Gość: Imagine IP: *.unl.edu 28.05.03, 17:04 Hej, komek, tu masz wiaderko na swe bluzgi. Lutuj ile wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Spluwaczka dla komka 28.05.03, 17:06 Zrobiles spluwaczke na swoje ostatnie wypowiedzi.Dzisiaj nikomu druta jeszcze nie ciagales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Spluwaczka dla komka IP: *.unl.edu 28.05.03, 17:11 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Hej, komek, tu masz wiaderko na swe bluzgi. Lutuj ile wlezie. gdzies ty bywal komek, jak cie nie bylo ? troche tu odpoczynku zaznalismy. to co ? dasz nam teraz popalic ? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Spluwaczka dla komka 28.05.03, 17:16 Nazywasz to odpoczynkiem?Dajesz popalic zupelnie niewinnym i bezbronnym ludziom by blyszczec.Blyszczec dla kogo? Ktos cie okreslil nawiedzonym pojebem.Bardzo trafnie.Teraz twierdze ze bylo to najtrafniejsze okreslenie ciebie.Wybacz,ale po poczytaniu cie srac mi sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! jeju, imagine, zostaw TO, pliiizzzzzzzzzzzzzz IP: *.MAN.atcom.net.pl 28.05.03, 17:17 bez sensu jest to przepychanie sie. rób swoje i nie przejmuj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: jeju, imagine, zostaw TO, pliiizzzzzzzzzzzzzz IP: *.unl.edu 28.05.03, 17:20 Gość portalu: ! napisał(a): > bez sensu jest to przepychanie sie. rób swoje i nie przejmuj sie! tu wlasnie wydzielilem mu sektor na plwociny. to ma byc magnesem dla niego. tu go obrazajcie, piszcie wszyscy, to nie bedzie mial czasu na inne watki. taki lep na muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: jeju, imagine, zostaw TO, pliiizzzzzzzzzzzzzz IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 28.05.03, 18:56 dobra, to ja zaczynam: komandos57 ty arriéré, baba de pissotière, résidu de la société! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: jeju, imagine, zostaw TO, pliiizzzzzzzzzzzzzz 30.05.03, 17:59 Gość portalu: ewa napisał(a): > dobra, to ja zaczynam: > komandos57 ty arriéré, baba de pissotière, résidu de la société! //////////////////////////////////////////////////////////////////////// A co znaczy -ty-.....?Ty ciemna pojebko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: jeju, imagine, zostaw TO, pliiizzzzzzzzzzzzzz IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 30.05.03, 18:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: jeju, imagine, zostaw TO, pliiizzzzzzzzzzzzzz IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 30.05.03, 18:34 Poprzedni post niewazny, przeskoczylo nudny jestes komandos ty misérable connard! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 do ewy 30.05.03, 18:36 masz racje wytluku,jestes beznadziejna.Chwyc slownik kobylo zrebna. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor a dopiero co się żegnał?? 28.05.03, 21:19 No to jak to jest - juz na forum z powrotem? A mówił mądry Imagine że to nie możliwe i Komandos powróci.. I'll be back! .. Ratunku!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: a dopiero co się żegnał?? 28.05.03, 21:24 moze piekno ojczystego kraju ogrzeje nieco jego serce - szczegolnie ta czesc dla forum:) trza miec nadzieje:) cossa procesor napisała: > No to jak to jest - juz na forum z powrotem? > > A mówił mądry Imagine że to nie możliwe i Komandos powróci.. > > I'll be back! .. > > Ratunku!! > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: a dopiero co się żegnał?? 28.05.03, 21:34 a ja mam tylko jedną małą prośbę, żeby Komandos choć na chwilę się wylogował Odpowiedz Link Zgłoś