majbah Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 14:02 Kobiety przeciez potrafia wszystko, tak im sie przynajmniej zdaje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: Czego nie potrafią kobiety ? IP: *.icpnet.pl 13.06.03, 14:04 Być bezpardonowe jak Malwina hihihihi;) chł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Czego nie potrafią kobiety ? IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 14:06 buuuuuuu (to przeciez nieprawda snif snif) Gość portalu: chłost napisał(a): > Być bezpardonowe jak Malwina hihihihi;) > chł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Czego nie potrafią kobiety ? IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 14:04 w przeszlosci : otworzyc polskiej puszki konserwowej dzis : otworzyc pudeleczka z nowa guma do zucia bez rozdarcia z niecierpliwosci serio : wlac szampon do szyb w aucie i zeby znow funkcjonowalo ! siedza dwa litry plynu i ....nic Odpowiedz Link Zgłoś
majbah Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 14:07 Gość portalu: Malwina napisał(a): > w przeszlosci : otworzyc polskiej puszki konserwowej > dzis : otworzyc pudeleczka z nowa guma do zucia bez rozdarcia z niecierpliwosci > > serio : wlac szampon do szyb w aucie i zeby znow funkcjonowalo ! siedza dwa > litry plynu i ....nic A probowalas to ubic,moze wtedy zadziala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Czego nie potrafią kobiety ? IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 14:08 nie, czekalam na jakiegos mezczyzne aby to zrobil ? chcesz ? wyglada na to ze jestes kompetentny majbah napisał: > Gość portalu: Malwina napisał(a): > > > w przeszlosci : otworzyc polskiej puszki konserwowej > > dzis : otworzyc pudeleczka z nowa guma do zucia bez rozdarcia z > niecierpliwosci > > > > serio : wlac szampon do szyb w aucie i zeby znow funkcjonowalo ! siedza dw > a > > litry plynu i ....nic > A probowalas to ubic,moze wtedy zadziala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
majbah Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 14:12 Gość portalu: Malwina napisał(a): > nie, czekalam na jakiegos mezczyzne aby to zrobil ? chcesz ? wyglada na to ze > jestes kompetentny > Bardzo chetnie:)) Ale czy bedzie to mozliwe wirtualnie? > majbah napisał: > > > Gość portalu: Malwina napisał(a): > > > > > w przeszlosci : otworzyc polskiej puszki konserwowej > > > dzis : otworzyc pudeleczka z nowa guma do zucia bez rozdarcia z > > niecierpliwosci > > > > > > serio : wlac szampon do szyb w aucie i zeby znow funkcjonowalo ! sied > za dw > > a > > > litry plynu i ....nic > > A probowalas to ubic,moze wtedy zadziala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Czego nie potrafią kobiety ? IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 14:13 > no prosze, zaraz tchorzysz ... oj ja biedna, dobrze ze deszcz nie pada (i tak szybko nie zapada) > > nie, czekalam na jakiegos mezczyzne aby to zrobil ? chcesz ? wyglada na to > ze > > jestes kompetentny > > Bardzo chetnie:)) Ale czy bedzie to mozliwe wirtualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
majbah Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 14:22 Gość portalu: Malwina napisał(a): > > no prosze, zaraz tchorzysz ... > oj ja biedna, dobrze ze deszcz nie pada (i tak szybko nie zapada) > Kto ja? Alez bardzo chetnie naleje Ci tego plynu do spryskiwaczy tylko na jaka stacje mam podjechac:))))))))))))))))) > > > > nie, czekalam na jakiegos mezczyzne aby to zrobil ? chcesz ? wyglada > na to > > ze > > > jestes kompetentny > > > Bardzo chetnie:)) Ale czy bedzie to mozliwe wirtualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 14:14 podobno, nie wiem, bo nie sprawdzialam - sikac na stojaco (sorki za wyrazenie:) cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Czego nie potrafią kobiety ? IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 14:17 cos ty !!! juz nie !! produkuja tu takie specjalne lejki ! przysiegam ! cossa napisała: > podobno, nie wiem, bo nie sprawdzialam - sikac na stojaco > (sorki za wyrazenie:) > > cossa Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 14:26 lejek wbrew naturze! :) a swoja droga wolalabym chyba standardowe metody niz zabawy z lejkiem :) Gość portalu: Malwina napisał(a): > cos ty !!! juz nie !! produkuja tu takie specjalne lejki ! przysiegam ! Odpowiedz Link Zgłoś
majbah Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 14:31 cossa napisała: > lejek wbrew naturze! :) > a swoja droga wolalabym chyba standardowe metody niz > zabawy z lejkiem :) > > Gość portalu: Malwina napisał(a): > > > cos ty !!! juz nie !! produkuja tu takie specjalne > lejki ! przysiegam ! Taki lejek moze byc przydatny nie tylko do siusiania moze miec wiele innych zastosowan np: DO WLEWANIA PLYNU DO SPRYSKIWACZY:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 14:33 to porozmawiajmy moze o zastosowaniach lejkow ;) majbah napisał: > Taki lejek moze byc przydatny nie tylko do siusiania moze miec wiele innych > zastosowan np: DO WLEWANIA PLYNU DO SPRYSKIWACZY:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chlost1 Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 14:31 Gość portalu: Malwina napisał(a): > cos ty !!! juz nie !! produkuja tu takie specjalne lejki ! przysiegam ! > To w ramach równouprawnienia?;) chł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Czego nie potrafią kobiety ? IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 14:37 to w ramach odpowiedzi na pytanie : jak sikac w podrozy gdy wc nie ma a sprawa nagli chlost1 napisał: > Gość portalu: Malwina napisał(a): > > > cos ty !!! juz nie !! produkuja tu takie specjalne lejki ! przysiegam ! > > > To w ramach równouprawnienia?;) > chł. Odpowiedz Link Zgłoś
majbah Re: A wy tu.... 13.06.03, 14:41 .... NADAL O SIKANIU I SPRYSKIWACZACH!! SWOJA DROGA BARDZO PODOBNE TEMATY:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chlost1 Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 14:45 Nie potrafią grać w piłkę nozną. chł.:) Odpowiedz Link Zgłoś
majbah Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 14:56 chlost1 napisał: > Nie potrafią grać w piłkę nozną. > chł.:) Grać w piłkę nożną to i ja nie potrafie, ale umiem za to zrobić doskonałą pizze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chlost1 Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 14:58 majbah napisał: > chlost1 napisał: > > > Nie potrafią grać w piłkę nozną. > > chł.:) > Grać w piłkę nożną to i ja nie potrafie, ale umiem za to zrobić doskonałą > pizze:))) no to co, chcesz mój numer?;))) Pozdrwiam chł. Odpowiedz Link Zgłoś
majbah Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 15:01 chlost1 napisał: > majbah napisał: > > > chlost1 napisał: > > > > > Nie potrafią grać w piłkę nozną. > > > chł.:) > > Grać w piłkę nożną to i ja nie potrafie, ale umiem za to zrobić doskonałą > > pizze:))) > > no to co, chcesz mój numer?;))) > Pozdrwiam chł. A PODASZ MI GO?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chlost1 Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 15:21 majbah napisał: > chlost1 napisał: > > > majbah napisał: > > > > > chlost1 napisał: > > > > > > > Nie potrafią grać w piłkę nozną. > > > > chł.:) > > > Grać w piłkę nożną to i ja nie potrafie, ale umiem za to zrobić dosko > nałą > > > pizze:))) > > > > no to co, chcesz mój numer?;))) > > Pozdrwiam chł. > A PODASZ MI GO?:)) Jasne, jestem Agnieszka z poznania, wszyscy go znają;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
majbah Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 15:48 chlost1 napisał: > majbah napisał: > > > chlost1 napisał: > > > > > majbah napisał: > > > > > > > chlost1 napisał: > > > > > > > > > Nie potrafią grać w piłkę nozną. > > > > > chł.:) > > > > Grać w piłkę nożną to i ja nie potrafie, ale umiem za to zrobić > dosko > > nałą > > > > pizze:))) > > > > > > no to co, chcesz mój numer?;))) > > > Pozdrwiam chł. > > A PODASZ MI GO?:)) > Jasne, jestem Agnieszka z poznania, wszyscy go znają;PPPPPP To świetnie!! A ja jestem Jurand ze Spychowa!! Bardzo miło Panią poznać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
biegnijlola Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 16:09 To nie jest wątek Malwiny. Przejdźcie na PRIV-a. Pytałam, czego nie potrafią kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Czego nie potrafią kobiety ? 13.06.03, 16:16 Kiedyś czytałam że nie potrafią obsikac muru na stojąco. Ale moim zdaniem jak się wysilą.. :) Tylko po co? A tak poza tym kobiety udowadniały że potrafia sobie radzic z tym wszytskim co mężczyźni. Ale jak nie każdy facet potrafi wszystkie "męskie" zajęcia zrobić - tak i nie wszytskie kobiety. Zreszta jaki w tym sens by wszyscy wszystko robili? Jedne kobiety lubia grzebac w bebechach samochodu inne nie, jedni faceci potrafia świetnie szyć a inni nie.. Odpowiedz Link Zgłoś