".wiarusik jestem-cmok,cmok,cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 22:22 wiarusik napisał: > A tam zaraz "Pańska".wiarusik jestem-cmok,cmok,cmok:) chcialam oficjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Zmiana 18.07.06, 21:20 Ktos, kto pisal spod maureen2, nie wpisywal sie w kazdym watku anal-anno:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 21:21 O tak... To tak jakby pomylić toalety. Wchodzisz do męskiej-smród,bród i pisuary;) Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Zmiana 18.07.06, 21:23 A damskie podobno sa tak samo czyste, wzbogacone dodatkowo o zużyte waciaki Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 21:28 Nie widzę różnicy w potykaniu się o alwaysy,a g...no. Taki syf,że i klozetbabcia wymięka. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 21:30 wiarusik napisał: > Nie widzę różnicy w potykaniu się o alwaysy,a g...no. > Taki syf,że i klozetbabcia wymięka. Wiarusek.. nie Ty pierwszy i nie ostatni jestes zbulwersowany.."naszym forumkiem" mozna sie przyzwyczaic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 21:35 Gszesznica? To tu jest Twój główny port? Ale...dlaczego?;) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 21:38 wiarusik napisał: > Gszesznica? > To tu jest Twój główny port? > Ale...dlaczego?;) :))) bo tu nie ma klamek i nie ma jak wyjsc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 21:42 To Ty chyba jakiś podkop masz na tą Romanticę? Chciałaś na zewnątrz,a tu inna cela:))) Anglicy mówią:shit hapends. Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Zmiana 18.07.06, 21:44 wiarusik napisał: > To Ty chyba jakiś podkop masz na tą Romanticę? > Chciałaś na zewnątrz,a tu inna cela:))) Nie złapiesz mnie na swój mało wyrafinowany humor > Anglicy mówią:shit hapends. Niedosc, ze nie mówia tak, to piszesz z błedami Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 21:45 wiarusik napisał: > To Ty chyba jakiś podkop masz na tą Romanticę? > Chciałaś na zewnątrz,a tu inna cela:))) > Anglicy mówią:shit hapends. raz mnie p.Ordynator na przepustke wypuscil,sam otworzyl te dzisiaj dla mnie niewidoczne drzwi.. ale tam ponioslam porazke i znowu zalamana wrocilam do gniazda..:) albo lepiej punktu wyjscia.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 22:09 Bo to nie można tak samopas i to jeszcze w kaftaniku;) Tu trzeba za rączkę,pokazać co be,a co cacy.Jak małe dziecko. Wszystko od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Zmiana 18.07.06, 21:30 kiedyś już o tym pisałem,pisuje tu młodzież,studenci psychologii i inni ekspe- rymentatorzy. Niezła zabawa.Rzadko pisują tu ludzie z problemami do rozwiązania Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Zmiana 18.07.06, 21:32 Slaba psyche, napisza raz i wysiadaja, nie pomaga anal-anna:) Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Zmiana 18.07.06, 22:14 Coz powiedziec. Dawniej bylo przyzwolenie na bluzganie pewnej anal "damy". Nie wiedzieli, co robic, to bluzgali jak sie dało. W koncu ona zaczeła robic to samo, samej na siebie bluzgajac. Do czego słuzy taka anal "dama"? Czy do tego, zeby w kulturalnych ludziach pobudzac najbardziej prymitywne instynkty? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 22:16 Dobra,bo to się druga romantica robi. Wlazło się między wrony trzeba krakać jak i one. Mam taką manię,od dziecka,kręcić sobie włosy palcem.Co to jest i skąd się wzieło?Błagam pomóżcie,to sprawa życia i śmierci[ :))))) ] Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 22:22 wiarusik napisał: > Dobra,bo to się druga romantica robi. > Wlazło się między wrony trzeba krakać jak i one. > Mam taką manię,od dziecka,kręcić sobie włosy palcem.Co to jest i skąd się > wzieło?Błagam pomóżcie,to sprawa życia i śmierci[ :))))) ] syndrom doroslego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 22:27 maureen2 napisała: > a smoktanie loczków ? :)))))) diagnoze przslac moge tylko na priva:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 22:33 wiarusik napisał: > Nie,nie.Możesz na forum. nie...to nie zgone z ...czyms takim czego trzeba przestrzegac.