31.08.07, 22:42
Jak macie jakis problem i go tutaj wyluskujecie, to najprostszym sposobem na zredukowanie tegoz problemu jest skrocenie tresci go opisujacej. Wowczas zostanie on lepiej odebrany, no chyba ze chcecie sie zwyczajnie wygadac, to co innego...
Obserwuj wątek
    • piesbaskervill Re: Ludzie 31.08.07, 22:45
      gdzie można znależć hydraulika do pralki o tej porze ?
      • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 22:48
        dzwon do znajomych z tym pytaniem, prywatnie zawsze znajdziesz hydraulika na zawolanie,tylko drozej to wyniesie...
        • piesbaskervill Re: Ludzie 31.08.07, 22:53
          dobre wychowanie nie pozwala na dzwonienie o tej porze,to nie pożar
          • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 22:59
            piesbaskervill napisał:

> dobre wychowanie nie pozwala na dzwonienie o tej porze,to nie pożar

To nie jest dobre wychowanie tylko brak dobrych znajomych, a jak nie pozar to nie rob takiego dymu o te powodz domowa :")
            • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:00
              Na 999 nie potrzeba znajomości:)))
              • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:00
                skad wiesz dzwonilas ?
                • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:02
                  Nie musiałam.
                  Robiłam niedawno kapitalny remont, mam nadzieję, że nie będę musiała nigdzie dzwonić przez najbliższe 10 lat:)
                  • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:04
                    to zlikwiduj linie telefoniczna, skoro masz takie dalekosiezne plany telefoniczne..
                    • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:06
                      jan_stereo napisał:

> to zlikwiduj linie telefoniczna, skoro masz takie dalekosiezne plany telefonicz
                      > ne..

Tego zrobić niestety nie mogę, bo straciłabym niewątpliwą przyjemność rozmowy z Tobą:)
                      • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:08
                        Ale sie wladowalas,to ja moge poczekac te 10 lat jak trzeba :"))
                        • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:10
                          Ale ja mogę nie doczekać:)))
            • piesbaskervill Re: Ludzie 31.08.07, 23:03
              dobre wychowanie zobowiązuje,a znajomi o tej porze nie są potrzeb-
              ni,tylko fachowcy,pogadać każdy potrafi.
              • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:05
                nie pogadac ze znajomymi w domysle Ci pisalem, tylko bys ich zapytal o fachowca, czys Ty jest przemeczony, czy tak Cie zalalo ze lodka plywasz juz pod odmu.

• piesbaskervill Re: Ludzie 31.08.07, 23:09
                  leżę na kanapie,stukam jednym palcem i oglądam tv,nic nie wiem o
                  żadnej powodzi
                  • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:11
                    nic nie wiesz bo pewnie byla w tv, a co teraz leci w odbiorniku szklanym ?
                    • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:12
                      On ciągle myli sprzęty domowe , pewnie patrzy w mikrofalówkę, hih
                      • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:13
                        on oglada zwyczajnie reklamowki w telewizji, pewnie jakies 'mango' tam sie obnosza z roznymi wyzymaczkami...
                    • piesbaskervill Re: Ludzie 31.08.07, 23:13
                      oglądam jakiś krymi-horror na tv,a przedtem Stallone
                      • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:15
                        To jednak nie jest mikrofala:(
                        Udało ci się!
                      • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:15
                        piesbaskervill napisał:

> oglądam jakiś krymi-horror na tv,a przedtem Stallone

i wszystko jasne, te horrory to teraz glupawe sa, zeby pralki wciagaly brzoskwinie i zalewaly woda mieszkania...nawet Ed Wood byl lepszy..

A co tam u Stallonego slychac ?
                        • piesbaskervill Re: Ludzie 31.08.07, 23:19
                          nie wiem, akurat czytałem gazetę
                          • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:20
                            a ja sluchalem radia,wiec tez nie wiem, dobrze ze bralem kapiel bo bym sie zanudzil..
                            • piesbaskervill Re: Ludzie 31.08.07, 23:24
                              widziałem ten film już wcześniej
    • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 22:47
      Nie każdy ma umysł syntetyczny i zdolność lakonicznego formuowania myśli.
      Problemy mają wszyscy:)
      • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 22:50
        shangri.la napisała:

> Problemy mają wszyscy:)

co nie znaczy ze trzeba klapac o tych problemach bezmyslnie, warto sie samemu potrudzic nad ich formulowaniem, a byc moze okaze sie, ze odpowiedzi na wiekszosc pytan same sie znajda.
        • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 22:52
          Radosnych sformułowań życzę:)
          A innym pozwól do woli wypłakać się w mankiet gazety.
          • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 22:53
            to przeciez napisalem, ze co innego sie wygadac, a co innego poddac problem pod rozwage innych, to byla propozycja nie rozkaz.
            • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 22:55
              A już myślałam, że wziąłeś FP w admiństwo!:)
              • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 22:56
                chciala bys :"))
                • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 22:56
                  jan_stereo napisał:

> chciala bys :"))

...bym chiała:)))
                  • piesbaskervill Re: Ludzie 31.08.07, 22:58
                    młotkowym być ? :))
                    • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 22:59
                      Abyś przyszedł z teczką....:)))
                      • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:00
                        trzeba niezle mlotkiem dostac zeby przyjsc z teczka.
                        • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:01
                          Nie pisałam, że do łóżka!
                          Dalej miało być "do biurka mego Michała":)
                          • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:03
                            Nie pisalas,jako i ja nie pisalem, a dlaczego do biurka Michala, chodzi mi o to imie ?
                            • piesbaskervill Re: Ludzie 31.08.07, 23:05
                              przecież to nie ma znaczenia, ważne,że młotkowy
                              • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:07
                                Ważne jest to, co ma w teczce:)))
                            • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:09
                              jan_stereo napisał:

> Nie pisalas,jako i ja nie pisalem, a dlaczego do biurka Michala, chodzi mi o to
                              > imie ?

Imię ładne i fajnie je zdrobnić ...misiu, misiaczku, misiulku:)
                              • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:10
                                pytalem sie poniewaz jedno z moich imion to michal i jakos mnie to ruszylo..
                                • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:11
                                  Anioł Buonarotti? Tak myślałam, że jesteś jakimś Vip-em:)))
                                  • piesbaskervill Re: Ludzie 31.08.07, 23:17
                                    taa bla bla dyżurne rozmowy o sztuce przeczytanej,a tak samemu coś
                                    wymyslić to już trudno ?
                                    • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:19
                                      A co mam, do licha, wymysleć? Imię dla Jana S.?
                                      Rodzice go już wystarczajaco pokarali;(
                                      • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:19
                                        shangri.la napisała:

> A co mam, do licha, wymysleć? Imię dla Jana S.?
                                        > Rodzice go już wystarczajaco pokarali;(

Mozesz slodziutka rozwinac te mysl ?
                                        • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:25
                                          jan_stereo napisał:

> shangri.la napisała:
                                          >
                                          > > A co mam, do licha, wymysleć? Imię dla Jana S.?
                                          > > Rodzice go już wystarczajaco pokarali;(
                                          >
                                          > Mozesz slodziutka rozwinac te mysl ?

Mogę, tylko bez tych mdłych słodkości, proszę.
                                          Bo widzisz, imię to informacja o człowieku, dlatego powinno coś wyrażać. A Twoje? Sam przyznaj, że się nie wysilili w wymyślaniu:(
                                          • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:27
                                            Zlosliwosci nie trawisz, slodkosci rowniez, to moze jakas dieta. A co niby imie ma wyrazac,oszalalas, imie nic nie znaczy, moge sie nawt nazywac strus na pierwsze to bez znaczenia.
                                            • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:30
                                              Wyluzuj, to zawsze możesz załatwić sobie w USC.
                                              Zmień sobie nawet na Strusia Michasia, ale nie wrzeszcz na mnie bo póżno, sąsiedzi śpią!!!!
                                              • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:33
                                                a gdziez ja wrzeszcze, gdyby moje imie mnie tak bardzo obchodzilo jak Ciebie, to pewnie bym rozwazyl jego zmiane,ale dla mnie to tylko dodatek. Nie obchodze ani imienin ani urodzin,wiec mam nieco inne patrzenie na takie sprawy. Cos Szangria bajasz teraz romanse imienne.
                                                • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:34
                                                  Dobłanocka, Jasiu-Michasiu:)
                                                  I dzięki za dzisiejsze wspólne bajania:)))
                                                  • jan_stereo Re: Ludzie 31.08.07, 23:38
                                                    spij az do rana kobieto bez imienia :")) i spij dobrze,najlepiej jak potrafisz, tylko sie obudz !
                                                  • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:41
                                                    jan_stereo napisał:

> spij az do rana kobieto bez imienia :")) i spij dobrze,najlepiej jak potrafisz,
                                                    > tylko sie obudz !

Misiu, nie bredż. Wyszoruj ząbki i zgaś światło:)))
                                                    "A na imię miałaś właśnie....."
                                                    Zagadka:)
                                      • piesbaskervill Re: Ludzie 31.08.07, 23:20
                                        lekki bełkot o niczym,jak zwykle,jestem zdegustowany
                                        • shangri.la Re: Ludzie 31.08.07, 23:22
                                          GW daje możliwość anihilacji forumowej osobników niewygodnych, drażniących poczucie wyższości własnej itepe
                                          • piesbaskervill Re: Ludzie 31.08.07, 23:26
                                            nie mam nic przeciwko, jestem nawet za :)) pozdrów ode mnie giewu
                                            życzac miłych snów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka