shangri-la 13.10.06, 06:15 tylko jeden rok wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shangri-la Re: Turn back the time (!) 13.10.06, 13:37 greengrey napisała: > I tylko jeden raz? Tylko ten jeden rok. Tylko ten jeden raz. Nigdy więcej takiego zła w moim życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
greengrey Re: Turn back the time (!) 13.10.06, 13:49 Z tym doświadczeniem ,które zdobyłaś - najpewniej- takie zło drugi raz Cię nie dosięgnie Nie jest to pocieszające? Jest. " Ze lnu wyciągnać nici, Z piołunu- lekarstwo.." Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Turn back the time (!) 13.10.06, 13:55 Nie jest. Zbyt wiele zła było w moim życiu i wiem, że ono wraca. Nikt, nigdy tak mnie nie zniszczył jak....ten rok który chciałabym cofnąć. Wrogowi można wybaczyć, bo psychol. Sobie wybaczyć nie sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Turn back the time (!) 13.10.06, 14:06 nie sposób Niech księżyc wzejdzie nad waszą pustnią Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Turn back the time -korekta 13.10.06, 14:22 Niech księżyc wzejdzie nad waszą pustynią Odpowiedz Link Zgłoś
greengrey Re: Turn back the time (!) 13.10.06, 14:26 Zło SAMO nie wraca Jeśli było go zbyt wiele, zadaj SOBIE kilka pytań dlaczego pozwalałaś mu (złu) wracać Sobie- wybacz. Widać w tamtych warunkach, w tamtym czasie, musiałaś tak postąpić. Gdybyś mogła inaczej, zrobiłabyś to. Ale teraz możesz Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Turn back the time (!) 13.10.06, 14:45 Mogłam inaczej. Wiecej.....powinnam była! Wcale "nie musiałam".....nie wolno mi było ufać! Nie wraca SAMO, wraca zawsze tak samo ślicznie opakowane w czułe słowa, namiętne pocłunki i "serdeczną przyjażń". Miałam tyle wiedzy, doświadczenia....jak mogłam otworzyć mu drzwi?! Teraz.....chciałbym UMIEĆ wybaczyć sobie. Nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Turn back the time 13.10.06, 11:39 powroty do depresyjnej nienawiści zwanej miłością są chyba trudne i bezsensowne Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Turn back the time (!) 13.10.06, 14:10 Nie ma potrzeby niczego odwracac. Zamiast rozmyslac nad might-have-beens, lepiej patrzec w przyszlosc...z nieprzyjemnym acz bogatszym doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
adonis1970 [...] 13.10.06, 16:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adonis1970 Re: Turn back the time (!) 13.10.06, 16:02 turn back time jest forma poprawna. jak nie wiesz pisz po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la [...] 13.10.06, 16:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Turn back the time (!) 13.10.06, 16:42 Nie wiem czym ja złamałam przepisy, więc opowiadam po raz kolejny, że to nie piosenka Cher tylko moja własna i forma jest poprawna bo zamierzona. P.S. Mylisz mnie nieustannie z kimś i przyczepiasz się nieustannie, klonie. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Turn back the ACL 13.10.06, 18:11 natrętna,dośc prymitywna mimo werbalnej poprawności,płytko refleksyjna,żarłocz- na, wspaniała kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Turn back the ACL 13.10.06, 18:21 Wykreśl trzy pierwsze przymiotniki, nieszcześliwy cyniku a napiszesz najkrótszą i najtrafniejszą charakterystykę Shan:) P.S. Co to jest ACL? Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Turn back the ACL 13.10.06, 18:34 Myślałam , że Stowarzyszenie Umarłych Poetów;) P.S. Nijak sensu nie widzę..... Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Turn back the ACL 13.10.06, 18:39 maureen2 napisała: > ideał kobiety Wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Turn back the ACL 13.10.06, 19:11 Niech księżyc wzejdzie nad waszą pustynią Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Turn back the ACL 13.10.06, 19:14 Powtarzasz się.....zieeeeeeeeeeeewam;) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re Mau, zrób to dla mnie...... 13.10.06, 19:38 ....bezinteresownie:) Cofnij ten czas o rok, please!!!!!!!!!!!!!! Masz jeszcze kilka godzin do północy..... Pomyśl tylko, sam bedziesz młodszy, może szcześliwszy.....hmmmmmm A ja? A ja przychyliłabym Ci nieba, gdybyś uchronił mnie przed tym , co stało się rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
adonis1970 Re: Re Mau, zrób to dla mnie...... 13.10.06, 22:33 shangri-la napisała: > ....bezinteresownie:) > Cofnij ten czas o rok, please!!!!!!!!!!!!!! > Masz jeszcze kilka godzin do północy..... > Pomyśl tylko, sam bedziesz młodszy, może szcześliwszy.....hmmmmmm > A ja? > A ja przychyliłabym Ci nieba, gdybyś uchronił mnie przed tym , co stało się > rok temu. Rok temu dostalas tak zasluzony wpier_dol, ze zapamietasz to do konca zycia i moze czegos sie w koncu nauczysz... mam na mysli to, ze nalezy byc czlowiekiem, zeby byc traktowanym jak czlowiek. Jak sie zachowujesz jak bydle, bedziesz traktowana jak bydle Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Re Mau, zrób to dla mnie...... 14.10.06, 09:58 nie mogę cofnąć czasu, mogę go jedynie zakręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Re Mau, zrób to dla mnie...... 14.10.06, 10:39 Już za póżno:(.....a mogłeś odmłodzić się o rok, ech....;) Odpowiedz Link Zgłoś