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 22:38 Zależy co chcesz powiedzieć.Jeśli nabluzgać,to tak,na privie. Ale ja nie mam za wiele do ukrycia.Wal śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 22:29 Co to jest smoktanie? Kręcę nawet teraz,czekając na odpowiedź. Bardzo to przyjemne.Są gładkie jak satyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Zmiana 18.07.06, 22:32 wiarusik napisał: > Co to jest smoktanie? ssanie > Kręcę nawet teraz,czekając na odpowiedź. > Bardzo to przyjemne.Są gładkie jak satyna:) proponuje .. wizyte u fryzjera i niech ostrzyze na zapalke.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 22:37 Ssać,nie ssię.Trochę za krótkie.W sumie lekko kręcone,tak że ich długość się kamufluje. Co do upitolenia na łyso jeszcze nigdy tego nie robiłem i nie zamierzam. Trzeba wymyślić inny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 smoktanie miętowych loczków 18.07.06, 22:51 wpisuję po raz drugi,ponieważ usunięto ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: smoktanie miętowych loczków 18.07.06, 22:54 Może i usunięto,ale to i tak mi nic nie mówi. A ja kręcę i kręcę.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Zmiana 18.07.06, 22:42 Jak zaczynalam podpalac papierochy w pierwszej klasie liceum, to były takie syfiaste fajki jak WIARUSY. Raz sprobowałam na długiej przerwie, jak nie miałam swoich unitów:) Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Zmiana 18.07.06, 22:44 wiarusik napisał: > Bez filtra? Z filtrem, bez filtra nie palilam Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 22:47 A chyba wiem o które chodzi! Takie w czerwonym opakowaniu? Skakałem po takie do kiosku dla moich starych. Stare czasy. Łezka się w oku kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Zmiana 18.07.06, 22:48 wiarusik napisał: > A chyba wiem o które chodzi! > Takie w czerwonym opakowaniu? > Skakałem po takie do kiosku dla moich starych. > Stare czasy. > Łezka się w oku kręci. Najlepsze są Price czerwone, ale tylko te kupione w Danii Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 22:51 Ty to chyba jakaś damesa ze spalonego teatru jesteś;) Wiarusy-be,Price dobre. Ja podpalam Sobieskie.Wmiare tanie ale z filtrem. Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Zmiana 18.07.06, 22:53 wiarusik napisał: > Ty to chyba jakaś damesa ze spalonego teatru jesteś;) > Wiarusy-be,Price dobre. > Ja podpalam Sobieskie.Wmiare tanie ale z filtrem. Temat watku nie dotyczy papiersow, to była taka drobna dygresja. Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Zmiana 18.07.06, 22:58 maureen2 napisała: > oczywiście, chodziło o gryzienie ołowka też Pewien kolega pamiętam gryzł dlugopisy, myśle, że robi się to jak jest się znerwicowanym Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 23:00 Ten wątek jest o wszystkim i o niczym. Dobra,papieroski odstawiamy. Zostały loczki. Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Zmiana 18.07.06, 23:01 wiarusik napisał: > Ten wątek jest o wszystkim i o niczym. > Dobra,papieroski odstawiamy. > Zostały loczki. Prostuje włosy od wielu lat, co to może oznaczac "pani psycholog od braku seksu"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 23:03 Prostujesz? A po co? Fakt,z rańca trudno jest je doprowadzić do pożądku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Zmiana 18.07.06, 23:04 wiarusik napisał: > Prostujesz? > A po co? > Fakt,z rańca trudno jest je doprowadzić do pożądku:)) Codziennie je myje, zanim doprowadze je do "pożądku" Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zmiana 18.07.06, 23:08 Jeśli chodzi o mnie to mycie,to za dużo powiedziane. Chyba by mnie krew zalała z tymi szamponami. Łeb pod kran i moczę dziady. Później tylko rękami kotłaszę i cacy.Gotowy na spotkanie ze światem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś