Gość: internauci IP: *.acn.pl 02.07.03, 13:46 Aniele Stróżu, zdejmij komandosa57. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 [...] 02.07.03, 13:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: do ADMINISTRATORA IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 02.07.03, 14:36 komandos nam zaraz na przeprosiny poemat napisze (do roboty aniolku, winy odkupywac !) tylko za "wszystkich internautow" mi tu nie piszcie bo sie nie poczuwam. Chyba ze mnie skontaktujecie (co miejsca nie mialo) no co za zwyczaje ! wrrr brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: do ADMINISTRATORA IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 18:23 No właśnie!!!!!!!!!!!!Powinno sie wywalic tego komandosa57 , bo to juz przechodzi ludzkie pojęcie. On non-stop UBLIŻA INNYM, jego komentarze są CHAMSKIE, BEZCZELNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, poza tym zauważyłam, że co jakis czas jego komentarze nie sa prezentowane, bo łamią regulamin gazety.pl. Czy nie mozna odmówić mu "prawa głosu" ;) na tej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: do ADMINISTRATORA IP: *.d1.club-internet.fr 02.07.03, 18:24 a terry ci sie podoba ? z kalem i obciaganiem ? komandos to folklorystyczna pestka maj diir Odpowiedz Link Zgłoś