piezz 23.03.07, 15:39 Błagam podajcie namiary na dobrego psychologa, który udziela bezpłatnych porad przez internet. To bardzo pilne! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemoniada.cytrynowa Re: Psycholog on-line!! 23.03.07, 15:53 Bezpłatnych ? i przez internet ? Ty się chyba bardzo źle czujesz skoro tracisz kontakt z rzeczywistością. Ma tylko wyrazy współczucia.... nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Psycholog on-line!! 23.03.07, 17:19 Szybciej i za darmo będzie tu: pomoctel.free.ngo.pl/tezety.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Do Piezz 24.03.07, 10:23 Mam radę-jeśli jesteś kobieta, napsz do Shape'a na adres shape@shape.pl. Na każde Twoje pytanie dotyczące psychologii odpowie Ci Katarzyna Korpolewska, psycholog, wykładowca na wyższych uczelniach, autorka felietonów w prasie kobiecej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: Do Piezz 24.03.07, 12:28 Tylko,że porady nie są tym,co kontakt terapeutyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 Re: Do Piezz 24.03.07, 12:33 ppppnr1online@tlen.pl ale to jest poradnia dla mlodziezy...nie wiem moze Ci odpiszą...czas oczekiwania jesli dobrze pamietam to 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 Re: Do Piezz 25.03.07, 15:35 na ten adres nigdy nie pisz..bo szkoda czasu..telefon_zaufania@wp.pl kompletna nie kompetencja....nie fachowosc...amatorszczyzna...Pani sama sie przyznala, ze nie jest psychologiem, tylko anonimowym przyjacielem...AMATOREM..pol biedy, gdyby te odp byly wartosciowe..ale to jakis belkot, ze co to nie ona gdy byla w podobnej sytuacji...ale Pani chyba nie wie, ze prawdziwy, dobry psycholog nigdy nie podaje przykladów na wlasnej skorze...bo przynosi to odwrotny skutek... zreszta co tu duzo pisac.....WLSNIE O TO CHODZI>>>NIE PISZCIE NA TEN EMAIL>>>>> telefon_zaufania@wp.pl SZKODA CZASU! Odpowiedz Link Zgłoś
piezz Re: Psycholog on-line!! 27.03.07, 15:54 dziękuję za wszystkie odpowiedzi,także te krytyczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luk33a Re: Psycholog on-line!! 15.07.16, 14:23 no tak, może być trudno jednocześnie o dobrego psychologa i darmowego. moja koleżanka korzystała z psychologa on-line w przystankempatia.pl. jest to płatna usługa, ale patrząc po tym ja się zmieniała to na prawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
antek337 Re: Psycholog on-line!! 22.11.16, 12:03 Nie znam psychologa online, który świadczyłby swoje usługi za darmo. Należy pamiętać, że dobry psycholog to wykwalifikowany specjalista, który prowadzi normalną terapię, tyle tylko, że przez Internet. Ja polecam psychologa online, który to własnie prowadzi normalną, pełnowymiarową terapię za pomocą Skypa. Odpowiedz Link Zgłoś
bialatecza Re: Psycholog on-line!! 17.03.17, 17:40 Może nie pracuję za darmo, ale online jak najbardziej. Zapraszam do Pracowni Osobistej Biała Tęcza - Doradca Życiowy/Psycholog Tatiana Dzianiszczyk. Tworzę inny rodzaj konsultacji, ponieważ łączę wiedzę tradycyjną z niekonwencjonalną. Dodatkowo piszę artykuły które mogą wspierać własny rozwój. www.bialatecza.com, www.facebook.com/bialatecza Odpowiedz Link Zgłoś
katrina.34 Re: Psycholog on-line!! 04.04.17, 19:44 Bezpłatnie to faktycznie ciężko. Z drugiej strony filmy na youtube, choć darmowe, to nawet jeśli są bardzo inspirujące, nie zastąpią indywidualnej terapii. Z doświadczenia mogę polecić grupę Przestrzeń Pomocy: przestrzen-pomocy.pl/ Jest to grupa specjalistów zajmujących się różnymi obszarami, więc każdy powinien znaleźć odpowiedź na swoje problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Psycholog on-line!! 06.04.17, 19:19 Boże, daj mi trochę niepamięci Bym oddechu nabrać mógł Jeśli nie da się już nic odkręcić zabierz razem, zabierz razem z duszą ból zabierz razem z duszą ból zabierz razem z duszą ból zabierz razem z duszą ból Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Psycholog on-line!! 06.04.17, 19:57 Mogę się dziś podpisać pod Twoim postem. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Psycholog on-line!! 07.04.17, 20:14 Przeklinam Cię śmieciu z mp za to,żeś mnie sprzedał, za to żeś mnie sponiewieral,osmieszyl. Za brak odruchu ludzkiego względem mnie mojego ojca moich dzieci, za przemoc, która skutkowała chorobą, za stracony czas,zdrowie i długi oraz tych wszystkich, którzy przyglądali się tylko z boku. Od teraz będzie wiodło ci się źle we wszystkich aspektach życia oraz tym,którzy się przyglądali i zapomnieli co to litość i współczucie. Twoja praca będzie obracała się w niwecz Twoi bliscy będą pokutować za ciebie i twoje nieludzkie podejście. Przeklinam Cię nie masz u mnie przebaczenia. Nawracając do mojej rzekomej schizofreni będziesz mnie widział, słyszał wszędzie 77 będzie dla ciebie przeklęte oraz tych wszystkich, którzy się tylko biernie przyglądali jak mnie sprzedałs,sponiewierales,zastraszyles itd. A gdy podejmę decyzję o opuszczeniu tego padolu wszyscy nie tylko na naszej ziemi będą wiedzieli przez kogo i dlaczego. Od tej pory nie będziesz miał własnego życia,dzień po dniu będziesz się zastanawiać co się u mnie dzieje i będziesz drżał o moją stabilność psychiczną i życie oraz Ci wszyscy, którzy mogli coś zrobić, a nie zrobili nic. Taka jest moja decyzja i tak się właśnie stanie :):):) D:)D:)D:) ... Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Psycholog on-line!! 08.04.17, 18:14 Odbieram to do siebie, bo jestem trzypaskowa dresiara i jako dresiara powiem ci, ze ty jestes buka, wygoogluj sobie buka, bu kaka buka ka ka ka. Obrzasz i gnoisz ludzi z netu i z relefonu, jestes cwana podszywajac sie pod innych. Bedac soba jestes szara, zakompleksiona mysza nie potrafiaca zliczyc do 5. Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Psycholog on-line!! 11.04.17, 14:37 h ttp.//m.joemonster.org/ filmy16214 Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Psycholog on-line!! 08.04.17, 16:46 Jedno jest pewne, widzę po tylu latach pisania tutaj,czytania jak bardzo ludzie są zaburzenia (łącznie ze mną) jak bardzo chorzy,nieszczęśliwi Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Psycholog on-line!! 08.04.17, 17:35 Ja tez to widze naprawde. Jest na przyklad aki jeden , ktoremu zorganizowano malzenstwo aranzowane. Malzonka znalazla go na smietniku, dobrzy ludzie zalatwili prace. Robi dczieci i chodzi po ludziach jako dubel zarcie sepic. Swojej malzy tlumaczy, ze dzieki temu jedzeniu spuzczajac sie karmi nienarodzone dziecko. Karmi zone tez fletem tlumaczac, ze jest taki opiekunczy, ze karmi nienarodzone. A ta wierzy idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Psycholog on-line!! 08.04.17, 17:51 Znaleziono rowniez cudowny lek nlenistwo tlumaczone depresja- masturbacja (wg wilki vel wilkolak). I wszystko wytlumaczone, len w pracy zamiast pracowac brandzluje sie.. leczy depresje. Wzystko mozna zawsze wytlumaczyc, dupa zawsze bedzie z tylu Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Psycholog on-line!! 08.04.17, 18:08 Cwaniara ja nikogo ani niczego nie tłumaczę, jedynie stwierdzam fakt Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Psycholog on-line!! 08.04.17, 18:17 Egocentrym,czy ja napisalam.o tobie? Jak mam to rozumiec, ze brandzlowanie w czasie pracy nalezy woisac na liste antydepresantow? Odpowiedz Link Zgłoś
lidka6897 Re: Psycholog on-line!! 01.06.18, 01:06 Psychomedic oferuje wideokonsultacje, ale nie są one darmowe. Nie kosztują również wiele warto zastanowić się nad takim rozwiązaniem. Pod nr 22 254 54 54 oraz na ich stronie można dowiedzieć się więcej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
herakles-one Re: Psycholog on-line!! 02.06.18, 07:35 Co za błyskawiczna odpowiedź na pytanie autorki wątku ! Naprawdę ekspresowe tempo. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss Re: Psycholog on-line!! 02.06.18, 09:37 Ja dla mojej córki to chciałabym kogoś stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Psycholog on-line!! 02.06.18, 12:08 A jak córka zareagowała na link, który jej przysłałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss Re: Psycholog on-line!! 02.06.18, 12:17 dzisiaj dostałam info, że przemyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
aaleksiss Re: Psycholog on-line!! 02.06.18, 12:58 Pyta mnie skąd mój niepokój. Przecież to oczywiste. Bardzo mało o rzeczach normalnych, a ciągle o samobójstwie, piciu, paleniu, imprezach. To jak mam być spokojna ? I ciągłe zarzuty, że dopiero teraz się obudziłam. I zaczyna się przerzucanie. Mówię jej, żeby tez popatrzyła na siebie. Gdzie była jak ze mną było kiepsko ? A nie ciągle zła i zła. Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: Psycholog on-line!! 02.06.18, 14:33 Zwariowałaś?! Tu nie ma profesjonalnych psychologów. To jest FORUM DYSKUSYJNE na tematy związane z psychologią. Twoja córka też może tu wejść i podyskutować rozrywkowo, niezobowiązująco o sobie lub o innych ludziach. Może być dopieszczona, wyśmiana, pochwalona lub skrytykowana. Nikt tu wobec nikogo nie ma żadnych zobowiązań. Niekiedy pojawiają sięnicki z misją pomocową, jak wspomniana Wiolcia, nawet przedstawiają jako - ha, ha - psychologowie i rzucają z zębami na tych, dla których problem jest wart śmiechu. Tylko do samobójstwa namawiać nie wolno, bo to w naszym prawie przestępstwo, ale już zakole Wisły albo tętnicę zamiast żyły wskazać można :). Odpowiedz Link Zgłoś