Dodaj do ulubionych

CENZORKI FORUM W MAFII

10.06.03, 18:23
UKLADY I UKLADZIKI.KOGO WYPEDZIC,KOGO ZOSTAWIC NA FOREUM.CO TO ZA ROBOTA.PSIA
KREW.JA NIE BEDE WAS PRZEKUPOWAL.UWAZAM ZE NALEZY MI SIE MIEJSCE NA FORUM BEZ
OKUPU.I PAMIETAJCIE ZE MOZECIE TRAFIC DO PIERDLA.TO W DEMOKRACJI JEST
NIEDOPUSZCZALNE.CZY JESTEM ROZUMIANY?
ALE WY JUZ PEWNO ZALICZYLISCIE PAKE,I SIE NIE BOICIE ISC ZA KRATY.NIE LUBIE
WAS.JEST MI SMUTNO ZE TAK JESTEM TRAKTOWANY.I PLACZE.ZARAZ ZALEJE KLAWIATURE
LZAMI.ZA TO TEZ CIUPA GROZI.W POLSCE CIUPA ZA WSZYSTKO GROZI.WIECIE O TYM?
SMUTNO MI BARDZO,PLACZE!!!!!!
Obserwuj wątek
    • komandos57 Dzisiaj ponownie to robicie 16.06.03, 11:57
      Swinie.Juz was nie lubie.Placze.Od lez mam mokra koszule.Dlaczego jestescie
      tacy bez litosci?Poskarze sie naszemu dzielnicowemu.On ma duzego banana.Moze
      wrabac kilka na pupe.Ostrzegam,mozecie miec since.Ale w tego chcecie!
    • komandos57 Re: CENZORKI FORUM W MAFII 30.09.03, 17:47
      i nikt mnie nie poparl.dlaczego?ojejciu,tylko pytam
      • Gość: girlfriend Re: CENZORKI FORUM W MAFII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 18:00
        ja Cię lubie
        pisz co chcesz

:)
        • komandos57 [...] 30.09.03, 18:02
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: girlfriend Re: CENZORKI FORUM W MAFII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 18:07
            az sie wzruszyłam Twoją troską
            szczerze
            • alfika Re: CENZORKI FORUM W MAFII 30.09.03, 18:08
              A ja nie - i naskarżyłam od niepamiętnych czasów - na fof - a co. Tez chcę mieć
              trochę radości.
              Bllleeeeeee :PPPPPPP
            • komandos57 [...] 30.09.03, 18:09
              • Gość: girlfriend Re: CENZORKI FORUM W MAFII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 18:21
                zgadzam sie z przedmówcą we wszystkim niemal :)
                ale szkapy są chyba nieładne co? to mnie zmartwiło...
                • Gość: js. Re: CENZORKI FORUM W MAFII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 18:25
                  Boże, nareszcie wiem kto to jest...
                  Tyleż to razy zastanawiałem się [ekstensywnie, ale mniejsza o to] kto to może
                  być... Here he is!
                  • malwinamalwina Re: CENZORKI FORUM W MAFII 30.09.03, 18:39
                    i co , nie powiesz nam ?

Gość portalu: js. napisał(a):

> Boże, nareszcie wiem kto to jest...
                    > Tyleż to razy zastanawiałem się [ekstensywnie, ale mniejsza o to] kto to
                    może
                    > być... Here he is!
                    • procesor malwino :) 30.09.03, 21:17
                      malwinamalwina napisała:
                      > i co , nie powiesz nam ?

Mój zmysł tekstu, :))))
                      mówi mi że autor/ka postu nie rozumiała pojawiających sie tu i ówdzie uwag
                      na temat komndosa i kalafiorów.
                      Pewnie do tej pory nie trafiła na niego i nie wiedziała o co chodzi.

Teraz juz WIE.
                      • joanna_1 Re:Procesor :) 30.09.03, 21:30
                        brawo!
                        he he , ale nie zgadzam sie z ostatnią tezą :)
                        • Gość: girlfriend Re:Procesor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:38
                          "brawo! he he , ale nie zgadzam sie z ostatnią tezą :)" powiedziała joanna,
                          ktora cos powiedzieć przecież musiała, a że sama nie umiała... :)

• joanna_1 Re ping pong peng 30.09.03, 21:42
                            marcheweczka chrum, chrum
                            komu jutro rozdasz?
                            • Gość: girlfriend Re: Re ping pong peng IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:50
                              > marcheweczka chrum, chrum
                              > komu jutro rozdasz?

słabo - odgrzewane kotleciki :)
                              • joanna_1 Re: Re ping pong peng 30.09.03, 21:53
                                lepsze niz ciepłe kluchy, he he he
                                albo wazelina, he he he
                                • Gość: girlfriend Re: Re ping pong peng IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:58
                                  > lepsze niz ciepłe kluchy, he he he
                                  > albo wazelina, he he he

chyba się przewrócę z wrażenia...
                                  czy to juz jest szczyt Twojej błyskotliwości?
                                  • joanna_1 Re: Re ping pong peng 30.09.03, 22:00
                                    widzisz niunia, twoj podstawowy bład to ignorancja
                                    poradzisz sobie, przyj !
                                    • Gość: girlfriend Re: Re ping pong peng IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:11
                                      yesoo joanna chyba sobie nie poradzę...z takim ciężkim ciężarem gatunkowym ,
                                      haha
                                      • joanna_1 Re: Re ping pong peng 30.09.03, 22:15
                                        alez ja jestem więcej niz pewna , ze sobie poradzisz
                                        w końcu , kto wyzywa ludzi od dupków, chamów i faszystów jest the best!
                                        wszystko na podstawie zmyslu tekstu, rzecz jasna ;-))))))

na takie okreslenia twojego autorstwa tez licencja?
                                        • Gość: girlfriend Re: Re ping pong peng IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:22
                                          > alez ja jestem więcej niz pewna , ze sobie poradzisz
                                          > w końcu , kto wyzywa ludzi od dupków, chamów i faszystów jest the best!
                                          > wszystko na podstawie zmyslu tekstu, rzecz jasna ;-))))))
                                          >
                                          > na takie okreslenia twojego autorstwa tez licencja?

naruszyłas prawa autorskie kwieta niniejszym :)
                                          mianowicie do chama.

a o błaźnie-idiotce nic nie będzie?
                                          a jakiś cytacik z joanny?

idź kobieto lepiej na tego priva poplotkować - ulży Ci ...
                                          • joanna_1 Re: Re ping pong peng 30.09.03, 22:27
                                            spij spokojnie słonko, tylko nie zapomnij jutro potraktowac znowu kogos jak
                                            pobitego psa

i szybciutko w sekundzce komus sie podlizac, liczy sie czas, czas, czas, ten
                                            stres, stres wszechogarniajacy

i manipuluj - w tym jest potęga!
                                            • Gość: girlfriend Re: Re ping pong peng IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:29
                                              joanna Ty jednak pomyliłaś fora, marnuje sie Twoj talent analityczny a
                                              zwłaszcza Twój wybitny zmysł tekstu...
                                              • joanna_1 Re: Re ping pong peng 30.09.03, 22:34
                                                słoneczko, ty juz w perwszym tygodniu wywalalas ludzi z Naszego forum na inne

niedobor lecytyny
                                                dohturka nielicencjonowana
                                                • Gość: girlfriend Re: Re ping pong peng IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:36
                                                  na przewrażliwienie to chyba magnez? nie wiem, bo nie jestem. Malona spytaj.
                                                  • kolo69 Re: Re ping pong peng 30.09.03, 22:47
                                                    Gość portalu: girlfriend napisał(a):

Nie jestem taka glupia na jaka wygladam
                                                  • Gość: girlfriend Re: Re ping pong peng IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:52
                                                    szybko szybko kolo, póki macie przewagę liczebną :)
                                                  • joanna_1 Re: Re ping pong peng 30.09.03, 22:47
                                                    cheer up!

to dobry chłopiec, a ty niegrzeczna dziewczynka chcesz go sprowadzic na manowce

• Gość: girlfriend Re: Re ping pong peng IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:53
                                                    aha.
                                                  • Gość: js. Re: Re ping pong peng IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 13:50
                                                    Może Cl? -70 mV potencjalu równowagi...
                            • procesor joanno miła :) 30.09.03, 21:53
                              Joanno,
                              to naprawde nie ma sensu.
                              Wiem że trudno znosic zaczepki - im głupsze tym trudniej :)

Ale forum to nie tylko girlfriend, Joanno!
                              Jeśli chcesz - zapraszam na priva. :)
                              • joanna_1 Re: joanno miła :) 30.09.03, 21:55
                                W rzeczy samej :-))))
                                raport w przygotowaniu ;-)
                          • kolo69 [...] 30.09.03, 22:28
                            • Gość: girlfriend Re:Procesor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:30
                              co powiedział kolo? bo jakoś nie słychać za głośno?
                              • kolo69 Re:Procesor :) 30.09.03, 22:44

Wcale nie zauwazylam tego postu ktory do mnie napisales.
                                Tylko ci sie wydaje ze pisze to co pisze
                                • alfika Re:Procesor :) 30.09.03, 22:45
                                  kolo - śmolo - ciągle - podrobiolo - fnollo
                                  • kolo69 Re:Procesor :) 30.09.03, 22:48
                                    alfika napisała:

Spadaj na szczaw to moje forum.
                                    • alfika Re:Procesor :) 30.09.03, 22:51
                                      Właź na drzewo i cicho mi tam!
                                      • kolo69 Re:Procesor :) 30.09.03, 22:52
                                        alfika napisała:

Spadaj stad, to moje forum
                                        Tylko moje!
                                        • Gość: girlfriend Re:Procesor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:55
                                          pieknego masz nicka kolo. zwłaszcza końcówkę. na cosmopolitanie zrobiłbyś
                                          furorę.
                                          • kolo69 [...] 30.09.03, 23:01
                                            • Gość: girlfriend Re:Procesor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:04
                                              Pokaż mi swojego nicka a powiem Ci kim jesteś.
                                              • kolo69 Re:Procesor :) 30.09.03, 23:13

Zawsze musze napisac ostatniego posta wiec pieprze bez sensu.
                                                • Gość: girlfriend Re:Procesor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:21
                                                  Z faktu, ze czegos nie rozumiesz nie wynika jeszcze ze to jest bez sensu.
                                                  idź na wątek cossy z całowaniem, synek, tam sa życzenia dla Ciebie.
                                                  jeśli jesteś synek naturalnie.
                                                  • kolo69 Re:Procesor :) 30.09.03, 23:27

Jestem od ciebie starsza juz mi mleczaki wypadaja.
                                                    Spadaj na watek Cossy
                                                  • Gość: girlfriend Re:Procesor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:35
                                                    nie nie spadaj - poczytaj i wróć.
                                                    poodło po raz trzeci :)
                                        • alfika Re:Procesor :) 30.09.03, 22:56
                                          Ejże, miałeś cicho na tym drzewie siedzieć :)

Wiesz, co tu grozi za łamanie reguł???

A teraz - praszcziaj.
                                          • kolo69 [...] 30.09.03, 23:03
                                            • Gość: girlfriend Re:Procesor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:05
                                              kolo, jesteś dziewczynka?
                                              • kolo69 Re:Procesor :) 30.09.03, 23:13

Kim jestes?
                                                • Gość: girlfriend Re:Procesor :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:19
                                                  girlfriend.
                            • joanna_1 Re:Procesor :) 30.09.03, 22:32
                              buaha ha
                              pamietajmy, że za ekranem stoja żywi ludzie! - kto zgadnie, czyje to
                              stwierdzenie ten wygrał migacza do odkurzacza!

o żesz!
                      • Gość: girlfriend Re: malwino :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:36
                        nie masz zmysłu tekstu, gwiazdka :)
                        nie pierwsza to i nie druga wizyta kolegi za mojej kadencji ;)

ale swieć dalej mój Ty księżycu :)
                        srebrny?
                        kometo może?
                        • procesor Re: malwino :) 30.09.03, 21:38
                          js. - to ty girlfriend??

ty napisałaś skomentowanego posta?
                          • Gość: girlfriend Re: malwino :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:39
                            masz zwyczaj jechac z różnych nickow?
                            • alfika Re: hihi :))) bo się wyda :))) (n/t) 30.09.03, 21:43

• procesor js. - prosze o wyjasnienie speawy :) 30.09.03, 21:47
                              Skoro to nie ty - nie bądź taka pewna co autor miał na myśli.

Moze autor js. - sam mi napisze że nie trafiłam??

Co do pytania o nicki - TAK. Mam. Do czego ZAWSZE oficjalnie się przyznawałam.
                              Są osoby które znaja obydwa moje nicki. A raczej trzy - bo trzeci był założony
                              dla jaj.. i nawet sie chyb ana forum przyznałam jaki to nick.

TY tez masz zwyczaj używania innych nicków, girlfriend.
                              • alfika Re: js. - prosze o wyjasnienie speawy :) 30.09.03, 21:54
                                TO JA BYŁAM js :))))))))

j23
                                • procesor poważnie alfiko? n/txt? 30.09.03, 21:56

• alfika Re: poważnie alfiko? n/txt? 30.09.03, 22:01
                                    Jassssne - w skrócie js.

Ale nie, ja byłam tylko takiem, kwietem, procesorką, girlfriend, RR, jassem,
                                    jarem, meeee i melanie :(

Js jeszcze chyba jednak nie byłam.
                                    • procesor Re: poważnie alfiko? n/txt? 30.09.03, 22:12
                                      alfika napisała:
                                      > Jassssne - w skrócie js.
                                      > Ale nie, ja byłam tylko takiem, kwietem, procesorką, girlfriend, RR, jassem,
                                      > jarem, meeee i melanie :(
                                      > Js jeszcze chyba jednak nie byłam.

Alfiko,
                                      potraktowałam cię powaznie.
                                      Zdaje sie że nie miałysmy do siebie pretensji.
                                      To ze nie lubie osoby która ty lubisz - nie oznacza że nie możemy być nadal dla
                                      siebie sympatyczne.

Chyba że ty juz uważasz mnie za wroga, i czujesz że musisz mi dokopac.
                                      Trudno.

Staram sie być szczera na forum. I dlatego nie mogę mnozyc nicków - bo po tym
                                      co i jak pisze - od razu rozpoznano by mnie.

Nie ukrywam że zrobiło mi się przykro po tym twoim liście do mnie. Może taki
                                      był twój cel. Mam nadzieję ze jednak nie..
                                      • alfika Re: poważnie alfiko? n/txt? 30.09.03, 22:16
                                        Procesorko.
                                        Zdarza mi się dość często z Tobą nie zgadzać.
                                        Potraktowałam Cię jednak jak kogoś, kto charakteryzuje się poczuciem humoru.
                                        Ale widzę, że źle trafiłam.
                                        W związku z czym Urażoność Twą przepraszam.

Nie stosuj stylu taka, całkiem Ci z nim nie do twarzy.
                                        • procesor nie czuję sie urażona - to nie mój styl 30.09.03, 22:26
                                          Moje poczucie humoru jest na swoim miejscu.
                                          Sęk w tym że gdy pytam wprost i całkiem powaznie - nie oczekuję żartów.

W moim stylu mieści sie i żart i powaga i zaduma i złość i gniew.
                                          Ale nie wysmiewanie sie z innych.

Girlfriend stwierdziła nietrafność mojego sadu. O tym moze zdecydowac tak
                                          naprawde autor. I ja byłam naprawde ciekawa czy dobrze trafiłam. Mało tego
                                          dalej sądze że tak. :)
                                          Dopóki prawdziwy autor nie napisze że jednak nie.

alfika napisała:
                                          > W związku z czym Urażoność Twą przepraszam.

Alfiko, nie do twarzy ci z tym..
                                          • Gość: girlfriend Re: nie czuję sie urażona - to nie mój styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:33
                                            js jest inteligentny, nie wiem, czy zauważyłaś.
                                          • alfika Re: nie czuję sie urażona - to nie mój styl 30.09.03, 22:36
                                            procesor napisała:

> Moje poczucie humoru jest na swoim miejscu.
                                            > Sęk w tym że gdy pytam wprost i całkiem powaznie - nie oczekuję żartów.

Obawiam się, że nie spełniam nie tylko Twoich oczekiwań - bo nie od tego
                                            jestem. Takowi pisałam to samo i dziwi mnie, że wymagasz, bym się musiała
                                            powtarzać.

Jeśli Ty też już doszukujesz się wyśmiewania się z Ciebie, to - prawdziwy pech.
                                            Nie mój.

> Alfiko, nie do twarzy ci z tym..
                                            >

Wybacz, moja droga, ale pozwolisz, ze jednak pozostanę przy swoim stylu, bez
                                            odgrywania mentora - tych ostatnimi czasy aż do obrzydzenia.
                                            • procesor OK alfiko n/txt 30.09.03, 22:38

• Gość: girlfriend Re: js. - prosze o wyjasnienie speawy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:56
                                nie procesor.
                                kiedyś, kilka mies. temu używałam innego - zresztą głównie na forach
                                politycznych, bo niemal wyłącznie tam pisałam. potem nie pisałam przez wiele
                                miesięcy. wróciłam kilka tyg.temu i zorientowałam się ze ktoś inny go używa,
                                więc zaczęłam pisać "girlfriend".

nie gniewaj sie, ale dla mnie nie jest normalne jeździć z 2 lub więcej.
                                uważam ze ten, co tak robi ma problem.

js - przeciez to ten chlopak od karaluchów.
                                • alfika Re: js. - prosze o łooo matko!!! 30.09.03, 21:59
                                  Skoro to chłopak od łaciny i do tego z robaczkami, to nie mogłam być ja!!!!!!

I co ja teraz zrobię???

Byłam pewna, ze to ja!!!!!

Ratutu!
                                • procesor Re: js. - prosze o wyjasnienie speawy :) 30.09.03, 22:00
                                  > nie gniewaj sie, ale dla mnie nie jest normalne jeździć z 2 lub więcej.
                                  > uważam ze ten, co tak robi ma problem.

Oczywiście że mam problem.
                                  Jak zdecydowana wiekszośc albo i wszyscy na tym forum.

Tylko nie każdy sie przyznaje.

Rekordzistka nigdy w życiu nie zostanę - jesli chodzi o liczbe nicków. Mam je
                                  od dawna - i tak pozostanie. No nie, gallusie mam od niedawna - ale jak pisałam
                                  to było dla jaj.
                                  • Gość: girlfriend Re: js. - prosze o wyjasnienie speawy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:14
                                    > Oczywiście że mam problem.
                                    > Jak zdecydowana wiekszośc albo i wszyscy na tym forum.

nie mierz ludzi swoją miarą.
                                    napewno nie wiekszość, bo musieliby mieć tzw.osobowośc cykloidalną, żeby
                                    trzymać się dystynkcji stylów.

a jak się ma problem to go lepiej nie lekcewazyć.

dla jaj...
                                    przekomiczne. sobie tez na posty odpowiadasz?

• alfika Re: js. - prosze o wyjasnienie speawy :) 30.09.03, 22:18
                                      To jak napisze, ze na depresji przyjmuje pani doktor-psychiatra, to też będzie
                                      źle odebrane.

Ale niech sobie będzie :)

Może ktoś uzna, że potrzebuje, będzie jak znalazł.
                                • Gość: js. Js is going to explain what he has been thinking.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:07
                                  Wyjaśniłem, niżej. :)
                      • Gość: js. Co autor miał na myśli... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 13:55
                        Brawo. Bardzo dokładne wytłumaczenie moich prostych myśli.
                        "Here he is!" na to wskazało bardziej, czy to proste "wiem kto to jest."?

Faktycznie chodzilo mi o wielką sławę rzeczonego Komandosa57, który niestety
                        nie dawał się zidentyfikować, każda wiadomość była opatrzona etykietką "wpis
                        został usunięty...". Być może dotyczyły po prostu tajnych komandoskich misji, a
                        wiadomosci a za posiadanie wiadomosci o nich. Myślę, że ten wrażliwy człowiek
                        chciał nas przestrzec... Coż jeszcze autor mógł mieć na myśli?
                        Powołując się na prawie transcedentalne [transcendentne czy
                        transcendentalne????] cenzorki, chciał nie czyniąc nikomu krzywdy nawoływać do
                        nieufności do zamieszanej w aferę Rywina GW!
                        • procesor Dziekuje js., naprawde bardzo! :) 02.10.03, 14:01
                          Czyli jednak dobrze odczytałąm wbrew temu co mi sugerowano.. :)
                          Jeszcze raz dzięki!
                          • Gość: js Re: Dziekuje js., naprawde bardzo! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:04
                            No problem...
                        • alfika Re: Dzięki!!!! 02.10.03, 14:04
                          Dzięki, Js, bo już straszne teksty tu niektórzy pisali!!!

Nareszcie wyjaśniłeś sprawę i odpada przynajmniej jeden wątek aferowy :)
                          • Gość: js. Uuuu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:10
                            Podczepiłem się pod sławę KomanDOSa...nieładnie z mojej strony.

Ale [z drugiej strony, ale się powtarza, ajjj] z innego punktu widzenia,
                            to zadziwiające, o co się można pokłócić, tak aby wiadomości były usuwane.
                            Zawsze myślałem, że jak się kłócić, to po coś, nie dla samej kłótni.
                            • alfika Re: Uuuu... 02.10.03, 14:13

> Podczepiłem się pod sławę KomanDOSa...nieładnie z mojej strony.
                              >
                              Zostałeś podczepiony, za to nie trzeba się kajać :)))))))))

Eeee tam, żebyś wiedział, o jakie idiotyzmy można się kłócić - to tu to tylko
                              próbeczka. Niewinna.
                              • Gość: js, Re: Uuuu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:19
                                A jaka jest funkcja tychże kłótni?
                                Próba poznania lepiej ludzi z którymi się pisze na forum?
                                Dowiedzienia swoich racji przed nieznajomymi? Dla przyjemności [;)] lub nauki
                                [ćwiczenia metod :? ]
                                --------------------------------------------------------------------------------
                                To pytania wprost, chcę poznać pogląd.
                                Do You mind to tell?
                                • alfika Re: Uuuu... 02.10.03, 14:26
                                  Jak dla mnie - choć to grozi kolejnym stosem :))))))))))))) - dowiedzenie
                                  bezsensu niektórych posunięć, opinii i słów.

Na dodatek - umożliwienie rozładowania złych emocji.

Metody mam wyćwiczone, bez obaw :))))))))

Odpowiedź za odpowiedź: jako kto pytasz? Patrzący z góry, będący ponad - taki
                                  rozjemca-samouk? Ktoś bez empatii? Student psychologii?
                                  • Gość: js. Re: Uuuu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:38
                                    He. Udostępnianie danych osobowych... niech będzie. Podałem przy karaczanach.
                                    ;)

Na pewno nie student psychologii... Nie umiem stwierdzić jaki jest poziom mojej
                                    empatii, ale często odgaduję zamysły i emocje ludzi. Rozjemca-samouk!? Chyba
                                    nie jestem powiązany w żaden sposób z psychologią.

"Na dodatek - umożliwienie rozładowania złych emocji." Na innych!? O mój
                                    boże! ;)
                                    • alfika Re: Uuuu... 02.10.03, 14:44

> He. Udostępnianie danych osobowych... niech będzie. Podałem przy karaczanach.
                                      > ;)
                                      >
                                      > Na pewno nie student psychologii... Nie umiem stwierdzić jaki jest poziom
                                      mojej
                                      >
                                      > empatii, ale często odgaduję zamysły i emocje ludzi. Rozjemca-samouk!? Chyba
                                      > nie jestem powiązany w żaden sposób z psychologią.
                                      >
                                      > "Na dodatek - umożliwienie rozładowania złych emocji." Na innych!? O mój
                                      > boże! ;)

Girl jest wrażliwą osobą, ale nie przewrażliwioną na swoim punkcie ;P

Emocje wyładowuje się w różny sposób - nie mów tylko ze świętym oburzeniem, że
                                      nie wiedziałeś?
                                      Bogiem ani bogiem nie bywam :)

Jakie zamysły i emocje odgadłeś więc tutaj, drogi Js?
                                      • Gość: js. Re: Uuuu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:50
                                        O boże. Czuję się jak na egzaminie z empatii.

Zamysł wytłumaczenia sprawy. ;)

Nie znam się na terminologii, ale czy empatia dotyczy przekazu werbalnego, czy
                                        nie werbalnego. Czy obydwu na raz, lub oddzielnie?
                                        • alfika Re: Uuuu... 02.10.03, 14:53
                                          Pisząc o empatii mam na myśli wszystko, co można nazwać współodczuwaniem.
                                          Dotyczy pośrednio więc każdego przekazu.
                                          • alfika Re: Uuuu... 02.10.03, 14:54
                                            I nie czuj się jak na egzaminie :)
                                            Wszak sesje wrześniowe za ludźmi!
                                  • Gość: js. Re: Uuuu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:40
                                    A jednak jest pewne powiązanie. Zajmuję się psychologią hencji.
                                    Miałem robić pracę o traumatycznych przeżyciach karaczanów...

Zamieściłem pod koniec pewną informację [struktura tekstu, nie sam tekst.].
                                    Sprostuję. Nie.
                                    • Gość: js.. LiveAccelerator navy.com. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:52
                                      Accelerate your life... use communicators.
                                      It will be faster. I have account on tlen.pl.
                                      jszab@tlen.pl
                                      Have You such program?
                                      Po prostu tracimy czas czekając po 6-7 minut na odpowiedź.
                                      • Gość: js Re: LiveAccelerator navy.com. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:53
                                        Aaaaaa. LiFeAccelerator.
                                        • Gość: js Re: LiveAccelerator navy.com. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:55
                                          A w ogóle byków nasadziłem, aj...przepraszam uczę się
                                          biologii po angielsku w międzyczasie [tzw.], więc mi się troszkę wszystko
                                          miesza. Mam nadzieję, że jestem zrozumiały?
                                        • alfika Re: LiveAccelerator navy.com. 02.10.03, 14:57
                                          Oj, oj, jak Ty chcesz przejść na język przyjacół zza ciesniny, to zapytam
                                          najwyżej o pogodę albo co dziś ubrałeś - ostrzegam ze wstydem, acz lojalnie.

Ale zobaczymy z domku, bo teraz czas na mnie i autobus mi zwieje :)

Pozdrawiam.
      • lidya Re: CENZORKI FORUM W MAFII 06.10.03, 08:17
        no jak to nikt, a ja to co?
    • Gość: Richelieu* Re: CENZORKI FORUM W MAFII IP: *.localdomain / 192.168.0.* 30.09.03, 22:22

nie płacz, jak nie będziesz płakać to dostaniesz od Najwyższego Trubunału ds.
      Uchodźców z Tworek pięknego, dorodnego kalafiora
      • jmx Re: CENZORKI FORUM W MAFII 30.09.03, 22:36
        Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

>
        > nie płacz, jak nie będziesz płakać to dostaniesz od Najwyższego Trubunału
        ds.
        > Uchodźców z Tworek pięknego, dorodnego kalafiora

A ode mnie onuce - do walonek, jesień jest, trzeba się ciepło ubierać ;-)))
        • sunrise1 Re: CENZORKI FORUM W MAFII 30.09.03, 22:40
          jmx, a dżem dasz mu jakowyś ? Choc malutki na osłodę długich , jesiennych
          wieczorów ?

z:)
          • jmx Re: CENZORKI FORUM W MAFII 30.09.03, 22:47

Ależ oczywiście! Czym chata bogata :-))
            Chociaz akurat tutaj nie jestem znana z "dżemowania" ;-))
    • jmx Do Joanny i Procesor_ki 30.09.03, 22:43

Zawsze lubiłam was czytać, miałyście coś mądrego do powiedzenia, celnie
      opisywałyście problem i dobrze radziłyście pytającym.
      A teraz... Co się z wami stało? Nie rozumiem :-(
      • Gość: ryb Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.09.03, 22:47
        Ja rozumie, po prostu kobiety. To tez dotyczy girlfriend. Szkoda, wszystkie
        was lubie...niepotrzebne sa te przekomarzania.

ryb
        • jmx Re: Do Joanny i Procesor_ki 30.09.03, 22:48

Ja jestem kobietą i nie rozumiem a Ty, facet - rozumiesz? Ciekawe...
          • Gość: ryb Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.09.03, 22:52
            :))) Zauwaz, kto tak naprawde po sobie daje...kobieta po kobiecie. A ja mam
            problem z tym, bo kazda z nich jest w porzadku. Dlaczego one tego nie widza?
            Mozesz mi to wytlumaczyc jako ze jestes kobieta?

Pozdr.

ryb
            • jmx Re: Do Joanny i Procesor_ki 30.09.03, 22:55

Nooo, a to o to chodzi... może bym i mogła ale się boję ;-DDD

Ale wiesz, z "rozmowami" miedzy facetami jest podobnie... (może się
              domyślisz? ;-)))
              • Gość: ryb Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.09.03, 22:59
                Odpowiedzialas na moje pytanie:))) Juz wiem dlaczego Bog stworzyl kobiete i
                mezczyzne. - Bo latwiej sie dogadaja :)))

Pozdr.

ryb
                • Gość: girlfriend Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:06
                  > Odpowiedzialas na moje pytanie:))) Juz wiem dlaczego Bog stworzyl kobiete i
                  > mezczyzne. - Bo latwiej sie dogadaja :)))

amen. ciągle to powtarzam :))))
        • Gość: girlfriend Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:51
          ja się lubię przekomarzać, aczkolwiek preferuje raczej swoją ligę ;)
          • Gość: ryb Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.09.03, 22:55
            :))) kiedys Ci napisze cos na temat lig...:))) Nie dzisiaj...

ryb
            • Gość: girlfriend Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:56
              si, poproszę. poczekam :)))))
          • kolo69 Re: Do Joanny i Procesor_ki 30.09.03, 22:56

Ja jestem najlepsza.
            Procesor nie dorasta mi do piet
            • Gość: girlfriend Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:58
              ja pierniczę, kolo, znowu odgrzewany kotlecik :)
              poza tym poodło, bo nie na dorastaniu problem joanny polega :)
          • czy_to_wazne Re: Do Joanny i Procesor_ki 01.10.03, 14:48
            Girl, jestes inteligentna kobieta, skad wiec u ciebie tyle kompleksow? Bo chyba
            tylko z kompleksow moga sie brac te ciagle proby "powalenia" kogos, a wlasciwie
            wszystkich, ktorzy nie sa z Toba.
            Przy okazji do Alfiki, coraz bardziej probujes zupodobnic sie do swojej
            przyjaciolki. Czytam to forum od dawna, choc glosu raczej nie zabieram, bylas
            sympatyczna osoba... teraz jestes tylko czasami.
            A do Joanny i Procesor-nie dajcie sie prowokowac, niech przynajmniej kilka
            watkow pozostanie nietknietych.
            Pozdrawiam naprawde szcezrze wszystkich, bo do nikogo uprzedzona nie jestem.
            • alfika Re: :))) 01.10.03, 14:54
              czy_to_wazne napisała:

> Pozdrawiam naprawde szcezrze wszystkich, bo do nikogo uprzedzona nie jestem.

Co widać, słychać i czuć :)
              Pozdrawiam i szczerze dziękuję za szczerą opinię :)))))))))))))

Czy to jednak ważne???
              • kolo69 Re: :))) 02.10.03, 00:13
                alfika napisała:

Smierdzisz.
                Piszesz prawde ktora smierdzi wiec smierdzisz.
                Ja sie dzis kapalam trzy razy.
                • Gość: girlfriend Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 00:14
                  kolo69 napisał:

Udaję ze mnie Alfika nic nie obchodzi.
                  • kolo69 Re: :))) 02.10.03, 00:23

Zawsze musze napisac ostatniego posta.
                    Rozumiesz?!
                    • alfika Re: :))) 02.10.03, 07:41
                      kolo napisał:

Udaję, że nie obchodzi mnie również Girl i cała reszta forumowiczów, ale muszę
                      pokazać, że zrozumiałem o co tu chodzi - ludzie do siebie piszą posty :)))))
                      Udaję więc z uporem maniaka, że umiem korzystać z klawiatury :)))))))))))
            • Gość: girlfriend a iii Ty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 15:01
              zapraszamy, zapraszamy do klubu psychoanalityków :))))

uprawiasz szermierkę? lub taekwondo? lub w szachy grasz? lub w pokera? czy też
              w chińczyka może?
              czy każdy szermierz ma kompleksy? lub czy co drugi?
              • kolo69 Re: a iii Ty? 02.10.03, 00:14

Mam kompleksy
                • Gość: girlfriend Re: a iii Ty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 00:15
                  kolo69 napisał:

Udaję że mnie girlfriend nic nie obchodzi.
                  • kolo69 Re: a iii Ty? 02.10.03, 00:24

Zawsze musze napisac ostatniego posta.
                    Rozumiesz?!
                    • alfika Re: a iii Ty? 02.10.03, 07:44
                      kolo napisał:
                      jestem tak inteligentny, że muszę się powtarzać :))))))))))))))
            • jmx ZAGADKA 01.10.03, 17:23

No właśnie, każda z nich ma coś interesującego do napisania, mądrego, są
              wartościowymi osobami. Więc dlaczego nie potrafią się porozumieć między sobą?
              • Gość: girlfriend Jmx, nie wiem czy zauważyłaś, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 17:40
                dość wyraźna linia podziału jest taka: jedni uważają że wszyscy maja prawo
                pisać to , co uważają za stosowne (ja tam jestem nawet za prawami komandosa),
                inni - że wręcz odwrotnie, chcą resztę ustawiać pod swoje widzimisię.

nie stawiaj więc wszystkich w jednym szeregu, proszę.
                • malwinamalwina Re: Jmx, nie wiem czy zauważyłaś, ale 01.10.03, 19:17
                  a najlepsze w tym wszystkim jest to ze uwazal co uwazal i tak KAZDY MOZE
                  PISAC ! (nananere !!!)

:-)

> dość wyraźna linia podziału jest taka: jedni uważają że wszyscy maja prawo
                  > pisać to , co uważają za stosowne (ja tam jestem nawet za prawami
                  komandosa),
                  > inni - że wręcz odwrotnie, chcą resztę ustawiać pod swoje widzimisię.
                  >
      • procesor nic sie z nami nie stało 30.09.03, 22:58
        Wiem że lubisz girlfriend, OK.
        Ale zadaj soebi trud przeczytania naszych pierwszych listów na tym wątku.

Co w nich nienormalnego? Co innego od Joanny i moich normalnych wypowiedzi?

Lecz na widok naszych nicków grilfriend poczucła sie zobowiazana dopisac się.
        Alfika wspomaga ja, świetnie się bawia prowadząc dialog.

Próbowałam wyjaśnić Alfice o co mi chodzi. Nie jest zainteresowana.

jmx napisała:
        > Zawsze lubiłam was czytać, miałyście coś mądrego do powiedzenia, celnie
        > opisywałyście problem i dobrze radziłyście pytającym.

Cóż, girlfriend tak nie uważa. Zeszta nei tylko w stosunku do nas. Rozdaje
        etykietki od początku. Kto ja zaakceptuje - jest OK.
        Kto nie - nie ma teraz lekkiego zycia na forum.

Cóż wytrzymałam sprawe z R. - jakoś i to przezyje.
        • jmx Re: nic sie z nami nie stało 30.09.03, 23:07

Dziękuję za odpowiedź :-).
          Widzę to troszkę inaczej, staram się być obiektywna. To, że lubię kogoś jako
          osobę (np. Girlfriend) nie znaczy, że nie wdaję się z nią w dyskusję albo się
          we wszystkim zgadzam. Rozdaje etykietki? Jej prawo, staram się z nią rozmawiac
          na argumenty, jeśli się w czymś nie zgadzam co ona mówi ale nie dostaję
          swoistej "alergii" na sam widok jej nicka. A ja to widzę u niektórych na tym
          forum i trochę mnie to dziwi.

Co dostrzegłam "nienormalnego"? Kiedyś nie "żartowałyście" w ten sposób,
          przynajmniej nie widziałam nic takiego.
          • procesor pass.. 30.09.03, 23:16
            Naprawdę nie widzisz w tym wątku, że Joanna i ja n ezaczepiałysmy nikogo ?

Ale nasze wypowiedzi zostały skomentowane od razu.

Czuje sie tak jakby mi nie wolno było się odezwac - bo zaraz padnie komentarz -
            nie tego CO napisałam. JAK.

Czas na urlop chyba. :)

Rozumiem że innych nie razi sposób wypowiedzi girlfriend.

Miałam jeszcze cos pisac ale nie widzę sensu.
            Cokolwiek napisze może być użyte przeciwko mnie. :)
            • jmx Re: pass.. 30.09.03, 23:26

Czasem nie razi czasem razi- jeśli coś mam do kogoś to mówię to wprost
              zainteresowanej osobie - tak jak Tobie, a nie rozmawiam "aluzjami".
              Nie zaczepiałyście - ale 'ktoś' przyszedł i wywiązała sie "przyjemna
              dyskusja". Po co?

> Cokolwiek napisze może być użyte przeciwko mnie. :)
              Właśnie teraz tak się czuję...
        • Gość: girlfriend Re: nic sie z nami nie stało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:08
          > Cóż, girlfriend tak nie uważa. Zeszta nei tylko w stosunku do nas. Rozdaje
          > etykietki od początku. Kto ja zaakceptuje - jest OK.
          > Kto nie - nie ma teraz lekkiego zycia na forum.

bzdura.
          sa tacy, co mnie nie głaszczą, a cenię ich wysoko.
          nie mierz ludzi własna miarą procesor.
          • jmx z drugiej strony 30.09.03, 23:13

Czy rozmawiać można tylko z tymi co nas akceptują? I co znaczy w tym
            kontekście "akceptacja"? Zawsze zgadzanie się z wypowiedziami danej osoby? Czy
            podchodzenie z szacunkiem i "walka" na argumenty? Czy jeśli się z kimś nie
            zgadzam to powód do... ? no właśnie - czego? Nie można się nie zgadzać i żyć
            (na forum) bez kłótni?
            • procesor Re: z drugiej strony 30.09.03, 23:19
              Mozna.
              I tak było.
              Ale w stosunku do mnei tu nie ma argumentów - sa komentarze.
              Czy sie mylę? Bo może przegapiłam jakieś argumenty?
              • Gość: girlfriend Re: z drugiej strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:24
                yesoo procesor zaraziłaś się od Taka poczuciem krzywdy? ciekawe, 3 na jedną nie
                dało sobie rady...
              • kolo69 Re: z drugiej strony 30.09.03, 23:25
                procesor napisała:

Oni mnie krzywdza.
                Zaraz sie rozplacze
                • procesor Re: z drugiej strony 30.09.03, 23:28
                  kolo69 napisał:
                  > procesor napisała:
                  > Oni mnie krzywdza.
                  > Zaraz sie rozplacze

:D
                  Dobry jesteś! :)
                  • kolo69 Re: z drugiej strony 30.09.03, 23:29
                    procesor napisała:

Niech ci sie nie wydaje ze mi cos zrobisz
                    • procesor Re: z drugiej strony 30.09.03, 23:32
                      kolo69 napisał:
                      > procesor napisała:
                      > Niech ci sie nie wydaje ze mi cos zrobisz

Doceniam bezstronnośc :))
                      Chyba juz pójde spac - choc moze ciekawośc mi nie pozwoli.
                      Sprawdze jak to przetłumaczyłes.:)
        • alfika Re: nic sie z nami nie stało 01.10.03, 08:56
          procesor napisała:

> Ale zadaj soebi trud przeczytania naszych pierwszych listów na tym wątku.

Skąd my znamy ten ton? "Zadaj sobie trud..." hmmm... to juz ostatnio było...

>
          >Lecz na widok naszych nicków grilfriend poczucła sie zobowiazana dopisac się.

Bo to jest forum, a nie wasza prywatna strona. Przejdźcie na priv, nikt wam
          niczego nie dopisze.
          Co za bezczelność! Ktoś śmie na forum włączać sie do rozmów!!!

> Alfika wspomaga ja, świetnie się bawia prowadząc dialog.

Wspomaga? W tym kontekście to słowo pozostaje niezrozumiałe.
          Świetnie sie bawię w towarzystwie Girl. Nie zauważyłam, by przyczepiała
          etykietki, raczej prowadzi długaśne dyskusje z takimi, którzy usiłują jej
          udowodnić, że jest głupsza od nich samych. A takiego przejawu zakopleksienia u
          robaczka ja osobiście nie trawię. Mogę? Mogę.

>
          > Próbowałam wyjaśnić Alfice o co mi chodzi. Nie jest zainteresowana.

Nie próbowałaś wyjaśniać nic poza swoim Ogromnym Żalem, że śmiałam zażartować -
          bardziej zresztą z siebie niż z ciebie, co umknęło twojej jakże wrazliwej
          ostatnio uwadze.
          A że nie przyjmujesz wypowiedzi do wiadomości - nowym stylem wziętym od taka -
          posty Wroga (ha ha:))) odbierasz niezależnie od treści jako: "och, proszę, pisz
          dalej i nie licz się ze mną" - to przestaję się szarpać z tobą. Mogę? mogę.

Aha, mając problem i nie radząc sobie z nim - poszłabym do Girl, na pewno nie
          do ciebie.
          Nie wierzę w pomoc od kogoś kierującego się czymś tak sztywnym i bez
          najmniejszej chęci rozumienia. I to poczucie wyższości - błeeee.
      • joanna_1 Re: Do Joanny i Procesor_ki 30.09.03, 23:10
        Przeciez ja tu jestem dno największe!

Zawsze we właściwej sobie konwencji starałam sie tu ludziom pomagać.
        Nie po to, by podrasowac ego, po to, by ktos nastepny nie popelnił samobojstwa,
        może.
        Nie pozwolę targac godnoscią Melanii, nie pozwolę na zakładanie przesmiewczych
        peanów Gęsi.
        gwiazdorstwo -tak, kosztem innych - nie.

Bardzo mi przykro.
        • Gość: girlfriend Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:18
          joanna, a teraz serio:
          ilu ludziom ktorzy tu o coś prosili czy pytali (z tych co tu weszli bo
          zobaczyli "psychologia" i opisali jakieś swoje złe doświadczenie) w ostatnim,
          powiedzmy, tygodniu cos dobrego napisałas.
          ale tak szczerze joanna.

policjantow tu dość i bez Ciebie
          ja pytam co dobrego zrobiłas dla kogoś, kto o coś poprosił?
          • kolo69 Re: Do Joanny i Procesor_ki 30.09.03, 23:20

To nie ja jestem zla to Joanna_1 jest wszystkiemu winna.
            Nakrecala mnie
            • Gość: girlfriend Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:26
              mnie nikt nie nakręca :)
              tylko ja jestem odpowiedzialna za to co piszę i napewno nie zrobię z siebie
              ofiary w przeciwieństwie do policjantow :)
              • kolo69 Re: Do Joanny i Procesor_ki 30.09.03, 23:28

Oni sa glupi a ja nie.
                Wypieprze ich stad wszystkich.
                Ja jestem najlepsza
                • Gość: girlfriend Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:34
                  poodło znów.
                  w zyciu nikogo nie wypieprzyłam znikąd. sorry - wbrew moim zasadom.
                  • kolo69 Re: Do Joanny i Procesor_ki 30.09.03, 23:45

Ja cos pisalam na tym forum?
                    Co to za forum?
                    • Gość: girlfriend Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:46
                      dobranoc, whatever it means.

69 jako lustro...hmmm, ciekawy koncept.
          • joanna_1 Re: Do Joanny i Procesor_ki 30.09.03, 23:22
            giełda zamknięta, wyszukiwarka otwarta
            jestem tu ponad rok, o moj status nie bojsia

dlaczego nigdy nikogo nie przeprosiłaś, jesli widzisz, że ktos skamle jak pies?
            dlaczego nie stac cie forme humanizmu tak latwo przyjętą dla ludzi?
            • Gość: girlfriend Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:32
              > giełda zamknięta, wyszukiwarka otwarta
              > jestem tu ponad rok, o moj status nie bojsia

nie boje się bo to nie moja sprawa
              po prostu wyrażam zdziwienie, że można być tak pewną siebie wpadajac tu od
              czasu do czasu głównie w celach "przywrocenia ładu"
              nie rozumiem takiej moralności po prostu
              troche mi to na filisterstwo wygląda
              tyle.

> dlaczego nigdy nikogo nie przeprosiłaś, jesli widzisz, że ktos skamle jak
              pies?

to Twoim zdaniem jest argument?

> dlaczego nie stac cie forme humanizmu tak latwo przyjętą dla ludzi?

myślę ze częsciej pokazuję ludzkie uczucia niż Ty - sorry, jestem tego pewna.

popełnilam tu grzechy w stosunku do 2 osób - jedna już usłyszała ekspiację,
              druga usłyszy.
              przyjrzyj sie sobie joanna, a dopiero potem krytykuj.

• joanna_1 Re: Do Joanny i Procesor_ki 30.09.03, 23:54
                Jesli myslisz, że ktos tu wpada Tylko po to, by robic zadymę, to jestes w
                błędzie. Trywializujesz, upraszczasz. Wiele osób dbało o poziom tego forum,
                pojawiaja sie teraz sporadycznie, co nie oznacza, że przyszli pognębić.
                O relatywizm moralny mnie nie posadzaj, bo mnie nie znasz, wszak, jestesmy
                zywymi ludźmi.
                Kompletnie nie chodzi o atak na twoja osobe, jesli przestaniesz szarpac nikami
                w swoich wypowiedziach kazdy będzie cię chętniej czytał.
                Ludzkie uczucia nie rejestruje sie za pomoca emotikonek, nie rejestruje się za
                pomoca ilości napisanych postow, nie rejestruje sie za pomocą konwencji
                wypowiedzi.

Pojawialy sie duzo wcześniej sygnały krytyczne/ostrzegawcze w stosunku do
                twoich wypowiedzi, jestem bardzo uwaznym obserwatorem.

O jedno cię prosze, zakończ krucjatę drwin, ani to eleganckie, ani fajne.
                • Gość: girlfriend Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 00:06
                  mnie nie interesuje joanna czy ktos bedzie mnie chętniej czytał - wydaje mi sie
                  ze jestem dośc chętnie czytana, sądzac po reakcji...

nie interesuje mnie sympatia ludzi , ktorych nie cenie, tym bardziej jakichś
                  mitycznych "wszystkich" - uwazam ze źle by to o mnie świadczyło.

nie posądzam Cie o zaden relatywizm, nic takiego nie napisałam - stawiam Ci
                  zarzut, że główne Twoje zajęcie to "robienie porządków" - olewasz ludzi typu
                  angela...pies z kulawą nogą nie zatrzyma się jak ktos naprawde prosi o pomoc,
                  chyba że ktos z gruntu dobry typu MM czy Alfa. ale poza tym raczej pustki.

więc nie oceniaj, bo wydaje mi sie że nie masz uprawnień.

konwencja wypowiedzi? nie zartuj...nie zalatwiaj joanna swoich spraw, swojej
                  potrzeby bycia "porządną". nie potrafisz wyłowić tych, co naprawdę mają
                  problem? a własnie...łatwiej przytulic Mikolaja...

nie bedę uroczysta joanna, nie licz na to - tacy sa zazwyczaj głupcami (nie mój
                  to pomysł - Bertranda R.)

p.s.interesuja mnie wyłącznie sygnały ze strony osób, ktore coś tu pokazały
                  dużego. mogę ich zliczyc na palcach obu rąk. wymieniać? daruj im, bo nie
                  zazdnaja spokoju.
                  • kolo69 Re: Do Joanny i Procesor_ki 01.10.03, 00:19

Widzisz ze czyta mnie wiecej osob niz ciebie w nosie mam popularnosc.
                    Interesuja mnie tylko ci ktorzy mi schlebiaja. Dlatego spadaj.
                    I nie czepiaj sie napisalam jednego fajnego posta do Angeli to byl dla mnie
                    wielki wysilek. To malo???
                    I jestem porzadniejsza od ciebie a ty jestes glupia.
                  • joanna_1 Re: Do Joanny i Procesor_ki 01.10.03, 00:22
                    interakcje sama chetnie zagrzewałaś, rozdając marcheweczki, ile z nich
                    tresciwych?
                    ile prowokacji?
                    mnie nie interesuje kogo olewasz, interesuje mnie to w jaki sposob ludzi
                    traktujesz, mnie interesuje jakośc, nie ilosc

porzadki dobra rzecz, katharsis jeszcze nikomu nie wyszedł na choróbkę

nigdy nie starałam sie stac na swieczniku, pudlo, nietrafiony, niezatopiony, na
                    dodatek umie pływac

osoby możesz sobie liczyc nawet na palcach nóg, nie licz na to ze cieniasy beda
                    sie przyglądac biernie spadkowi formy forum, bo ty ich uznajesz za tepaków
                    • alfika Re: Do Joanny i Procesor_ki 01.10.03, 09:21
                      joanna_1 napisała:

> interakcje sama chetnie zagrzewałaś, rozdając marcheweczki, ile z nich
                      > tresciwych?
                      > ile prowokacji?
                      > mnie nie interesuje kogo olewasz, interesuje mnie to w jaki sposob ludzi
                      > traktujesz, mnie interesuje jakośc, nie ilosc
                      >
                      > porzadki dobra rzecz, katharsis jeszcze nikomu nie wyszedł na choróbkę
                      >
                      > nigdy nie starałam sie stac na swieczniku, pudlo, nietrafiony, niezatopiony,
                      na
                      >
                      > dodatek umie pływac
                      >
                      > osoby możesz sobie liczyc nawet na palcach nóg, nie licz na to ze cieniasy
                      beda
                      >
                      > sie przyglądac biernie spadkowi formy forum, bo ty ich uznajesz za tepaków

Szalenie wysoka forma wypowiedzi, aczkolwiek w robieniu porządeczku z kimś poza
                      sobą widać coś mocno zdewociałego i mało komu - szgególnie porządkowemu -
                      wyjdzie to na zdrowie.

Chyba że potrzeba wychowywania na swoją modłę wszystkiego, co sie rusza jest u
                      niektórych pań i panów normą - to prawdziwy pech :)
                      • kolo69 Re: Do Joanny i Procesor_ki 02.10.03, 00:16
                        alfika napisała:

To ja jestem tu szeryfem nie ty.
                        Zapamietaj to sobie!
                    • Gość: girlfriend Re: Do Joanny i Procesor_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 16:11
                      > osoby możesz sobie liczyc nawet na palcach nóg, nie licz na to ze cieniasy
                      beda
                      >
                      > sie przyglądac biernie spadkowi formy forum, bo ty ich uznajesz za tepaków

czy ja kiedyś napisałam że liczę na to że ktoś przestanie tu pisać???
                      wydaje mi sie że wręcz odwrotnie, to Ty usiłujesz zamykać ludziom usta.

nie licz nietety na to, że Ci się uda.

pozdrawiam :)
                      • kolo69 [...] 02.10.03, 00:17
                        • alfika Re: Do Joanny i Procesor_ki 02.10.03, 07:50
                          Kolo, dzieciaku, ciebie chyba da się przeczekać?
                          Ignorancja - dobra rzecz :)
                          • kolo69 Re: Do Joanny i Procesor_ki 02.10.03, 23:28
                            alfika napisała:

Nie moge bez ciebie zyc.
                            Czytam wszystkie twoje posty
        • jmx Re: Do Joanny i Procesor_ki 30.09.03, 23:22

Jakie dno? Jakie targanie godności?
          Czy Ty nie za bardzo osobiście traktujesz tego co się tu pisze? Z tego co
          pamiętam sama Melania napisała, że nie czuje sie urażona postami Girl bo to
          skrzywdzona dziewczyna. Jak jest naprawdę to tylko Girl wie, ale nie o tym
          miało być. Jeśli osoby zainteresowane nie roszczą do siebie żadnych uwag to po
          co "bronią je" osoby trzecie? Panie się nie zgodziły, w róznej formie, ale
          temat wydawał się zakończony. A co do samobójców - nie sądzę, by słowa Girl
          mogły sprowokować kogokolwiek do targnięcia się na swoje życie, to argument
          poniżej pasa.
          • alfika Re: co do melanii 01.10.03, 09:28
            Osobiście u Melanii akurat za szybko okazało się, że skoro Girl ma inne
            podejście do tematu małżenstwa, to: jeszcze kiedyś dorośnie, może jeszcze coś
            musi przeżyć i wyleczyć kompleksy.
            Bez sensu, ale jakoś o swoje Melania musiała zawalczyć - za wszelką cenę :)))

To był jeden z pierwszych watków, w których Girl brała udział, Melanii nie
            znałam - ale to, jak agresywnie i z poczuciem absolutnej wyższości Melania
            potraktowała Girl - u mnie wywołało mdłości.

Ale nie wątpię, że są istotki pocieszone faktem, że ktoś usiłował dopiec Girl -
            bo jakim prawem weszła tu w paradę ze swoją inteligencją i celnością uwag?

Ha ha :)))
            • jmx Re: co do melanii 01.10.03, 17:07

Bo zamiast zwracać uwagę na argumenty to się chce dołożyć człowiekowi.
              Jakby było tak trudno zrozumieć, że można myśleć inaczej. I że to nie koniec
              świata, i nie świadczy o "lepszości" ani "gorszości" tego lub innego tylko o
              odmiennych poglądach.
            • melanie Alfiko, pij mleko 03.10.03, 13:02
              alfika napisała:

> Osobiście u Melanii akurat za szybko okazało się, że skoro Girl ma inne
              > podejście do tematu małżenstwa, to: jeszcze kiedyś dorośnie, może jeszcze coś
              > musi przeżyć i wyleczyć kompleksy.
              > Bez sensu, ale jakoś o swoje Melania musiała zawalczyć - za wszelką cenę :)))

Kochana, moze przeczytasz dokladnie, co autor mial na mysli, i o co tak
              naprawde spieralam sie z girl. Bynajmniej nie chodzilo o podejscie do tematu
              malzenstwa, a o to, co to jest dojrzalosc, kto jest bardziej dojrzaly, dlaczego
              wmawiacie w dziewczyne kompleksy niedojrzalosci, jezeli ona czuje sie
              manipulowana itd. Ale nie pierwszy to raz, kiedy kompletnie nie rozumiesz
              (rowniez twoja siostra), co sie do was pisze, ale (znowu musze zacytowac
              przyslowie, tym razem w wersji oryginalnej) :" jesli czelowiek idiot, to eto
              nadolgo". Agresja byla przede wszystkim w twoich postach do mnie (te o
              gryzieniu) jak rowniez girl ta o bulhakowie (a propos, czytalam go, rowniez w
              oryginale, ale nie jest moim ulubionym autorem), nie mialam ochoty z toba
              dyskutowac, dlatego, jak zauwazylas zapewne, zignorowalam cie, ale znowu
              wywolujesz mnie do tablicy. Probujesz manipulowac, a tego nie lubie. Dlatego
              odpowiadam ci po raz pierwszy i ostatni.
              Co do szapania moja godnoscia (joasiu tx za mile slowa), to nie jestescie obie
              z siostra w stanie tego uczynic, bo tak jak mowilam, cenie opinie tylko tych,
              kogo szanuje.
              > To był jeden z pierwszych watków, w których Girl brała udział, Melanii nie
              > znałam - ale to, jak agresywnie i z poczuciem absolutnej wyższości Melania
              > potraktowała Girl - u mnie wywołało mdłości. U mnie wywolujesz mdlosci od
              dawna, ale mam na to rade, nie czytam cie, jezeli nie musze (tak jak teraz)
              >
              > Ale nie wątpię, że są istotki pocieszone faktem, że ktoś usiłował dopiec
              Girl -
              >
              > bo jakim prawem weszła tu w paradę ze swoją inteligencją i celnością uwag?
              >
              > Ha ha :)))
              Co do inteligencji a juz CELNOSCI uwag, to mam zgola inne zdanie
              >
              • alfika Re: Melanio 03.10.03, 13:10
                Chciałabym, żebyś zrozumiała - dlatego w ogóle tu jeszcze piszę.
                Nie skomentuję twojego postu, bo można go tylko zignorować.
                Zmień ton na przyszłość.
              • Gość: girlfriend ale się Alfie oberwało, ojoj! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 16:33
                > Kochana, moze przeczytasz dokladnie, co autor mial na mysli,

melanio, wybacz, i kto to mówi...
                to raczej Ty popisałas się na gęsi wybitnym nierozumieniem mowy polskiej...

> i o co tak
                > naprawde spieralam sie z girl. Bynajmniej nie chodzilo o podejscie do tematu
                > malzenstwa, a o to, co to jest dojrzalosc,

sory, ale dokładnie o małżeństwo, a konkretnie o miłość

>
                > wmawiacie w dziewczyne kompleksy niedojrzalosci, jezeli ona czuje sie
                > manipulowana itd.

co to jest "kompleks niedojrzałości"?
                to że czuje się manipulowana nie znaczy że jest.
                nie ulega najmniejszej wątpliowości że jest niedojrzała, poniewaz jest mocno
                egoistyczna (to Was łączy, może dlatego tak dobrze ją rozumiesz...) co
                chciałysmy jej pokazać, bo przecież trudno być sędzią we wlasnej sprawie, no
                chyba ze jest się melanią :)

> jesli czelowiek idiot, to eto
                > nadolgo". Agresja byla przede wszystkim w twoich postach do mnie (te o
                > gryzieniu) jak rowniez girl ta o bulhakowie

aha, czyli porównywanie kogoś do idioty to nie agresja, a powołanie się na B.
                agresja...ciekawa teoria....

> zignorowalam cie, ale znowu
                > wywolujesz mnie do tablicy.

melanio, nikt Cie nie wywołuje, po prostu o Tobie rozmawiamy.
                uważaj, bo to mi wyglada na początki MEgaLomANII...

> Dlatego
                > odpowiadam ci po raz pierwszy i ostatni.

i co, nie masz wyrzutow sumienia? przecież Alfa tego nie przezyje... to już
                bedziesz miała 2 ofiary :)

> Co do inteligencji a juz CELNOSCI uwag, to mam zgola inne zdanie

hihi :)
                i to nas łączy droga melanio, bo ja też mam nie najlepsze zdanie o Twojej
                inteligencji a zwłaszcza znajomości jęz.polskiego...

p.s.ja tam czytam Boccacia - dlatego nie jestem takim zasadniczym smutasem jak
                Ty :) polecam goraco :)))
                • melanie Re: ale się Alfie oberwało, ojoj! ;) 04.10.03, 15:50

> > Kochana, moze przeczytasz dokladnie, co autor mial na mysli,
                  >
                  > melanio, wybacz, i kto to mówi...
                  > to raczej Ty popisałas się na gęsi wybitnym nierozumieniem mowy polskiej...
                  >
                  > > i o co tak
                  > > naprawde spieralam sie z girl. Bynajmniej nie chodzilo o podejscie do tem
                  > atu
                  > > malzenstwa, a o to, co to jest dojrzalosc,
                  >
                  > sory, ale dokładnie o małżeństwo, a konkretnie o miłość
                  >
                  >
                  > >
                  > > wmawiacie w dziewczyne kompleksy niedojrzalosci, jezeli ona czuje sie
                  > > manipulowana itd.
                  >
                  > co to jest "kompleks niedojrzałości"?
                  > to że czuje się manipulowana nie znaczy że jest.
                  > nie ulega najmniejszej wątpliowości że jest niedojrzała, poniewaz jest mocno
                  > egoistyczna (to Was łączy, może dlatego tak dobrze ją rozumiesz...) co
                  > chciałysmy jej pokazać, bo przecież trudno być sędzią we wlasnej sprawie, no
                  > chyba ze jest się melanią :)
                  >
                  > > jesli czelowiek idiot, to eto
                  > > nadolgo". Agresja byla przede wszystkim w twoich postach do mnie (te o
                  > > gryzieniu) jak rowniez girl ta o bulhakowie
                  >
                  > aha, czyli porównywanie kogoś do idioty to nie agresja, a powołanie się na B.
                  > agresja...ciekawa teoria....
                  >
                  > > zignorowalam cie, ale znowu
                  > > wywolujesz mnie do tablicy.
                  >
                  > melanio, nikt Cie nie wywołuje, po prostu o Tobie rozmawiamy.
                  > uważaj, bo to mi wyglada na początki MEgaLomANII...
                  >
                  > > Dlatego
                  > > odpowiadam ci po raz pierwszy i ostatni.
                  >
                  > i co, nie masz wyrzutow sumienia? przecież Alfa tego nie przezyje... to już
                  > bedziesz miała 2 ofiary :)
                  >
                  > > Co do inteligencji a juz CELNOSCI uwag, to mam zgola inne zdanie
                  >
                  > hihi :)
                  > i to nas łączy droga melanio, bo ja też mam nie najlepsze zdanie o Twojej
                  > inteligencji a zwłaszcza znajomości jęz.polskiego...
                  >
                  >
                  > p.s.ja tam czytam Boccacia - dlatego nie jestem takim zasadniczym smutasem
                  jak
                  > Ty :) polecam goraco :)))

Kotku, nie bedziesz mi znowu dobierala lektur, boccacio przeczytalam z
                  zachwytem, jak mialam 13 lat, teraz juz mnie to nie bawi, natomiast ty wrecz
                  przeciwnie. Zaczynam cie lubic, bo bawie sie, czytajac twoje posty, a to duzy
                  plus dla ciebie. Co do watku gesi, to kolejny raz przekonalam sie, ze gadalismy
                  jak slepy z gluchym, stad takiez bylo porozumienie. Powiadam, ze zasadniczo
                  powinnam ci byc wdzieczna, bo rzadko udzielam sie na forum, mimo ponad
                  dwuletniej tu obecnosci, stad malo kto mnie znal. Ty zrobilas mi reklame, (moze
                  antyreklame, ale to wszystko jedno), powolujac sie na mnie w swoich postach,
                  teraz moj nick jest znany. Dlatego tez zdjelam z ciebie ignora, czytam cie, i,
                  jak mowie bawie sie, ale tez musze przyznac, ze dzisiejsza girl jest calkiem
                  inna od tej sprzed miesiaca
                  pozdrawiam:))))))))
    • Gość: ryb Komandos... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.09.03, 23:40
      Jestem zazdrosny...Zaliczyles ponad 100 postow :))) To o czyms swiadczy :)))

Gratuluje...

Pozdr.

ryb
      • Gość: girlfriend Re: Komandos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:44
        ja przynajmniej od poczatku byłam szczera i nie kryłam sympatii dla kolegi K,
        hihi ;)

dobranoc ryb :)
        • Gość: ryb Re: Komandos... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.09.03, 23:47
          :))) Dobranoc.

ryb
    • komandos57 ojejciu,co sie narobilo!!!!!! 01.10.03, 00:49
      widzisz Rybo? Lubia mnie. Postaram sie zalatwic Tworki dla moich milusinskich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka