pom 06.05.03, 20:10 Czy grasz na ukrytych skrzypcach? Kiedy nikt nawet nie wie, że je masz... i grasz wyłącznie dla siebie? Misterium intymności z zakazem wstępu, celebra własnej prywatności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agresja4 Re: Ukryte skrzypce 06.05.03, 21:13 Gram na pianinie. I nikt nie wie, że to ja.:) Dobre pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Ukryte skrzypce 07.05.03, 01:24 nigdy nie gralam na skrzypcach, a tym bardziej na ukrytych..:( opowiedz cos o tym misterium:) cossa pom napisała: > Czy grasz na ukrytych skrzypcach? Kiedy nikt nawet nie wie, że je masz... > i grasz wyłącznie dla siebie? > > Misterium intymności z zakazem wstępu, celebra własnej prywatności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: skrzypce IP: *.home.cgocable.net 07.05.03, 04:06 Kazdy wie, ze je mam i gram sobie kiedy chce. Uwielbiam te gre :)) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: skrzypce 08.05.03, 19:40 Gość portalu: Renka napisał(a): > Kazdy wie, ze je mam i gram sobie kiedy chce. Uwielbiam te gre :)) ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Rento,ty grasz ale na meskich fujarach. Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Ukryte skrzypce 07.05.03, 09:21 Ależ ukryte skrzypce to tylko przenośnia.:) Misterim... to może być cokolwiek - dla każdego inne. Coś, co robisz, kiedy jesteś spokojna, wyciszona, kiedy nikt nie widzi i nawet się nie domyśla, że jakiś zakamarek Twojej duszy musi czasem.... zagrać wyłącznie dla siebie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Ukryte skrzypce 07.05.03, 12:24 osz Ty:) gratulacje odwagi. ja tysz miewam:) ale czy to skrzypeczki?:) cossa qw5 napisała: > Miewam grzeszne myśli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziolek-matolek Re: Ukryte skrzypce IP: *.proxy.aol.com 07.05.03, 13:05 chodze czasem nad brzeg strumyka i slucham jak woda umyka, kamyczki gladze po okraglych grzbiecikach, kwiatki pachnace dotykam, skubie soczysta trawke i slucham jak odrasta mocniejsza, czasem lezac na laczce, do sloneczka wyciagam kopyt Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Ukryte skrzypce 07.05.03, 17:51 pom napisała: > Ależ ukryte skrzypce to tylko przenośnia.:) uuff.. juz sie wystraszylam, ze jestem wybrakowana:)) > Misterim... to może być cokolwiek - dla każdego inne. Coś, co robisz, kiedy > jesteś spokojna, wyciszona, kiedy nikt nie widzi i nawet się nie domyśla, że > jakiś zakamarek Twojej duszy musi czasem.... zagrać wyłącznie dla siebie.:) aaa.. to o to chodzilo:) tak to wszystko ladnie ubralas(-es) w slowa. oczywiscie ze sa i skrzypce i misterium tylko nie rozumiem dlaczego o tym sie mowi? skoro to gleboko i z dala od swiata:) moznaby sie pokusic o probe nazwania i opisania owego misterium, ale po co? caly urok polega na tym, ze jest i zadne slowo go nie psuje:) skrzypeczki sie czuje:) muzyke sie slyszy:) na tym najlepiej zakonczyc:) cossa Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Ukryte skrzypce 07.05.03, 21:49 Dlatego nie zapytałam, jaka to gra, tylko czy grasz...:) W resztę nie wnikam przecież.:) Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Re: Ukryte skrzypce 07.05.03, 13:00 To piękna idea. Miałem kiedyś coś takiego, ale moja próżność kazała mi się pochwalić. Dziś szukam nowych skrzypiec, a gdy znajdę to nikomu nie zdradzę, bo teraz już wiem, że nie warto.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Re: Ukryte skrzypce IP: 213.17.180.* 07.05.03, 13:24 pom napisała: > Czy grasz na ukrytych skrzypcach? Kiedy nikt nawet nie wie, że je masz... > i grasz wyłącznie dla siebie? > > Misterium intymności z zakazem wstępu, celebra własnej prywatności. zapaliła się stodoła, wyleciała goła dziadek myslał że to skrzypce i podrapał ją po ci..ce Odpowiedz Link Zgłoś
evpak Re: Ukryte skrzypce 07.05.03, 22:47 Jak sie czyta takie chore rzeczy na tym forum to ono sie powinno nazywac psychiatria na oddziale zamknietym a nie psychologia. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Ukryte skrzypce 08.05.03, 08:16 pom napisała: > Czy grasz na ukrytych skrzypcach? Kiedy nikt nawet nie wie, że je masz... > i grasz wyłącznie dla siebie? > > Misterium intymności z zakazem wstępu, celebra własnej prywatności. bardzo pięknie to napisałaś, bardzo pięknie ! dziękuję Ci ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yotta Re: Ukryte skrzypce IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 19:34 pom napisała: > Czy grasz na ukrytych skrzypcach? Kiedy nikt nawet nie wie, że je masz... > i grasz wyłącznie dla siebie? > > Misterium intymności z zakazem wstępu, celebra własnej prywatności. kiedyś sobie tworzyłam własny świat... teraz? może gdzieś tam jeszcze coś gra...ale o tym pst... nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś