Dodaj do ulubionych

Co mam zrobic?

15.12.01, 11:59
Mam problem do naszej paczki doszły nowe osoby jedna z nich jest plotkujaca
dziewczyna, niektorzy udaja ze ja lubia, ale to nie jest prawda. Spotykalam się
z jednym z nich, ale roznica charakterow nie pozwolila dalej tego kontynuowac.
Po jakims czasie dowiedzialm się, ze oni chca jej ukrecic nosa moim kosztem:
chca powiedziec ze jestem z nim w ciazy, aby ona potem wyszla na plotkrke i ze
ona sama to wymyslila. Powiedzialm, ze się na to nie zgadzam. Czy teraz, mam
jej powiedziec to co oni chcieli zrobic?. Przeciez godzac sie na cos takiego
sama bym sobie wyrobila zla opinie. Pomozcie co mam zrobic powiedziec jej czy
nie?. Kontakty z tamata grupa zerwalam i już się z nimi nie spotykam. A co z
nia?. Nie wiem czy ona się orientuje tym co oni o niej sadza, nie jest zla
dziewczyna tylko czasami nie potrafi trzymac jezyka za zebami.
Obserwuj wątek
    • Gość: renka Re: Co mam zrobic? IP: *.home.cgocable.net 15.12.01, 12:24
      Zajmij sie soba. Czyjes problemy zostaw na boku.Znajdz sobie nowego chlopaka.
      I koniecznie sprawdz, czy naprawde nie jestes w ciazy.Ta plotkara da sobie
      rade sama.
      • lorin Re: Co mam zrobic? 15.12.01, 12:29
        Nigdy sie z nim nie przespalam!!!!!
        • Gość: renka Re: Co mam zrobic? IP: *.home.cgocable.net 15.12.01, 12:56
          To nie masz problemu. Wyluzuj sie i to wszystko.Ciesz sie zyciem.
    • Gość: Bronek Re: Co mam zrobic? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 15:13
      lorin napisał(a):

> Mam problem do naszej paczki doszły nowe osoby jedna z nich jest plotkujaca
      > dziewczyna, niektorzy udaja ze ja lubia, ale to nie jest prawda. Spotykalam się
      >
      > z jednym z nich, ale roznica charakterow nie pozwolila dalej tego kontynuowac.
      > Po jakims czasie dowiedzialm się, ze oni chca jej ukrecic nosa moim kosztem:
      > chca powiedziec ze jestem z nim w ciazy, aby ona potem wyszla na plotkrke i ze
      > ona sama to wymyslila. Powiedzialm, ze się na to nie zgadzam. Czy teraz, mam
      > jej powiedziec to co oni chcieli zrobic?. Przeciez godzac sie na cos takiego
      > sama bym sobie wyrobila zla opinie. Pomozcie co mam zrobic powiedziec jej czy
      > nie?. Kontakty z tamata grupa zerwalam i już się z nimi nie spotykam. A co z
      > nia?. Nie wiem czy ona się orientuje tym co oni o niej sadza, nie jest zla
      > dziewczyna tylko czasami nie potrafi trzymac jezyka za zebami.

Lorin, czegos nie rozumiem, ale generalnie o ludziach. Jesli ona przez nikogo nie
      jest lubiana (czyli PRZEZ WSZYSTKICH nielubiana)to dlaczego jeszcze dalej jest w
      waszej paczce? czyzby az takie panowalo zaklamanie, ze jak napisalas "Nie wiem
      czy ona się orientuje tym co oni o niej sadza, nie jest zla
      > dziewczyna tylko czasami nie potrafi trzymac jezyka za zebami. " czyli nie jest
      zla dziewczyna ale i tak wszyscy jej nie lubia. Dlaczego nikt jej nie powie, zeby
      nie psula wam nastroju tylko wymyslacie jakies dziedzinne zabawy?

Nie rozumiem, kompletnie nie rozumiem jak mozna udawac do kogos sympatie. Jesli
      ja kogos lubie to mowie, ze go lubie lub kocham bo tak czuje. Jesli kogos nie
      lubie to go informuje, ze go nie lubie lub mowie co mnie sie nie podoba, ale
      nigdy nie klamie ze jest inaczej. Jesli lubie to lubie i to prawda. Nie pojmuje.

Co do Twojego poczucia i tego co masz zrobic to zrob jak uwazasz.

A moze nie rozumiem o czym mowisz, czy mowimy o tym samym?

Bron

• sabe-na Re: Co mam zrobic? 15.12.01, 15:16
      Ploteczki wcale nie sa takie zle..;))

Z tego co piszesz wynika ze ta dziewczyna po prostu jest gadatliwa i lubi
      opowiadac o innych.

Nie mozesz zabronic nikomu klamac ale sama nie powinnas w takim "procederze"
      brac udzialu jezeli tylko masz watpliwosci. Bo w sumie - czyz naprawde wiadomo
      jaka lawine wywola ten niewinny kamyczek? Moze krzywde czyjas?

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka