Gość: Ada IP: *.chello.pl 07.07.03, 15:51 W jakiej książce / artykule znajdę opis stereotypowych ról płciowych i oczekiwań społecznych związanych z płcią? najlepiej polskiego autorstwa? dzięki :) (potrzebe mi to do pracy mag.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Isztar Re: Role płciowe - pomóżcie ! ! ! IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 22:21 Jedyne, co mi do glowy przychodzi, choc nie wiem czy Cie to zainteresuje i pewnie juz czytalas - "Płeć mózgu". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Role płciowe - pomóżcie ! ! ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.03, 23:09 czytelnia.onet.pl/0,7822,0,635,recenzje.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaj11 Re: Role płciowe - pomóżcie ! ! ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 10:07 Może przyda Ci się "Psychologia miłości" Wojciszke, pozostałych nie pamiętam, ale postaram się sprawdzić i dać Ci znać jakie jeszcze pozycje możesz wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: Role płciowe - pomóżcie ! ! ! 10.07.03, 11:17 Przejdź się do księgarń katolickich typu "Veritas" - bedziesz przebierała jak w ulęgałkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigrid Re: Role płciowe - pomóżcie ! ! ! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 12:17 polecam "Psychologię rodzaju" Lindy Brannon, GWP 2002, jest dość droga ale warto ją kupić, bardzo dobrze się ją czyta, znajdziesz tam wszystko na interesujący cię temat. Odpowiedz Link Zgłoś