vampyrro 24.06.07, 15:51 i kto dba o pojawianie się nowych wątków i wpisów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_adam Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 16:10 Nie ma moderatorów, ale są opiekunowie, którzy bezwzględnie kasują to na co maja ochotę a ochotę maja taką jaka ja mam na siwą! Forum prywatne- tak! Jest opanowane przez kilka osób i tak długo jak nie będzie Formalnie Prywatnym będziemy jego bogami. FP formalnie jest free Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 16:11 Generalnie FP to ściana płaczu a nie gabinet lekarza, de facto psycholog nie jest lekarzem medycyny... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 16:19 też zauważyłem,że jest tu kilka postaci,ktore dbają aby forum nie przestało istnieć,a poziom badziewiakowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 16:21 ten poziom nie wynika z osób, które tu stałe bywają, lecz przez tych co przychodzą pierwszy raz i myślą, że jak opiszą o problemach z zazdrościa nam serca pękną... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 16:25 jacy ludzie,takie problemy,o czym tu mówić,pośmiać się można i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 16:26 Jeśli Twoja empatia, tylko w taki sposób potrafi reagować, gratuluję zdrowego podejścia do problemów innych. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 16:37 dziękuję za uznanie,empatia z blondynką jest trudna i nie wiem,czy ktoś nawet usiłuje się na nią zdobyć,poza grzecznościowym banałem.A pośmiać się można, i to jest główna zaleta tego forum psychohumorum. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam up 24.06.07, 22:00 up ...są ludzie zamieszania więc niech sie wypowiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 22:07 to smutne dosyć,ze nie masz smieszniejszych powodów do radości, piesu . ale fakt, bywa mniej wiecej wesoło. Z problemami, to sie tu czasem wpada i zawsze takimi samymi Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 22:28 wiem,zauważyłem,że są dyżurne tematy,aż szkoda czytać,ale czasami zdarzają się naprawdę śmieszne bzdury jako przerywnik. Mam dużo powodów do radości w realu,nawet nie wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 22:29 no właśnie, nie wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 22:36 od 4 m-cy czekam na pismo wykreślające mnie z rejestru,coś się spóżniają Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 22:42 co sie odwlecze, to nie uciecze, jak mówią w mojej dzielnicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 22:45 mam nadzieję,że nie uciecze,ale bałagan to mają w tych papierach A fp niebawem pożegam,bo nie będę miał już czasu na zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 22:46 pamiętaj,że zawsze jesteś miłym gościem Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 22:42 Nie doczekasz się. Ustaliliśmy, że możesz pisać najgorsze błazenady i nie ukażemy cię za to, bo to byłby dla ciebie zbyt okrutny cios. Po tym liście targnąłbyś się na swoje życie, bo dobiłyby by cię samotne wieczory bez przyjaciół z forum psychologia :) Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: czy fp jest forum prywatnym 24.06.07, 23:43 to dobrze,że martwicie się o mnie,ja o was również,nie wiem jak będziecie so- bie dalej radzić.Nigdy w życiu nie miałem depresji :),może dlatego,że nikt mnie nie zdradził. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.brzoza Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 00:06 czyli zemsta na innych kobietach za kobiety znaczące eh Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 00:13 kobiety mnie nie interesują,nawet nie zauważam,że są :)) Chyba,że zobaczę coś bardzo atrakcyjnego,to wtedy rzeczywiście okazuję zaintere sowanie,wiesz,wygląd,klasa,intelekt,a tak,to jak mawia mój doświadczony kolega "zza gazety twarzy i reszty nie widać". Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.brzoza Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 00:21 baskervillek piesek bury robi chętnie hop do dziury nie wybrzydza lecz nurkuje bo tak samo w nich się czuje (tak mówią znajome ch.uje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 08:40 czy to nie świadczy o niskiej tolerancji na frustrację i impulsywności ? Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 08:44 to świadczy o poczuciu estetyki www.wgraj.proste.pl/img.php?mode=show&file=538&height=480&width=640 Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 08:52 to tak jak wulgarny i prymitywny esteta Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 09:14 patrząc subiektywnie... tak Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 09:18 jeden zobaczy zieleń, inny to niebieskie www.wgraj.proste.pl/img.php?mode=show&file=540&height=480&width=640 Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 09:29 żegnaj ewo,twórcza inspiracjo i motywacjo,proszę pozdrowić szangrilę i GW. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 10:14 to się nazywa"psia obsesja" Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 07:25 zza gazety, ogolonej klaty też nie widać, jeżeli jest to duża gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 00:22 czy brzózka przesiąknięta psychologią usiłuje zrobić konflikt interpersonalny ze zwykłego kryminału i walki o pieniądze z przekrętów ? To jest dość karko- łomne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: czy fp jest forum prywatnym 25.06.07, 19:19 niestety nie a powinno. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt jest. 25.06.07, 20:55 vampyrro napisał: i kto dba o pojawianie się nowych wątków i wpisów ? Admini, gdy maja jakas ochote - niewiarygodne bajki wymyslac :) Ad meritum : Forum FP, jest forum prywatnym (jak kazde inne forum GW) dzialajacym na obszarze PUBLICZNYM. dlatego tez podlega zarowno netetykiecie GW jak i Polskiemu prawu .:) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Nie jest..... 25.06.07, 21:16 facettt napisał: > > > Ad meritum : Forum FP, jest forum prywatnym (jak kazde inne forum GW) > dzialajacym na obszarze PUBLICZNYM. > > dlatego tez podlega zarowno netetykiecie GW jak i Polskiemu prawu .:) Żartujesz, czy nie widziałeś tu nigdy bezprawia? Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: twoje posty słodka shan to bezprawie uhmm 25.06.07, 21:21 Raus aus der Uni Odpowiedz Link Zgłoś
facettt jest..... 25.06.07, 21:22 shangri.la napisała: > Żartujesz, czy nie widziałeś tu nigdy bezprawia? A co to a wspolnego z faktem, ze jest to forum prywatne, podlegajace tez prawu publicznemu.? ja pisze tu tylko o stronie formalnej... i nie mieszaj tego z EGZEKUCJA prawa A faktycznie to tez Ci moge pokazac 10 innych miejsc - majacych wielu gospodarzy, gdzie TEZ PRAWO NIE DZIALA... (chociaz formalnie obowiazuje) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: jest..... 25.06.07, 21:23 Dzięki:) znam kilka z nich....np Sąd Rodzinny i urząd komornika:) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: jest..... 26.06.07, 02:01 temat prawa:) w grupie:) jest tematem socjologiczym,facett:),polecam stosowną lekturę z tego zakresu,chociażby podstawową.Fp nie jest grupą. Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: jest. 26.06.07, 01:51 co to ma wspólnego z jakimś prawem, wątek dotyczy tematów i poziomu tego forum, na którym już nikt nie pisze na tematy psychologiczne,tylko plapla towarzysko. A co admini kasują a co zostawiają,to ich problem.Forum dawno zeszło na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Zejście na psy 26.06.07, 06:36 może brakuje nam na forum szczurbeskervill`a wtedy zeszło by na szczury... Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: Zejście na psy 27.06.07, 16:50 :D koniec złotej epoki, byc może nastąpi Nowa Era... w każdym razie, miło było was poznac, zrobiliśmy kawał dobrej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: czy fp jest forum prywatnym 26.06.07, 00:46 tylko dlaczego jest tak beznadziejne tematycznie,nikt tu poważnie nie pisze, tylko sfrustrowane panienki i parę tematów dyżurnych,więc jak na publiczne,to małe zaintersowanie,a jak na prywatne to słaba inwencja twórców. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: czy fp jest forum prywatnym 27.06.07, 16:55 realne problemy niue biorą się z inewncji pozatym ledwie wyrabiam się z czytaniem nowych wątków, więc proszę mi tu nie pisac o małym zinteresowaniu jedyne, co widze, to brak spiritus movens, brak jakiejś siły ożywczej czegoś w rodzaju profesjonalisty, który by o to wszystko dbał może należy zredefiniowac kształt forum, na taki, w którym watki były by zaczynane przez ludzie z problemami, a cały czas byłby supervizor, naprawdę doświadczony psycholog, który by pisał cos od siebie taki rodzaj szkółki psychologicznej, czy też dobrze prowadzonej internetowej grupy wsparcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: czy fp jest forum prywatnym 27.06.07, 17:02 jednakże, że smutkiem, i żalem, ogłaszam koniec forum naprawdę miłobyło was poznac kapitan ze statku zawsze odchodzi ostatni żegnam was, psie, ja_adam, asidoo, narko_manka, shan, hellio, solaris, incogn, toja_maja, e_w_a_g_5, polubu, ma_gla, człowiek_poważny, kwiatek_polny, malutki_kwiatuszek, monikaaas, andante.maestozo, namaste13 (by the way, lubie ten zespół i znam ojca jednego z jego twórców), i wielu innych, ktorych trudno mi tutaj wymienic i w ogóle was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: czy fp jest forum prywatnym 27.06.07, 17:03 ah, zespół nazywa się namaste75, sorry kocham was to naprawdę smutna chwila... poproszę o chusteczki Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czy fp jest forum prywatnym 27.06.07, 17:03 nie sądzę,żeby kogoś to interesowało,w końcu wiedza kosztuje i nikt nie będzie robił tego za darmo,chyba,że admini. Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: czy fp jest forum prywatnym 27.06.07, 17:28 to przecież oczywiste ale można znaleźc sponsorów ;) -> no na przykład wyobrażacie sobie takie forum "Jacek Santorski's froum"? błee... mam znajomych psychologów - terapeutów, może by ktoś się zgodził? Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: czy fp jest forum prywatnym 27.06.07, 17:31 wolę wydać książkę albo memłary :))) Odpowiedz Link Zgłoś