ja_adam 23.07.07, 11:39 ewag solaris asido ewiku hazzard tym osobom powierzyłbym klucze do własnego domu, mając pewność że nic z niego nie zginie. Sami faceci :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asidoo Re: Zufanie, do kogo masz na tym forum zaufanie 23.07.07, 11:58 Ewa G Ja Adam Ala.I Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Zufanie, do kogo masz na tym forum zaufanie 23.07.07, 12:02 Niewielu nas będzie, tych ktorzy mają do siebie zaufanie. O czym to świadczy? O tym, że jesteśmy odpowiedzialni za poziom forum? O tym, że większość ludzi na forum nie jest warta zaufania? A jeśli tak to o czym to świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Zufanie, do kogo masz na tym forum zaufanie 23.07.07, 12:10 Mnóstwo osób pojawia się na chwilę, zmienia nicki, prowadzi sama ze sobą rozmowy. Niektórzy nic nie piszą i krytykują poziom forum. Zmiany każdy powinien wprowadzić najpierw u siebie i w ten sposób dawać przykład. Ktoś jest spragniony rozmów o jakiejś książce, to może napisać, że czyta, dogadać się kiedy skończy i na świeżo o niej podyskutować. Na razie nikt tego jeszcze nie zrobił... Taki jest u nas trochę kącik porad, ale dyskusje tematyczne mogłyby się częściej pojawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
m-i-l-v-a Re: Zufanie, do kogo masz na tym forum zaufanie 23.07.07, 12:18 Mimo to fajnie sie czyta Wasze forum, z wyjatkami, gdy przetaczaja sie przez nie jakies batalie osobiste, których nie rozumiem i nie lubie. Ale poniewaz nie wkladam zadnego wysiłku w tworzeniae tego forum, nie krytykuje. Wiem, ze wielu ludziom pomaga..... i to jest chyba najwazniejsze. Pozdrawiam.... i znów juz mnie tu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
m-i-l-v-a Re: m-i-l-v-a 23.07.07, 12:22 Poza tym zauwazyłam, ze lubisz rzeczy niemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: m-i-l-v-a 23.07.07, 12:30 Uwielbiam, zresztą już wyslałem ci moje zdjecia i namiar na moją osobę:) Odpowiedz Link Zgłoś
ssabina5 Re: Zufanie, do kogo masz na tym forum zaufanie 23.07.07, 12:30 ja_adam shangri-la choć odezwałam sie niedawno od dłuższego czasu Was "podczytuję" największy szacunek wzbudza we mnie adam :-) i cenię jego rady jest jeszcze kilka wartościowych osób pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Zufanie, do kogo masz na tym forum zaufanie 23.07.07, 12:35 ja_adam napisał: > > > tym osobom powierzyłbym klucze do własnego domu, mając pewność że nic z niego > nie zginie. > Utrata instynktu samozachowawczego jest jednym z objawów głębokiej depresji:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: Zufanie, do kogo masz na tym forum zaufanie 23.07.07, 12:53 asidoo adam ala.l kryskaedka (teraz już rzadko bywa) shachar alfika i pare innych z prywatnych f. toja_maja d.taisy mogłam kogos pominąc, za co przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Zufanie, do kogo masz na tym forum zaufanie 23.07.07, 12:56 instynktem samozachowawczym jest życie w społeczeństwie a nie strach przed nim Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Zufanie, do kogo masz na tym forum zaufanie 23.07.07, 13:00 ja_adam napisał: > instynktem samozachowawczym jest życie w społeczeństwie a nie strach przed nim Niechęć do rozdawania kluczy ludziom poznanym na necie jest dowodem zdrowego rozsądku , a nie strachu;) Pozdrowienia dla Msk:))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfi13 do ja_adam 23.07.07, 20:12 Hmm...zawsze z milą chęcią czytam Twoje posty.....cieszę się że jeszcze istnieją takie osoby... pozdrawiam.. Eve.. Odpowiedz Link Zgłoś
13kotek13 Krótka piłka 23.07.07, 21:13 synvilla = taisy shangri.la Obie Panie maja poziom i daja cenne rady Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś