Dodaj do ulubionych

Pozew rozwodowy

18.06.03, 17:33
Gdzie znajde tresc pozwu bez orzekania o winie, ktory w jak najdyskretniejszy
sposob opisuje rozklad calkowity zwiazku? Wstydze sie za ten, ktory
otrzymalam...

Pzdr,
meg
Obserwuj wątek
    • _meg_ Re: Pozew rozwodowy 19.06.03, 11:15
      Pomóżcie prosze...

Pzdr,
      meg
      • Gość: Malwina Re: Pozew rozwodowy IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 19.06.03, 11:16
        nie rozumiem o co chodzi
        jaki wstyd ?
        • _meg_ Re: Pozew rozwodowy 19.06.03, 11:23
          Moj maz napisal pozew, ale w taki sposob, ze wstydze sie za niego, ze mogl
          przedstawic mnie w tak brutalny sposob. Czy w pozwie bez orzekania o winie
          mozliwe jest by jedna osoba oczerniala druga, nie piszac o sobie ani slowa??
          Ten pozew jest tylko z nazwy bez orzekania...:(
          • Gość: Malwina Re: Pozew rozwodowy IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 19.06.03, 11:25
            no ale jak mozna sie wstydzic za kogos ?
            przeciez to adwokaci pisza pozew
            i zreszta daje sam sobie swiadectwo
            Olej

_meg_ napisała:

> Moj maz napisal pozew, ale w taki sposob, ze wstydze sie za niego, ze mogl
            > przedstawic mnie w tak brutalny sposob. Czy w pozwie bez orzekania o winie
            > mozliwe jest by jedna osoba oczerniala druga, nie piszac o sobie ani slowa??
            > Ten pozew jest tylko z nazwy bez orzekania...:(
    • mysz_ Re: Pozew rozwodowy 19.06.03, 11:33
      niestety widac on nie chce załatwic tego w delikatny sposób. Napisz pozew bez wyrzutów sumienia. Przejdziesz to ,
      spokojnie. Nie ty pierwsza i nie ostatnia
      • _meg_ Re: Pozew rozwodowy 19.06.03, 11:36
        No wlasnie tak chce napisac, tylko za bardzo nie mam glowy do myslenia i
        konstruowania zdan. Nie ma jakiegos wzoru w tej materii??
        • Gość: Malwina Re: Pozew rozwodowy IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 19.06.03, 11:41
          free.ngo.pl/temida/rozpozew.htm
          www.iekspert.pl/kategoria.php?id_kat=244&cmd=pokaz_qb

• _meg_ Re: Pozew rozwodowy 19.06.03, 11:44
            Wielkie dzieki Malwina...
            • pastellowa Re: Pozew rozwodowy 19.06.03, 23:12
              Ja tez tam zajrzalam, pomocna witryna. Dziekuje.
    • Gość: 212 Re: Pozew rozwodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 23:02
      Ja też wczytuję się w te strony...dziękuję.
    • amaz74 Re: Pozew rozwodowy 26.06.03, 07:21
      Witam
      Wiele cennych informacji znajdziesz :
      www.rzeczpospolita.pl/prawo/doc/Rozwod/tytulowa.html
      tam są zamieszczone równiez przykładowe pozwy rozwodowe.
      Jesli chcesz wiecej informacji proponuje zamówic przez net dodatek do Gazety
      prawnej: Wszystko o ... rozwód i separacja. cena ok 8 zł przysyłają bardzo
      szybko.
      Pozdrawiam
      Cichy jak zawsze
      Amaz
    • jarecki35 Re: Pozew rozwodowy 26.06.03, 17:21
      Czesc wszystkim!
      Ja tez dolaczam do szanownego grona. Jesli ktos ma ochote porozmawiac,
      zapraszam na priva.
    • gioca Re: Pozew rozwodowy 26.06.03, 20:53
      Ludu! Co to sie dzieje? Tylu rozwodnikow? Ja tez wkrotce, nie martwcie sie.
      Lepiej teraz niz pozniej, szkoda czasu. Na posklejanym wazonie zawsze widac
      rysy, a za ucho lepiej nie lapac:( Jarecki odezwe sie do Ciebie.
      Ciepluchy dla was.
      • Gość: weronika Re: Pozew rozwodowy IP: *.kopernik.gliwice.pl 26.06.03, 21:06
        jest jeszcze taka stronka www.baba.org.pl, mozna uzuskać porade prawnąi jest
        tez pozew
        mi tez się przyda:-(
    • jarecki35 Re: Pozew rozwodowy 27.06.03, 12:22
      Mam tresc pozwu bez orzekania o winie, dla bedzietnego malzenstwa jesli ktos
      reflektuje, napisany przez radce prawnego-specjalsite w dziedzinie rozwodow.
      Trzymajcie sie!
    • Gość: emilka Re: Pozew rozwodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 22:58
      Rozwod to powazna sprawa, ale warto sie oswobodzic z chorobliwego zwiazku.
      Zrobilam to za pozno i przyplacilam depresja. Czego wam nie zycze. Wytrwalosci
      i sily dla was!
      Ps. "Jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie wspaniale" Kto to spiewal??
    • Gość: niechciany Re: Pozew rozwodowy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 14:26
      Wiesz Emilka, ja i znaczna część mojego otoczenia też wpadli w depresję
      totalną. A wszystko daletego że nie potrafiłem zrobić tego szybko i sprawnie.
      Miałem i pewnie nadel będę miał wielkie poczucie winy, ale mój stan jest już
      taki że dłużej już nie wytrzymam. Zresztą już nawet psychologowie i
      psychiatrzy nie chcą ze mną rozmawiać chociaż chcę im za to płacić :-) a Zoloft
      też nie pomógł. Zresztą jestem w pewnym sensie w punkcie wyjścia. Problem jest
      we mnie, a raczej w tym że tak bardzo nie chcę komuś zrobić krzywdy że jestem w
      stanie zrezygnować ze swoich uczuć i marzeń. A tymczasem życie mija i nie ma
      jakoś pewności na drugie wcielenie. Dlatego, jeśli w kimś dojrzewa taka myśl
      aby wywrócić swoje życie, bo nie nie czuje się spełniony, szczęśliwy,
      kochany...niech to dobrze przemyśli. Ale LUDZIE NIE MYŚLCIE ZA DŁUGO...życie
      się nie zatrzyma. p.s. i oczywiscie musicie wiedzieć dlaczego to robicie, warto
      jest to zrobić dla UCZUCIA Z WYSOKIM ,,C''
      • gioca Re: Pozew rozwodowy 30.06.03, 14:52
        Do niechcianego: widac to nie bylo uczucie przez duze "C"
        A dlaczego jestes niechciany?
    • Gość: Niechciany? Re: Pozew rozwodowy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 15:13
      Wiesz, ale dopiero teraz tak mogę sobie powiedziać, że to nie było
      wysokie ,,C''...zresztą mineło już 14 lat, i albo mam tak słabą pamieć że nie
      pamiętam tego speeda albo go nigdy nie było. Sam nie wiem, ale widzę co jest
      teraz...nie chcę już tak wegetować, szkoda życia.
      a Niechciany?...hm...to mam nadzieję nic nie znaczy.
      • gioca Re: Pozew rozwodowy 30.06.03, 15:24
        Kazda Milosc jest pierwsza dopoki nie uswiadomimy sobie stanu zakochania po raz
        kolejny. Dobrze, jesli w pore uchwycimy albo rozsypujacy sie zwiazek, albo
        slepe zauroczenie druga osoba. Cale zycie sie uczymy, szkoda ze na wlasnych
        bledach. I najgorsze jest, ze czasem jest za pozno.

• Gość: Niechciany? Re: Pozew rozwodowy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 10:45
      ...to prawda całe życie się uczymy, na własnych błędach...niestety...(
      ,,kto kochał raz ten newiele wie''...to chyba tak brzmiało?
      • pastellowa Re: Pozew rozwodowy 02.07.03, 23:10
        Meg, zdobylas juz pozew??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka