Dodaj do ulubionych

Wakację z syneczkiem :-) Pomożecie?

24.08.07, 11:34
Kochani,
postanowiłam zrealizować swoje małe marzenie-tj. pojechac w
październiku na tydzień do hotelu do ciepłych krajów,bawić się z
synkiem w piasku nad morzem i popijać drinki
[w bezpiecznej ilości ;-)].

Wczoraj poszłam do biura podróży,by zorientowac się jak to wszystko
wygląda,bo zielona jestem w temacie takiego rodzaju wypoczynku.
W swoim życiu dużo podróżowałam,ale to zawsze był tylko bilet na
samolot i zwiedzanie całego kraju na własną rękę.

No i może Wy mi pomożecie :-)
Czy ktoś może polecieć linki,do sprawdzonych biur,ofert,gdzie dobrze
i uczuciwie doradzą i nie wyślą w kosmos.
A może polecicie już sprawdzone hotele,miejsca.
W jaki sposób załapać się na dobre lasty.

Za pomoc będę wdzięczna :-)
Potrzebuję słońca,odpoczynku,dystansu do ludzia :-),którego
pokochałam,a który mnie zawiódł,no i do rozwodu,który jakkoliwek
przemyślany,to jednak pozostawiajacy ślad porazki.
I myślę,że słońce i ciepłe morze naładują moje osłabione akumulatory.

Obserwuj wątek
    • shangri.la Re: Wakację z syneczkiem :-) Pomożecie? 24.08.07, 14:22
      Byłam w Egipcie z Eximtours i wszytko było było OK.
      Tylko wycieczki wykup sobie w egipskich biurach na miejscu:)
      Miłego wypoczynku:)
      • temes Re: Wakację z syneczkiem :-) Pomożecie? 24.08.07, 15:05
        On wybrał czy Ty?
        • xxnick Re: Wakację z syneczkiem :-) Pomożecie? 24.08.07, 15:06
          Co wybrał?
        • shangri.la Re: Wakację z syneczkiem :-) Pomożecie? 24.08.07, 15:07
          Pilnuj tej, którą ty wybrałeś i przestań się włóczyć za mną po froum, miernoto.
          • xxnick Re: Wakację z syneczkiem :-) Pomożecie? 24.08.07, 15:09
            Upsss to chyba nie do mnie było..
            Mam taką w każdym razie nadzieje.
          • shangri.la Re:Przepraszam XX:) 24.08.07, 15:09
            To tylko jednen z tych, którzy mnie olali w swoim czasie , ale mają dziwnie dużo do powiedzenia na forum.
            • xxnick Re:Przepraszam XX:) 24.08.07, 15:10
              Drań :-)
            • temes Re:Przepraszam XX:) 24.08.07, 15:43
              On nie ma nic do powiedzenia, tylko ja o tobie tak nie
              mówie"miernoto"Jak bardzo mnie nienawidzisz, szkoda. a ja Tak nie
              myślę o Tobie.
              • shangri.la Re:Przepraszam XX:) 24.08.07, 15:48
                Tak jak i on nie zasługujesz nawet na nienawiść.
                Wampira wcięło wreszcie pod blisko dwóch latach obłędu.
                Musisz koniecznie robić to samo co ten psychol?
                Zajmij się żoną i znikaj!
                • temes Re:Przepraszam XX:) 24.08.07, 16:01
                  Z "miłości do nie nawiści" Niewiniątko! masz rację znikam , nie
                  było mnie.
                  • shangri.la Re:Przepraszam XX:) 24.08.07, 16:08
                    Posłuchaj człowieku, przez wiele miesięcy chory gnojek obrażał mnie tutaj i przeklinał, tylko dlatego, że kiedyś wybrał tłustego , obleśnego kaszalota zamist mnie. Jeszcze przed miesiącem wchodziłam na forum ze strachem, że znów zobaczę obrażliwe uwagi pod moimi postami.
                    Ty też miałeś kiedyś wybór. Wybrałeś i pilnuj to, co twoje a mnie zostaw w świętym spokoju.
                    • temes Re:Przepraszam XX:) 24.08.07, 17:02
                      Nie mam zamiaru Cie obrażać Shan i dołować , bo za bardzo jestes w
                      mym sercu , ale wkurza mnie to co piszesz o miernotach .
                      Prawdopodobnie to ja jestem tez , no trudno. Ta kloda zostala w
                      pamieci .Uważasz sie za czyściutką kobiete , bez skazy, a przeciez
                      wiesz , ze tak nie jest.Zastanów sie czy ty też bylaś w porzadku?
                      Wiem ,ze nie zachowalem sie jak facet z jajami , bo to mnie
                      przeroslo, ale okazalo sie , że Ty też bylas przygotowana na taką
                      ewentualnośc , skoro po tygodniu bylas juz w Krakowie z tym twoim
                      synem Piotrusiem.A wczesniej ? Ten wyjazd z koleżanką ? To bylo w
                      porzadku? Tak masz racje czesto czytam to forum , ale nie zabieram
                      glosu , bo lubie Cie czytać , ale szlag mnie trafia jak piszesz o
                      sobie o czysciutkiej kobiecie.A dzis obrazasz nas mezczyzn ,
                      nazywasz ich miernotami.Tak masz rację mialem wybor ,i jak sie
                      okazalo przeroslo mnie to ,żaluje tego . Dzis żyje z ta skaza , że
                      Cie skrzywdzilem i nie potrafilem tego zalatwic jak mezczyzna.Mimo
                      wszystko nie umiem Cie zapomnieć.A to wcinanie sie od czasu do
                      czasu , to dlatego ,że by Cie zmobilizowac do odezwania sie do mnie.
                      JUZ MILKNE I WIEM ,ŻE JESTES NADAL BLISKA MEMU SERCU, MASZ CALY CZAS
                      TAM MIEJSCE.ŻEGNAM CIE SHANGRI-LA OBIECUJĘ ,ŻE JUZ SIE NIE BEDE
                      WCINAŁ.
                      • temes Re:Przepraszam XX:) 24.08.07, 17:08
                        upss , ale gafa
                        to mialo iśc na na poczte. No cóżprzepraszam forumowiczów i Ciebie.
                        Poszło trudno.Wybacz Shan.
                        • shangri.la Re:Przepraszam XX:) 24.08.07, 17:10
                          Na poczcie jesteś zablokowany.Znikaj, podły człowieku.
                          Idż do diabła razem z wampirem, tam gdzie wasze miejsce!
                          Zasłuzyliście na takie wredne baby jakie macie, miernoty!
                    • m-i-l-v-a Re:Przepraszam XX:) 26.08.07, 17:14
                      Weszłam sobie na chwilę na forum, otworzyłam z pozoru bardzo niewinny wątek, a tu...
                      Shangri.la myslę, ze byłaś zdenerwowana, gdy to pisałaś, ale mimo wszystko
                      bardzo mnie zaskoczyłaś. Czy to znaczy, że kobieta o wyglądzie "tłustego
                      obleśnego kaszalota" nie ma prawa do miłości, do szczęścia. Prawo do szczęścia
                      mają tylko kobiety, które zostały obdarzone przez naturę piękną figurą.
                      A może sama zasugerowałaś, że w związku liczy się nie tylko wygląd zewnętrzny.
                      Sądzę, że wyszło tu Twoje osobiste uprzedzenie do tej kobiety (tak wynika z
                      całego wątku), ale czasem obrażasz może jeszcze kogoś taką wypowiedzią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka