markus.kembi 20.08.07, 20:32 Zetknęliście się z czymś takim? praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,68745,2199866.html Do mnie objawy pasują, chociaż może nie wszystkie. No ale przecież każdy człowiek jest inny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piesbaskervill Re: Syndrom bezrobotnego 20.08.07, 20:54 nie,chociaż jestem długo bezrobotny.Jedynie przez rok czasu cieszy- lem się,że mam więcej czasu,ale musiałem zajmować się innymi sprawa- mi w sposob dość systematyczny,ale przynajmniej nie musiałem wsta- wać rano i moglem mieć urlop kiedy zechcę.A teraz cieszę się,że mam dużo czasu i nic nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: Syndrom bezrobotnego 20.08.07, 21:26 teraz sa syndromy wszystkiego. Kiedy sie z nimi zidentyfikujemy, jest kwestią czasu Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Syndrom bezrobotnego 20.08.07, 21:42 nigdy nie szukałem pracy dłużej jak tydzień. Raz udało mi sie od momentu wysłania CV otrzymać prace w kilka minut... Wysłałem rano maila i zwyczajem pojechałem do firmy do której sie chciałem zatrudnić. Kilometr drogi... Gdy wchodziłem do sekretariatu pracownik kadr własnie miał moje cv na ekranie... cóż, nie miał wyjścia !:) Odpowiedz Link Zgłoś
upsik_u Re: Syndrom bezrobotnego 20.08.07, 21:48 czy zetkneliśmy się z czymś takim? ja praktycznie, średnio dwa razy w miesiącu się spotykam, a to nic innego jak syndrom wyuczonej bezradności Odpowiedz Link Zgłoś
novalee1 Re: Nie. 21.08.07, 16:33 Nie zalamujmy sie,sa przeciez staze i wolontariaty,jak slusznie mowi gazeta no i w najgorszym razie wiekszosc zycia mozna przepracowac za darmo.Bo po co komu pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś