biegnijlola 13.06.03, 16:10 wątek zniszczyc potrafi. Ty nie masz zajęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biegnijlola Re: Czego nie potrafi Malwina... 13.06.03, 16:14 biegnijlola napisała: > wątek zniszczyc potrafi. Ty nie masz zajęcia ? Malwina milczy. Znaczy prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: Czego nie potrafi Malwina... IP: *.icpnet.pl 13.06.03, 16:15 biegnijlola napisała: > wątek zniszczyc potrafi. Ty nie masz zajęcia ? Zostaw Malwinkę w spokoju. Jest kąśliwa czasem, ale to jej dodaje uroku:) Pozdrawiam Malwinę:) Odpowiedz Link Zgłoś
biegnijlola Re: Czego nie potrafi Malwina... 13.06.03, 16:18 Gość portalu: chłost napisał(a): > biegnijlola napisała: > > > wątek zniszczyc potrafi. Ty nie masz zajęcia ? > > Zostaw Malwinkę w spokoju. Jest kąśliwa czasem, ale to jej dodaje uroku:) > > Pozdrawiam Malwinę:) Temu nie przeczę. Tylko niech zadecyduje, gdzie pisze....Męczące i kierujące na trop, że to jej praca. Wieczny urlop, to nie jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Czego nie potrafi Malwina... 13.06.03, 16:19 jestem utrzymanka :-) > Temu nie przeczę. Tylko niech zadecyduje, gdzie pisze....Męczące i kierujące na > trop, że to jej praca. Wieczny urlop, to nie jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_w Re: Czego nie potrafi Malwina... 13.06.03, 20:00 malwinamalwina napisała: > > jestem utrzymanka :-) chcialabys, pewnie nianczysz cudze bachory w ty francji i na necie siedzisz jak Panstwo w pracy, a w dni wolne z cafe internet stukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Czego nie potrafi Malwina... IP: *.d1.club-internet.fr 13.06.03, 21:35 no nie wiem jak to zrobiles ! ale trafiles ! w samo sedno ! jestes pewnie medium .... igor_w napisał: > malwinamalwina napisała: > > > > > jestem utrzymanka :-) > > chcialabys, pewnie nianczysz cudze bachory w ty francji i na necie siedzisz jak > > Panstwo w pracy, a w dni wolne z cafe internet stukasz Odpowiedz Link Zgłoś
igor_w [...] 13.06.03, 18:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Czego nie potrafi Malwina... 13.06.03, 16:16 a ty ? odstapie ci moje jak chcesz lubie sie dzielic > wątek zniszczyc potrafi. Ty nie masz zajęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
biegnijlola Re: Czego nie potrafi Malwina... 13.06.03, 16:20 malwinamalwina napisała: > a ty ? > odstapie ci moje jak chcesz > lubie sie dzielic > > > A po co tyle nieuzasadnionej agresji. Prowokujesz. Nie można sprowokowac ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Czego nie potrafi Malwina... 13.06.03, 16:21 kazda moja odpowiedz bedzie dla ciebie agresja. Bo tak zadecydowalas. pzdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
biegnijlola Re: Czego nie potrafi Malwina... 13.06.03, 16:24 malwinamalwina napisała: > kazda moja odpowiedz bedzie dla ciebie agresja. > Bo tak zadecydowalas. > pzdr > M. Mylisz się. Ale to twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Czego nie potrafi Malwina... IP: *.unl.edu 13.06.03, 16:27 biegnijlola napisała: > malwinamalwina napisała: > > > kazda moja odpowiedz bedzie dla ciebie agresja. > > Bo tak zadecydowalas. > > pzdr > > M. > Mylisz się. Ale to twój problem. cicho baby, bo do dojenia bizonow zagonie. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Malwina jest the best 13.06.03, 16:27 pozostawiam ci troske rozwijania watkow o malwinie (i nabijania czegos tam GW) moja milosc wlasna zostala juz dzis nakarmiona bye M. biegnijlola napisała: > malwinamalwina napisała: > > > kazda moja odpowiedz bedzie dla ciebie agresja. > > Bo tak zadecydowalas. > > pzdr > > M. > Mylisz się. Ale to twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
biegnijlola Re: Malwina jest the best 13.06.03, 16:37 malwinamalwina napisała: > > > pozostawiam ci troske rozwijania watkow o malwinie > (i nabijania czegos tam GW) > moja milosc wlasna zostala juz dzis nakarmiona > bye > M. > > > biegnijlola napisała: > > > malwinamalwina napisała: > > > > > kazda moja odpowiedz bedzie dla ciebie agresja. > > > Bo tak zadecydowalas. > > > pzdr > > > M. > > Mylisz się. Ale to twój problem. Tak w pisaniu wątków jesteś bardzo płodna. Kilka ominęłam. Były pozbawione sensu. zastanawiam się, czy przypadkiem nie jestes uzalezniona od tego utrzymania. Nie zawsze obejmujesz wszystko. wczesniej w innym poście napisałam, że dasz się lubić wirtualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Malwina jest the best 13.06.03, 16:55 serdeczne dzieki za zainteresowanie, troske i wiernosc (PS. bardzo rzadko PISZE WATKI. Zazwyczaj posty.) > > >> Tak w pisaniu wątków jesteś bardzo płodna. Kilka ominęłam. Były pozbawione > sensu. zastanawiam się, czy przypadkiem nie jestes uzalezniona od tego > utrzymania. Nie zawsze obejmujesz wszystko. wczesniej w innym poście napisałam, > > że dasz się lubić wirtualnie. Odpowiedz Link Zgłoś