alfika 02.07.03, 09:06 Suuuuper :))) Nareszcie fałszowanie nie jest żadnym problemem w porównaniu z wymową... fun.from.hell.pl/2003-02-18/volare-karaoke.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfika Re: karaoke... 02.07.03, 09:10 fun.from.hell.pl/2003-02-18/volare-karaoke.swf No, cóż. Teraz Wam pokażę, jak inteligentna kobieta walczy z przesłaniem adresu internetowego. Mam nadzieję, że będzie to równie dobry ubaw jak na wrzucanej stronce, he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mevillian Re: karaoke...POMOCY!!!!!!!!! IP: *.blich.krakow.pl 02.07.03, 09:58 alficzko.. to sie robi... zaznacz.. kopiuj.. wklej :) albo tak: fun.from.hell.pl/2003-02-18/volare-karaoke.swf [powinno wyjsc, znaczy powinno byc podkreslone jako link :>] Mev btw, skoro to forum psychologia.. to moze jakies pytanie zwiazane z karaoke?? :> Mev. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: karaoke...POMOCY!!!!!!!!! 02.07.03, 10:08 Gość portalu: Mevillian napisał(a): > alficzko.. > to sie robi... zaznacz.. kopiuj.. wklej :) Właśnie tak zrobiłam, jak mi się wydaje, a tu nici z linku! > btw, skoro to forum psychologia.. to moze jakies pytanie zwiazane z karaoke?? : > > > Mev. > Proszę bardzo, chcesz - masz: Dlaczego tak Ci zależy na pytaniu związanym ściśle z psychologią? Każdy i bez pytania może opisać wrażenia po skorzystaniu z linku. Można opisać nawet swoje odczucia związane z gubieniem poczucia panowania nad sytuacją, co przy oglądaniu ww stronki większości się przydarzy. Z psychologicznego punktu widzenia można nawet podjąć się interpretacji mojego postępowania - tu: potrzeby skopiowania linku. Zachęcam serdecznie, niestety jestem za dowolnością :) A za pomoc w podaniu adresu serdecznie dziękuję, Mevillianko droga! ]:>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: karaoke...POMOCY!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 08.07.03, 07:30 alfika napisała: > Gość portalu: Mevillian napisał(a): > > > alficzko.. > > to sie robi... zaznacz.. kopiuj.. wklej :) > > > Właśnie tak zrobiłam, jak mi się wydaje, a tu nici z linku! > > > > btw, skoro to forum psychologia.. to moze jakies pytanie zwiazane z > karaoke?? : > > > > > Mev. > > > > Proszę bardzo, chcesz - masz: Dlaczego tak Ci zależy na pytaniu związanym > ściśle z psychologią? > Każdy i bez pytania może opisać wrażenia po skorzystaniu z linku. > Można opisać nawet swoje odczucia związane z gubieniem poczucia panowania nad > sytuacją, co przy oglądaniu ww stronki większości się przydarzy. > Z psychologicznego punktu widzenia można nawet podjąć się interpretacji mojego > postępowania - tu: potrzeby skopiowania linku. > Zachęcam serdecznie, niestety jestem za dowolnością :) > > A za pomoc w podaniu adresu serdecznie dziękuję, Mevillianko droga! > ]:>>> Cos pięknego!!! Jest Gitarrenzolo, a i Klatschen. Ha. Naprawdę śliczne. Czy to nie czasem Marino Marini? Pobudką skopiowania linku mógł być Twój altruizm np. chociaż każdy psycholog oplułby mnie pewnie za takie płaskie jak blin wyjaśnienie. Tylko myślałem, że skoro to jest PSYchologia, to będzie nożna porozmawiać o psach... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: karaoke...POMOCY!!!!!!!!! IP: 80.48.116.* 02.07.03, 18:00 a wkleja się tak: h t t p : / / f u n . f r o m . h e l l . p l / 2 0 0 3 - 0 2 - 1 8 / v o l a r e - k a r a o k e . s w f tylko spacje powycinać trzeba. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: karaoke...A gdzie Alfiko sie produkujesz? 02.07.03, 13:08 Jaki masz glos?Mozesz nasladowac slowika co konie dusi? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: karaoke... 02.07.03, 13:16 Mogę naśladować i słowika, który dusi konia, i konia, który dusi słowika. Takim głosem wszystko można. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: karaoke... 02.07.03, 13:51 A ja udusze mojego slowika w lozeczku bez spiewu.Tylko slowik bedzie sapal. Odpowiedz Link Zgłoś