Gość: Imagine IP: *.unl.edu 03.07.03, 15:23 Ona najlepiej wi ze my wszyscy jestesmy bi tylko poprzez klotnie spory poplataly sie amory Hej, co na to Tantra Joga Malbino ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Malwina czy Malbina ? IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 03.07.03, 15:34 Balbina aniolku, Balbina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Malwina czy Malbina ? IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 03.07.03, 15:35 no cos ty ! mi sie nic nie poplatalo, zadne amory - w dalszym ciagu cie kocham :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Malwina czy Malbina ? IP: *.unl.edu 03.07.03, 15:38 Gość portalu: Malwina napisał(a): > no cos ty ! mi sie nic nie poplatalo, zadne amory - w dalszym ciagu cie > kocham :-)) I mam gine trochu poplontane. Zwij mnie Imabine. psss. tez cie kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina ge ge ge IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 03.07.03, 15:45 ale zdjecia to mi nie przyslales ! buuuu Balbina > psss. tez cie kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ge ge ge IP: *.unl.edu 03.07.03, 15:49 Gość portalu: Malwina napisał(a): > ale zdjecia to mi nie przyslales ! buuuu > > Balbina > > > psss. tez cie kocham. idz na www.poezja.exe. tam mozesz zobaczyc moja gebe pod nazwiskiem andrzej lewicki. i czytaj moje wiersze. aha, zdjecie nie jest retuszowane. sorry, mialem kiepskiego fotografa i przez pomylke ... wyszlo mu. Love. Imek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: ge ge ge IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 03.07.03, 15:54 no ale faktycznie mu wyszlo :-) o rany, co za zgrywy cher Imagine hi hi tzn nie poezje ! tuuu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ge ge ge IP: *.unl.edu 03.07.03, 16:02 Gość portalu: Malwina napisał(a): > no ale faktycznie mu wyszlo :-) > o rany, co za zgrywy cher Imagine hi hi > tzn nie poezje ! tuuu ! jakie zgrywy ? co sie stalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina nic nic IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 03.07.03, 16:09 nic sie nie dzieje tyle ze przeczytalam co mialam i pomyslalam (miedzy telewizja a cola) i mi wyszlo ze pewnikiem znow pijesz przed wejsciem na forum psy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: ge ge ge 03.07.03, 16:03 a co ty właściwie robisz jako ten "specjalista od komputerów personalnych" że się tak wścibsko zapytam? bizony zliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ge ge ge IP: *.unl.edu 03.07.03, 16:23 fnoll napisał: > a co ty właściwie robisz jako ten "specjalista od komputerów personalnych" że > się tak wścibsko zapytam? > > bizony zliczasz? zliczanie bizonow to moje hobby. Specjalista od komputerow personalnych to klient, ktory czuwa by laicy mogli wykonywac swe obowiazki bez lub z malymi przerwami wywolanymi awariami komputerow. Mam pod soba okolo 120 maszyn, zwyklych pecetow, i czekam az ktos mnie zawola do awarii. Ta praca to troche jak strazak albo lekarz pogotowia. Sa dnie, ze sie nic nie dzieje, sa takie ze glowa moze spuchnac, ale generalnie czekam na wezwanie. Placa mi za gotowosc do pracy. Tu w Stanach ukonczylem Junior College, dwuletnia szkole komputerowa i moj oficialny tutul to Computer Systems Technician (technik systemow komputerowych). Nie programuje komputerow, nie robie zadnych cudow niewidow dla wwww.costam.com. Konfiguruje nowe komputery, diagnozuje, wymieniam czesci, podlaczam do sieci, zabezpieczam przed wirusami, instaluje nowe software dla uzytkownikow itp. Taka zlota raczka. Stad mam troche czasu by was uczyc ezoteryki i prawdziwych filozofi,hihihihihihihi. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: ge ge ge 03.07.03, 20:10 no nieźle, żeby konserwator szkolne dziadki w przerwach między reperowaniem ławek nasączał wywrotowymi ideami - kto to widział w zdrowej, polskiej szkole!? takie rzeczy to się dzieją tylko na zgniłym zachodzie... i na czym robi twoj uniwerek? stara kapitalistyczno-monopolistyczna winda czy liberalny linuch? w moim odczuciu gates przeskoczyl juz szczycik i teraz bedzie go tylko mniej i mniej... i mniej... hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ge ge ge IP: *.unl.edu 03.07.03, 20:20 fnoll napisał: > no nieźle, żeby konserwator szkolne dziadki w przerwach między reperowaniem > ławek nasączał wywrotowymi ideami - kto to widział w zdrowej, polskiej szkole!? > > takie rzeczy to się dzieją tylko na zgniłym zachodzie... > > i na czym robi twoj uniwerek? stara kapitalistyczno-monopolistyczna winda czy > liberalny linuch? > > w moim odczuciu gates przeskoczyl juz szczycik i teraz bedzie go tylko mniej > > i mniej... > > i mniej... > > hej jak juz ty znajdziesz porownanie fnoll ... a gates juz po szczytowaniu. do bialego domu juz go nie wpuscili. secret service powiedzial mu, ze go nie poznaje. coraz go mniej i mniej. co tam u ciebie skolastyku ? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: ge ge ge 03.07.03, 21:29 a co ma być? skończyłem jedną pracę - idę szukać drugiej :) i tak do kurdebele śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: ge ge ge 03.07.03, 21:34 fnoll napisał: > a co ma być? skończyłem jedną pracę - idę szukać drugiej :) > i tak do kurdebele śmierci... rzuciła mnie robota, tralala.. skąd ja to znam? a jednak lekko mi na duszy.. fnoll, poczekaj po drodze jeszcze emerytura! Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: ge ge ge 03.07.03, 22:12 procesor napisała: > > rzuciła mnie robota, tralala.. > skąd ja to znam? eee tam zaraz "rzuciła"... piszę przecież, że "skończyłem", bo ja taki pierwotnie zadaniowy jestem a nie etatowy, od zleconka do zleconka aż mnie pęknie w mózgu błonka i zacznę głosić powszechną potrzebę zbawienia w ubóstwie obuwia i ducha :) > fnoll, poczekaj po drodze jeszcze emerytura! no i co ja na tej emeryturze będę niby robił juak nie szukał kolejnych zajęć i zajmował się nimi? tyra tyra i tyra a w przerwach myk do wyra :) hej, stachanowski czuj duch! Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne tak z ciekawosci... 04.07.03, 12:13 Wodzu, jak na oswieconych przystalo, to powinienes miec jeszcze aureole, nieprawdaz? :))) Czyzby ktos Ci ta fotke pendzelkiem u_arty_sty_cznil ? :)))) Pozd. Rene Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: tak z ciekawosci... 04.07.03, 13:02 A ja myślałam, że Eminencja Imagine będzie miał nieco "zakręcony" wyraz twarzy, a tu taki zupełnie normalny? I na dobitke te okulary (klasyczne!) dla powagi, no nieeee. Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: tak z ciekawosci... 04.07.03, 13:22 A ja z kolei myslalem ze nasza Eminecja, to taki w sobie jego_mosc z broda, a tu ani brody, ani w sobie za wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: tak z ciekawosci... 04.07.03, 13:31 Widzisz ja z kolei brodę odrzuciłam, za to dodałabym wąsy, takie długie zakręcone własnie na końcach. Drgające, gdy podczas pisaniny na forum ktoś o ewolucji szepnie albo rzuci stwierdzenie, że zycie to tylko jedno... I żadnego siwego włosa w tym wieku? Jakieś przekłamania na łączach. Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: tak z ciekawosci... 04.07.03, 13:36 Joanno, a czy lubisz wasy? :) A co do siwizny, to 1. nie kazdego sie chwyta 2. mozna zawsze ja przefarbowac 3. to jest tylko zdjecie, i moze byc uartystycznione :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 04.07.03, 13:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: tak z ciekawosci... 04.07.03, 13:43 czyzby zaszkodzil *wiaterek*? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: tak z ciekawosci... 04.07.03, 13:46 Nic nie jest w stanie mi zaszkodzic.A juz zdecydowanie nie ty.Jak pojaqwia sie szczury w mojej wiejskiej chatynce,zaprosze cie na odszczurzanie.Jestes skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: tak z ciekawosci... 04.07.03, 13:55 To zależy od typu urody, jednym pasują innym nie bardzo. W przypadku Eminencji bardziej wdziera mi się rys psychologiczny nad specyfikacją urody. Prawdziwa menszczyzna włosów nie farbuje :-) A co do uartystycznienia, ooo czuję po kościach do czego nawiazujesz i wolę wątku w tym kierunku nie rozwijać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: tak z ciekawosci... 04.07.03, 13:57 A ty jestes 1 do dupczenia joasiorku..Lubisz lody na dlugim patyku? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: tak z ciekawosci... 04.07.03, 14:05 Źrebaczku wierzgający, już zaistniałeś na forum, wszyscy Cię zauważyli, epopeję forumową moznaby napisac z Twoim udziałem w roli gł. :-) Zacznij osiągać kolejny pułap, śmiało! :-) nie wstydż się Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: tak z ciekawosci... 04.07.03, 14:14 Twoje kosci to doskonaly barometr :) Dobrze przeczuwaly, ale tez nie chce tego rozwijac. Bardziej chodzilo mi o te wasy :),...tak z ciekawosci.. Czy moge sie Ciebie o cos na priva zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Pytaj 04.07.03, 14:17 Ty jestes specjalista od puszczania prywatnych listow na forum publiczne?Ale pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: tak z ciekawosci... 04.07.03, 14:19 W sumie pocztę umiem obługiwać... No to czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: tak z ciekawosci...Joanno 04.07.03, 14:23 ja juz napisalem do ciebie.jak sie wstydze.Czy dlugosc ci odpowiada.To kiedy piekna Joanno.Buziaki, Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Co za roznica? 04.07.03, 13:05 Balbina malwina imagine andrzej myslewiecjestem.Ten sam jeden chuj. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 04.07.03, 13:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: Slysze cie rene 04.07.03, 13:32 "na pytanie twe odpowie *wiatr* "... :) Odpowiedz Link Zgłoś