kinekkinek 16.07.07, 13:13 przed chwilą załozyłam tutajh wątek, dlaczego zniknął? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinekkinek Re: wpierw czynię potem myslę 16.07.07, 13:14 ups, wątek się odnalazł pod kilkoma innymi, wystarczy rzucicc spojrzeniem pod kilka innych wątków poczawszy od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kinekkinek Re: wpierw czynię potem myslę 16.07.07, 14:16 do tego jestem nieodpowiedzialna i mało mnie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
netinaf Re: wpierw czynię potem myslę 16.07.07, 17:49 nie, przy dobrych zmianach świsnęlo mu się. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: wpierw czynię potem myslę 16.07.07, 18:50 to znaczy nie żyje,co mnie cieszy,nie będę silił się na obłudny żal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
armina_vanderbilt Re: wpierw czynię potem myslę 16.07.07, 19:08 a ja zawsze mysle zanim napisze. widac po moich wpisach. zreszta mysle krotko, bo ludzie mojego pokroku i inteligencji mysla w mig, wiec nie musza zbyt dlugo zastanawiac sie co ich doskonaly mozg splodzi. problem mam jedynie z pisaniem, bo palce dloni cierpia na skleroze stawow. armina Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Zapomniałeś o słabym wzroku:) 16.07.07, 19:10 Ślepota monitorowa poważnie ogranicza korzystanie z netu:( Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Zapomniałeś o słabym wzroku:) 16.07.07, 19:21 Znów szukasz swoich cylindrycznych cwikierków?:) Ostatnio zgubiłeś je podczas wyjazdowego weekendu, uhm......:) Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: Zapomniałeś o słabym wzroku:) 16.07.07, 21:04 uhm..kha,kha,khaaaa.. łeh,łeh. Odpowiedz Link Zgłoś