silver.crest 11.05.07, 17:56 Zostawilam faceta, ktory mnie chamsko i bezwzglednie zdradzil prawie ze na moich oczach. Co uslyszalam? Ze to ja jestem ta zla, poniewaz nie potrafie wybaczac i dac czlowiekowi szansy. Czlowiekowi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: Skandal 11.05.07, 17:57 szansy na co, przepraszam? zresztą - rozpoczęcie związku już samo w sobie jest daniem szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
silver.crest Re: Skandal 11.05.07, 17:57 kicior99 napisał: > szansy na co, przepraszam? zresztą - rozpoczęcie związku już samo w sobie jest > daniem szansy. No wlasnie, malo go smiechem nie zabilam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Skandal 11.05.07, 20:26 Szansę można dać temu , który o nią prosi a nie żąda(!) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Skandal 11.05.07, 20:27 mężczyzna nie zdradza gdy kocha! Najwyraźniej był z Tobą nieszczęśliwy. ...może faktycznie jesteś jakaś nie ten teges Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Skandal 11.05.07, 21:54 Jasne :) A moze to on jest nie teges co ci adamku do pustej główki już nie przyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Skandal 12.05.07, 06:29 to oczywiste, ze problem mają oboje... Drażni mnie gdy jakaś strona próbuje wygrywać w sytuacjach do których trzeba dwojga. Nie spotkałem się ze zdradą gdzie winę ponosi WYŁACZNIE mężczyzna albo kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Skandal 12.05.07, 06:38 Tia.....i za chwilę szanowne grono forumowiczek/ów uzna zgodnie autrkę postu za "niezrównoważoną masochistkę, która sama sobie winna tego, co ją spotyka" Skąd my to znamy.....?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Skandal 12.05.07, 06:53 nie zanosi się... nawiasem, silver.crest to nowy nick, przekonany jestem że założony przez samca... nie wierzę w wątek...jest pusty jak słoik po majonezie... Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Skandal 12.05.07, 06:56 ja_adam napisał: > nie zanosi się... > > nawiasem, silver.crest to nowy nick, przekonany jestem że założony przez samca. > .. > nie wierzę w wątek...jest pusty jak słoik po majonezie... Nie podejmuję dyskusji w wątkach, w które nie wierzę:) P.S. Od majonezu wolę oliwki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Skandal 12.05.07, 08:56 Bo zawsze problem leży po 2 stronach ale sprawdza zdrady jest TEN kto zdradza. W sądzie też masz bezpośredniego sprawdzę czynu i wspólwinnych i odpowiednie wymiary kar. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re:Veto 13.05.07, 19:06 Nie zgadzam się z przedmówczynią. W przypadku zdrady WSPółWINNA jest osoba Z KTóRą sprawdza popełnia zdradę , a nie zdradzana(!) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re:Veto 13.05.07, 20:03 Ale ja nic nie pisałam że współwinna jest zdradzana :) Ona może najwyżej przyczynić się jakimś zachowaniem czy postępowaniem do zdrady partnera. A winni są ci co zdradzają. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Skandal 12.05.07, 13:34 no proszę, jak łatwo odwrócić kota ogonem tak, żeby zawsze wyszło, że to kobieta jest winna... olej go i jak najszybciej zapomnij. tak jak napisał ktoś z przedmówców: wybaczać i dać szansę można osobie, która żałuje tego co zrobiła i o to wybaczenie prosi - a nie żąda. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Skandal 14.05.07, 07:57 jan_stereo napisał: > a jaki byl powod zdrady, jak myslisz ? "bo mam fiuta i świat jest mój, i jeszcze - bo takie są prawa natury" lub "ta dziwka mnie prowokowała - musiałem zachować się jak mężczyzna" lub .......... Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Skandal 15.05.07, 14:23 > a Ty nie wiesz, że mężczyzna musi? wg jakiego paragrafu? i kodeksu? Kobieta rownież miewa hormony, feromony i fizjologię. I MUSI się opanować, zachować wstrzemięźliwość, bo inaczej zostaje dziwką, szmatą i wycieruchem. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Skandal 14.05.07, 08:15 Zrobiłabym mu jeszcze jakieś świństwo dla otuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Skandal 14.05.07, 08:18 urażona duma, samo nakręcająca się egzaltacja emocjonalna, kwintesencja dojrzałości... Odpowiedz Link Zgłoś