_meg_ 18.06.03, 17:33 Gdzie znajde tresc pozwu bez orzekania o winie, ktory w jak najdyskretniejszy sposob opisuje rozklad calkowity zwiazku? Wstydze sie za ten, ktory otrzymalam... Pzdr, meg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Pozew rozwodowy IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 19.06.03, 11:16 nie rozumiem o co chodzi jaki wstyd ? Odpowiedz Link Zgłoś
_meg_ Re: Pozew rozwodowy 19.06.03, 11:23 Moj maz napisal pozew, ale w taki sposob, ze wstydze sie za niego, ze mogl przedstawic mnie w tak brutalny sposob. Czy w pozwie bez orzekania o winie mozliwe jest by jedna osoba oczerniala druga, nie piszac o sobie ani slowa?? Ten pozew jest tylko z nazwy bez orzekania...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Pozew rozwodowy IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 19.06.03, 11:25 no ale jak mozna sie wstydzic za kogos ? przeciez to adwokaci pisza pozew i zreszta daje sam sobie swiadectwo Olej _meg_ napisała: > Moj maz napisal pozew, ale w taki sposob, ze wstydze sie za niego, ze mogl > przedstawic mnie w tak brutalny sposob. Czy w pozwie bez orzekania o winie > mozliwe jest by jedna osoba oczerniala druga, nie piszac o sobie ani slowa?? > Ten pozew jest tylko z nazwy bez orzekania...:( Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_ Re: Pozew rozwodowy 19.06.03, 11:33 niestety widac on nie chce załatwic tego w delikatny sposób. Napisz pozew bez wyrzutów sumienia. Przejdziesz to , spokojnie. Nie ty pierwsza i nie ostatnia Odpowiedz Link Zgłoś
_meg_ Re: Pozew rozwodowy 19.06.03, 11:36 No wlasnie tak chce napisac, tylko za bardzo nie mam glowy do myslenia i konstruowania zdan. Nie ma jakiegos wzoru w tej materii?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Pozew rozwodowy IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 19.06.03, 11:41 free.ngo.pl/temida/rozpozew.htm www.iekspert.pl/kategoria.php?id_kat=244&cmd=pokaz_qb Odpowiedz Link Zgłoś
pastellowa Re: Pozew rozwodowy 19.06.03, 23:12 Ja tez tam zajrzalam, pomocna witryna. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 212 Re: Pozew rozwodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 23:02 Ja też wczytuję się w te strony...dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
amaz74 Re: Pozew rozwodowy 26.06.03, 07:21 Witam Wiele cennych informacji znajdziesz : www.rzeczpospolita.pl/prawo/doc/Rozwod/tytulowa.html tam są zamieszczone równiez przykładowe pozwy rozwodowe. Jesli chcesz wiecej informacji proponuje zamówic przez net dodatek do Gazety prawnej: Wszystko o ... rozwód i separacja. cena ok 8 zł przysyłają bardzo szybko. Pozdrawiam Cichy jak zawsze Amaz Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki35 Re: Pozew rozwodowy 26.06.03, 17:21 Czesc wszystkim! Ja tez dolaczam do szanownego grona. Jesli ktos ma ochote porozmawiac, zapraszam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
gioca Re: Pozew rozwodowy 26.06.03, 20:53 Ludu! Co to sie dzieje? Tylu rozwodnikow? Ja tez wkrotce, nie martwcie sie. Lepiej teraz niz pozniej, szkoda czasu. Na posklejanym wazonie zawsze widac rysy, a za ucho lepiej nie lapac:( Jarecki odezwe sie do Ciebie. Ciepluchy dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Pozew rozwodowy IP: *.kopernik.gliwice.pl 26.06.03, 21:06 jest jeszcze taka stronka www.baba.org.pl, mozna uzuskać porade prawnąi jest tez pozew mi tez się przyda:-( Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki35 Re: Pozew rozwodowy 27.06.03, 12:22 Mam tresc pozwu bez orzekania o winie, dla bedzietnego malzenstwa jesli ktos reflektuje, napisany przez radce prawnego-specjalsite w dziedzinie rozwodow. Trzymajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: Pozew rozwodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 22:58 Rozwod to powazna sprawa, ale warto sie oswobodzic z chorobliwego zwiazku. Zrobilam to za pozno i przyplacilam depresja. Czego wam nie zycze. Wytrwalosci i sily dla was! Ps. "Jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie wspaniale" Kto to spiewal?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechciany Re: Pozew rozwodowy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 14:26 Wiesz Emilka, ja i znaczna część mojego otoczenia też wpadli w depresję totalną. A wszystko daletego że nie potrafiłem zrobić tego szybko i sprawnie. Miałem i pewnie nadel będę miał wielkie poczucie winy, ale mój stan jest już taki że dłużej już nie wytrzymam. Zresztą już nawet psychologowie i psychiatrzy nie chcą ze mną rozmawiać chociaż chcę im za to płacić :-) a Zoloft też nie pomógł. Zresztą jestem w pewnym sensie w punkcie wyjścia. Problem jest we mnie, a raczej w tym że tak bardzo nie chcę komuś zrobić krzywdy że jestem w stanie zrezygnować ze swoich uczuć i marzeń. A tymczasem życie mija i nie ma jakoś pewności na drugie wcielenie. Dlatego, jeśli w kimś dojrzewa taka myśl aby wywrócić swoje życie, bo nie nie czuje się spełniony, szczęśliwy, kochany...niech to dobrze przemyśli. Ale LUDZIE NIE MYŚLCIE ZA DŁUGO...życie się nie zatrzyma. p.s. i oczywiscie musicie wiedzieć dlaczego to robicie, warto jest to zrobić dla UCZUCIA Z WYSOKIM ,,C'' Odpowiedz Link Zgłoś
gioca Re: Pozew rozwodowy 30.06.03, 14:52 Do niechcianego: widac to nie bylo uczucie przez duze "C" A dlaczego jestes niechciany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niechciany? Re: Pozew rozwodowy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 15:13 Wiesz, ale dopiero teraz tak mogę sobie powiedziać, że to nie było wysokie ,,C''...zresztą mineło już 14 lat, i albo mam tak słabą pamieć że nie pamiętam tego speeda albo go nigdy nie było. Sam nie wiem, ale widzę co jest teraz...nie chcę już tak wegetować, szkoda życia. a Niechciany?...hm...to mam nadzieję nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gioca Re: Pozew rozwodowy 30.06.03, 15:24 Kazda Milosc jest pierwsza dopoki nie uswiadomimy sobie stanu zakochania po raz kolejny. Dobrze, jesli w pore uchwycimy albo rozsypujacy sie zwiazek, albo slepe zauroczenie druga osoba. Cale zycie sie uczymy, szkoda ze na wlasnych bledach. I najgorsze jest, ze czasem jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niechciany? Re: Pozew rozwodowy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 10:45 ...to prawda całe życie się uczymy, na własnych błędach...niestety...( ,,kto kochał raz ten newiele wie''...to chyba tak brzmiało? Odpowiedz Link Zgłoś