Gość: Toi IP: *.cm-upc.chello.se 12.12.01, 22:32 A jajko w jakim sensie kopniete?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Jajka kopniecie IP: *.unl.edu 12.12.01, 22:38 Gość portalu: Toi napisał(a): > A jajko w jakim sensie kopniete?... Ano w takim sensie, ze kopyto wykierowano w jadra. O to chodzi ? Bo tak naprawde nie lapie w czym rzecz and what's your problem. Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: Jajka kopniecie IP: *.cm-upc.chello.se 13.12.01, 00:46 Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi Uff Hihihihihihihihihihih Ufff Hihihihihihihhihihhihihhihihih Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Jajka kopniecie 13.12.01, 01:10 Bo chodzi o wytlumaczenie wygladu ksztaltu oprawek okularow, ktore wygladaja jak "kopniete jajka" - moze ktos pomoze wyjasnic, bo nijak zwizualizowac tego nie moge?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonobo Re: Jajka kopniecie IP: 195.187.97.* 13.12.01, 15:52 Ludzie, gadacie jak zboczeńcy albo producenci oprawek do okularów (zwani potocznie optykami)! Rzeczywiście, Toi jest coś jakby nie tego. To co, zaczniemy jeszcze raz? kwiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: Jajka kopniecie IP: *.cm-upc.chello.se 13.12.01, 16:08 Jestem jak najbardziej tego, a pytanie z posta otwierajacego jest cytatem, ktory uznalam na tyle interesujacy by go zamiescic na forum psychologicznymm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: Jajka kopniecie IP: *.cm-upc.chello.se 13.12.01, 16:10 No dobra, ostatnia wypowiedz cos nie tego stylistycznie, ale to nie swiadczy o niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jajka kopniecie IP: *.unl.edu 13.12.01, 17:01 Gość portalu: Toi napisał(a): > No dobra, ostatnia wypowiedz cos nie tego stylistycznie, ale to nie swiadczy o > niczym Niczego nie sugeruje, ale kazdy nietego twierdzi ze jest tego. I co ty na to ? Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Jajka kopniecie 13.12.01, 19:21 Andrzeju ja zawsze twierdzilem, ze jestem nietego, ale tamtego. A wlasciwie jesli juz, to tej, albo tamtej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jajka kopniecie IP: *.unl.edu 13.12.01, 19:49 kwieto napisał(a): > Andrzeju ja zawsze twierdzilem, ze jestem nietego, ale tamtego. A wlasciwie jes > li juz, to tej, > albo tamtej. A Ty mi tu nie, bo jak nie...no to nie. No nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa Re: Jajka kopniecie tey 13.12.01, 19:30 Gość portalu: Toi napisał(a): > No dobra, ostatnia wypowiedz cos nie tego stylistycznie, ale to nie swiadczy o > niczym jak nie o niczym, to pewnie o czyms, tey, swiadczy ;-))) a btw ciekawosc Toi zostala zaspokojona? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: Jajka kopniecie tey IP: *.cm-upc.chello.se 13.12.01, 23:09 To nie byla MOJA ciekawosc. A wracajac do tematu, jakze psychologicznego - A w jakim sensie jajko kopniete?... Dziekuje Andrzejowi za wklad w dyskusje, czekam na dalsze propozycje wyjasniania sensu jajka kopniecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jajka kopniecie tey IP: *.unl.edu 13.12.01, 23:18 Gość portalu: Toi napisał(a): > To nie byla MOJA ciekawosc. > A wracajac do tematu, jakze psychologicznego - > A w jakim sensie jajko kopniete?... > > Dziekuje Andrzejowi za wklad w dyskusje, czekam na dalsze propozycje > wyjasniania sensu jajka kopniecia Klaniam sie nizej niz zwykle. Zawsze do... zaslug. Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: Jajka kopniecie IP: *.hkcable.com.hk 14.12.01, 03:48 Gość portalu: Toi napisał(a): > A jajko w jakim sensie kopniete?... Dla mnie to czysta abstrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Kryminalne jajka kopniecie 14.12.01, 04:20 -Tedy, panie Inspektorze! Mowie Panu, co za bajzel. Brrr.. - Jankowicz wygladal na przejetego. -Dobra, dobra, nie pieprzcie. Kto to jeszcze widzial? - spytalem mocujac sie z rekawiczkami. -Z naszych to nikt. Znaczy ja i sierzant Kwiatek tylko. A tak to rodzina jeszcze. Porzygali sie... -Nic dziwnego - mruknalem, wchodzac do mieszkania. 'Miejsca zbrodni', poprawilem sie w myslach. Zolta tasma w progu, korytarz, dalej obszerny pokoj. Impreza musiala byc nielicha - puste butelki, jakies talerzyki, resztki jedzenia, generalny syf. I sciany. Wymazane dziwaczna, zoltawa mazia. W tym momencie Kwiatek wprowadzil skutego faceta. Szary, nijaki, nogawki dzinsow upaprane tym samym co sciany. "Czemu oni zawsze tacy nijacy?" - pomyslalem, wyciagajac gnata z kieszeni. -Inspektorze... - wyszeptal Kwiatek. -Zamknij sie! - powiedzialem, nie odwracajc wzroku do szarego. -Czemu to zrobiles, sukinkocie? -Ono... - powiedzial szary - dziwne takie, panie... Tak, kicalo, niewyklute wcale, a kicalo. Kopniete bylo jakies. -Co!!!? - ryknalem - w jakim, k.., sensie kopniete? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: Kryminalne jajka kopniecie IP: *.cm-upc.chello.se 14.12.01, 06:01 Domagam sie przywrocenia poligamii m-k, marry me (Ale i tak wole nosorozce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka w jakim sensie jajko kopniete IP: *.home.cgocable.net 14.12.01, 07:50 Koplo sie od lewego ucha, koplo sie od prawego ucha, a po drodze wyglo.W wyniku czego powstala konstrukcja do noszenia szkielek..zegarkowych. Jajko wybralo bezsens , wtedy kopniecie przestalo miec jakiekolwiek znaczenie i zostalo zastapione szkielkami kontaktowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: w jakim sensie jajko kopniete IP: *.cm-upc.chello.se 14.12.01, 10:08 Kontaktowych nie nosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: kontaktowych nie nosze IP: *.home.cgocable.net 14.12.01, 20:08 Kiedys zmienisz zdanie, a moze sobie nawet wybierzesz kolor jajeczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: kontaktowych nie nosze IP: *.cm-upc.chello.se 18.12.01, 06:04 Hmm, jajeczny... Odpowiedz Link Zgłoś
nosorozec_pancerny Re: Kryminalne jajka kopniecie 14.12.01, 14:26 Gość portalu: Toi napisał(a): > (Ale i tak wole nosorozce) Milo nam z tego powodu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Re: Jajka kopniecie 15.12.01, 02:01 Chciałabym móc tak pięknie się nudzić jak Wy :))) Pozdrawiam Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: Jajka kopniecie IP: *.cm-upc.chello.se 18.12.01, 05:59 'Nudzic', o zgrozo. To jest piekny, psychologiczny, skojarzeniowy, surrealistyczny, montypythonowski watek, i bede go wywlekac, jak tu nie bedziecie pisac, o. Prosze ruszyc wyobraznia. A jajko w jakim sensie kopniete? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: Jajka kopniecie IP: *.cm-upc.chello.se 18.12.01, 06:01 No i na temat poprosze, to wtedy mozna komentowac, a tak to sa same komentarze, kurcze Odpowiedz Link Zgłoś