hekate6 17.07.03, 14:16 Czy próbowałyście tzw.bulimicznych metod odchudzania?Chodzi mi o przeczyszczanie,wymiotowanie itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
midm Re: Bulimiczne sposoby 17.07.03, 14:34 Nie polecam Wam, moze wizualnie jest wtedy lepiej, ale zdrowie znacznie bardziej nadszarpniete. Odpowiedz Link Zgłoś
takhisis Re: Bulimiczne sposoby 19.07.03, 19:41 Owszem, czasami zdarza mi się prowokować wymioty, ale raczej żeby nie przytyć, niż schudnąć.Wczoraj wróciłam do domu i pierwszą rzeczą, którą zrobiłam było napchanie się do granic możliwości. Potem zjadłam całe opakowanie środka na przeczyszczenie (najsilniejszy jaki był w aptece)... i nic. Zresztą to i tak raczej, żeby złagodzić wyrzuty sumienia, bo przecież takie środki nie zapobiegają wchłanianiu energii. Co do ćwiczeń,nie potrafię się zmusić. Hekate6, a Ty jak? Odpowiedz Link Zgłoś
hekate6 Re: Bulimiczne sposoby 21.07.03, 14:07 Rzygam od czasu do czasu.Wczoraj robiłam to 2 razy...przedwczoraj też.Dość często mi się to zdarza,ale nie zawsze wychodzi.Pijam herbatki(Figura,pu-ehr itp),łykam chrom.Z ćwiczeniami też mam problemy,ale czasem potrafię się zmusić.Poza tym palę i piję litrry kawki,bo to też pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
psychoinspiracje Re: Bulimiczne sposoby 25.07.03, 16:28 Witaj takhisis, takhisis napisała: > Owszem, czasami zdarza mi się prowokować wymioty, ale raczej żeby nie przytyć, > niż schudnąć.Wczoraj wróciłam do domu i pierwszą rzeczą, którą zrobiłam było > napchanie się do granic możliwości. Potem zjadłam całe opakowanie środka na > przeczyszczenie (najsilniejszy jaki był w aptece)... i nic. Zresztą to i tak > raczej, żeby złagodzić wyrzuty sumienia, bo przecież takie środki nie > zapobiegają wchłanianiu energii. > Co do ćwiczeń,nie potrafię się zmusić. > Hekate6, a Ty jak? A mozesz przypomiec sobie i przemyslec jaki to byl dla Ciebie ten wieczor, gdy wrocilas do domu... I czy wyrzuty sumienia dotyczace jedzenia nie chronia Ci przed odczuwaniem pustki lub samotnosci? Chetnie odpowiem na Twoje pytania prywatnie lub na tym forum. Pozdrawiam, Elzbieta Kolakowska psycholog psychoinspiracje.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
psychoinspiracje Re: Bulimiczne sposoby 25.07.03, 16:18 Witaj, hekate6 napisała: > Czy próbowałyście tzw.bulimicznych metod odchudzania?Chodzi mi o > przeczyszczanie,wymiotowanie itp. Wiele dziewczyn je probowalo i wiele je stosuje. Tylko czy wiesz, ze bulimia jest patologia? Czyli te metody tez sa patologiczne. Co sklania Cie do myslenia o tak drastycznych metodach? Pozdrawiam, Elzbieta Kolakowska psychoinspiracje.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
angee11 Re: Bulimiczne sposoby 23.12.03, 17:14 tak, juz od 4 lat regularnie ale naprawed to pieklo chociaz schudlam teraz nie potrafie przestac ratunku!...... Odpowiedz Link Zgłoś