cyberski Re: Co jest dla Was sukcesem? 28.09.06, 10:10 Sukcesem osiągniętym czy upragnionym? Osiągnięte to: Rewelacyjne relacje z córką... Poza tym realizacja większości marzeń z dzieciństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek1 Re: Co jest dla Was sukcesem? 28.09.06, 13:22 To, że cały czas sie rozwijam i ani myślę przestać :) Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Co jest dla Was sukcesem? 28.09.06, 11:00 Napewno nie ilosc nagromadzonych gadgetow. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Co jest dla Was sukcesem? 28.09.06, 12:28 gol że młody cos fajnie powie albo narysuje ... i wogóle moje zycie to pasmo sukcesów, nawet takich, za które inni rzygaliby do lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Sukces:) 28.09.06, 15:57 Jesteś jak cudowny kwiat wśród pachnących łąk jesteś prawdziwym najwierniejszym stróżem aniołem szaleństwem i natchnieniem duszy moim pięknym i jedynym sukcesem sukces dla mnie słowo to ma tylko jeden sens sukces to znaczy zamknąć ciebie w swych ramionach zapomnieć o istnieniu świata i usłyszeć jak szalone serce drży sukces dla wielu ludzi miarą jest fortuna a dla mnie ponad wszystko moja miłość mój sukces to ty Cz. Niemen Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Sukces:) 29.09.06, 14:58 ale ci odwala. to tylko chłop, nie przesadzaj. a co bedzie jak nabierze internetowych znajomości ? nie myśl ze nie wiem co czujesz. ja tylko tak. pewnie ze fajnie że się zakochałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: Sukces:) 29.09.06, 15:26 takie myśli a może zazdrość to też dla Ciebe sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Paco......:) 29.09.06, 15:31 Zawsze mi "odwala" jak spotykam MEŻCZYZNĘ......z chłopami, przygłupami skończyłam jakieś dziewięć miesięcy temu:) P.S. Kurcze, jesteś za-zdro-sny????? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Paco......:) 29.09.06, 19:26 swojego miodu mam dosyć. zastanawia mnie tylko skąd ten mężczyzna, bo ja dookoła to widze tylko skąpca, załośliwców, narkomanów, bufony, dresiarze, hiphopowcy, przeenteligenty, zawszeracyjni i paru fajnych ale ty bys do nich nie pasowała. zatem chodziło mi tu o wszadzenie kija w mrowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Paco......:) 29.09.06, 19:38 A jaki meżczyzna DO MNIE PASUJE?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Paco......:) 30.09.06, 01:17 zadziorny komputerowiec czarne włoski proste garniturek niebieski sfeterek buty wcale nie takie zawijane. co ja moge o nim więcej wiedzieć ? i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Pudło Paco...:( 30.09.06, 07:14 "komputerowiec" kojarzy mi się z netoperem , okularki minus 5, błeeeeeeeee "czarne włoski" to nie dla mnie ....wolę jasne:) "Garniturek" owszem , ale na specjalne okazje...itd. Myślę, że pasuje mi OBIEŻYŚWIAT ...plecak, trapery, kapelusz a la Indiana Jones....w głowie dużo wiedzy, w sercu pasja a w oczach namiętność:) On wiedziałby co to honor, odpowiedzialność, miłość..... Z takim poszłabym na koniec świata!:) Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: Pudło Paco...:( 30.09.06, 07:25 > Z takim poszłabym na koniec świata!:) kobieto! obudz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Pudło Paco...:( 30.09.06, 07:32 braun_f napisał: > > Z takim poszłabym na koniec świata!:) > kobieto! obudz sie! Obudziłam się jakieś hmm.........parę miesięcy temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Co jest dla Was sukcesem? 29.09.06, 19:04 Coraz częstszy spokój mysli i równowaga emocjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Co jest dla Was sukcesem? 29.09.06, 19:36 7zahir napisała: > Coraz częstszy spokój mysli > i równowaga emocjonalna. Coraz bliżej procesu sądowego shangri-la kontra wampir! hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Co jest dla Was sukcesem? 29.09.06, 20:25 Daj znać kiedy trzymać kciuki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Co jest dla Was sukcesem? 29.09.06, 22:59 teraz? to, że jeszcze nie skoczyłam z mostu. :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
navojkaa Re: Co jest dla Was sukcesem? 29.09.06, 23:27 Sukcesy: studia - kiedyś wydawało mi się że jestem za głupia aby studiować, głupia to byłam że tak myślałam :) Fajne relacje z rodziną - u mnie się zupełnie nie sprawdza powiedzenie że z rodziną to dobrze tylko na zdjęciu. Przyjaciółka od 20 lat i ciągle trwamy w dobrych relacjach chociaz troszkę się rozluźniły. To że się zakochałam 2 razy - kiedyś myślałam że nie umiem i nie mam w kim. To że mam własne mieszkanie, którego nie muszę spłacać z kredytu - chociaż to raczej szczęśłiwy zbieg okoliczności a nie sukces, ale pomysł był mój i upór mój a skorzystały na tym 2 osoby. To że się przez całe życie rozwijam, że ciągle mam pomysły i cele i do nich dążę. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Bardzo piękne:) 30.09.06, 07:17 Gratuluję Navojka!:) Ty wiesz, czym jest SUKCES!:) Obyś nadal takie osiągała! Samych sukcesów życzę!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: Co jest dla Was sukcesem? 30.09.06, 00:32 wlozyc material do plasikowego pojemniczka taka malutka lopatka, w celach badawczych pasozytow mojego jelita Odpowiedz Link Zgłoś