arek_cz 21.07.03, 18:21 Poniewaz na forum zwykle sa poruszane powazne, smutne itp. tematy postanowilem podzielic sie z wami nasza radoscia :)) Za 61 dni wraz z Vicca bierzemy slub :))) Pozdrawiam serdecznie Arek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sonia Re: Slub :)) IP: 193.252.172.* 21.07.03, 18:24 Arek, gratulacje!!!!! I duzo szczescia!!! Ja biore slub juz za 18 dni. Pozdrawiam Sonia Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Slub :)) 21.07.03, 18:25 Gość portalu: Sonia napisał(a): > Arek, gratulacje!!!!! > I duzo szczescia!!! > > Ja biore slub juz za 18 dni. Tobie w takim razie rowniez gratuluje :))) P.S. Tez mieliscie taka nerwowke w trakcie przygotowan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Slub :)) IP: 193.252.172.* 21.07.03, 18:28 arek_cz napisał: > Tobie w takim razie rowniez gratuluje :))) > > P.S. > Tez mieliscie taka nerwowke w trakcie przygotowan? To cichy, skromny slub, wiec nie bylo tak zle. P.S. Za jakis czas czeka nas jeszcze jeden (koscielny) z weselem wtedy sie zacznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Slub :)) 21.07.03, 18:37 hmm.. a poznaliscie sie vicca na forum?:) zycze Wam wszystkiego dobrego:) cossa Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Slub :)) 21.07.03, 18:37 cossa napisała: > hmm.. a poznaliscie sie vicca na forum?:) > zycze Wam wszystkiego dobrego:) Tak na forum :)) Dziekujemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Slub :)) 21.07.03, 18:44 Fajniutko :-) Na życzenia wszak jeszcze czas. Cała ta atmosferka przed ślubem jest cudowna, tyle zaangażowania, ta wartka krew płynąca w żyłach i ta wiara i ufność. Smakujcie każdą sekundkę, by potem z nostalgią po latach do niej wracać, to są najpiękniejsze przeżycia. Ja i mąż po tych kilku latach wspominamy w łezką zwruszenia te przedślubne zawirowania. I zdjęć tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Slub :)) 21.07.03, 18:54 joanna_1 napisała: > Fajniutko :-) > Na życzenia wszak jeszcze czas. > Cała ta atmosferka przed ślubem jest cudowna, tyle zaangażowania, ta wartka > krew płynąca w żyłach i ta wiara i ufność. > Smakujcie każdą sekundkę, by potem z nostalgią po latach do niej wracać, to są > najpiękniejsze przeżycia. > Ja i mąż po tych kilku latach wspominamy w łezką zwruszenia te przedślubne > zawirowania. I zdjęć tyle... Wiekszosc przygotowan mamy za soba teraz czekamy na reakcje na nasze zaproszenia :) Szkoda tylko ze nie wszyscy tak sie zaangazowali jak my oboje bysmy tego pragneli, ale... Odliczamy kazda chwile, kadzy dzien. Bo juz coraz blizej :))) Pozdrawiam cieplutko :) Arek Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Slub :)) 21.07.03, 19:03 Ehhh, serce rośnie patrząc na takie zakochane pary :-) Mam nadzieję, że złota jesień doda uroku temu wyjątkowemu wydarzeniu, bo to chyba na koniec września wypada? Dużo siły i energii Wam zyczę w uzupełnianiu tego czym może inni niedopisali. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Slub :)) 21.07.03, 19:04 joanna_1 napisała: > Ehhh, serce rośnie patrząc na takie zakochane pary :-) > Mam nadzieję, że złota jesień doda uroku temu > wyjątkowemu wydarzeniu, bo to > chyba na koniec września wypada? > Dużo siły i energii Wam zyczę w uzupełnianiu tego czym > może inni niedopisali. > Jeszcze raz dziekujemy :))) Tak to jesien, 20 wrzesnia :) Arek Odpowiedz Link Zgłoś
zielistka Re: Slub :)) 22.07.03, 16:25 > Tak to jesien, 20 wrzesnia :) to jednak jeszcze LATO :)) wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: Slub :)) 21.07.03, 19:10 arek_cz napisał: > Za 61 dni wraz z Vicca bierzemy slub :))) No to niecałe 9 tygodni! :-) Gratulacje i...dużo cierpliwości w tych nerwowych ostatnich dniach przed! Swoją drogą - nie byłabym sobą, gdybym nie powiedziała tu jednej rzeczy: Wy nie tylko bierzecie ślub (od siebie wzajemnie) Wy go sobie będziecie nawzajem dawać! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Slub :)) 21.07.03, 19:14 kamfora napisała: > arek_cz napisał: > > > Za 61 dni wraz z Vicca bierzemy slub :))) > > > No to niecałe 9 tygodni! :-) Gratulacje i...dużo cierpliwości > w tych nerwowych ostatnich dniach przed! > > Swoją drogą - nie byłabym sobą, gdybym nie powiedziała tu jednej > rzeczy: Wy nie tylko bierzecie ślub (od siebie wzajemnie) > Wy go sobie będziecie nawzajem dawać! :-)))) Przede wszystkim bedziemy dawac :)) Juz cale wspolne zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Slub :)) 22.07.03, 07:40 Ja też bardzo dziekuje za życzenia powodzenia :))) Mam nadzieje, że się spełnią :))) Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Slub :)) 22.07.03, 07:55 A ja dopiero teraz przeczytałam - i jeszcze ja, jeszcze ja :) - z życzeniami :))) Wszystkiego dobrego, cudownego, wspaniałego, wytrwałości, siły, chęci, miłości, miłości, miłości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Slub :)) 22.07.03, 08:23 Vicca i Arku, gratulacje i życzę Wam, żeby dzień Waszego ślubu był jednym z najpiekniejszych w Waszym życiu. Jako świeżo upieczona mężatka - ślub był dokładnie miesiąc i dziewięć dni temu - chciałabym Wam radzić, żebyście, mimo stresu i zamieszania, jakie w tym ślubnym dniu panują, postarali się jak najwięcej zapamiętać z tych magicznych chwil. I patrzcie sobie w oczy podczas przysięgi:) Pozdrowienia i uściski:) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Slub :)) 22.07.03, 09:04 Dziekujemy jeszcze raz :)))) Bardzo sie oboje cieszymy i mamy nadzieję, że - mimo masy trudności jakie się wciąż niespodziewanie pojawiają - uda nam się wszystko :))) Pozdrawiam ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Slub :)) 22.07.03, 09:06 vicca napisała: > Dziekujemy jeszcze raz :)))) > > Bardzo sie oboje cieszymy i mamy nadzieję, że - mimo > masy trudności jakie się > wciąż niespodziewanie pojawiają - uda nam się wszystko > :))) Uda sie przede wszystkim dlatego ze oboje tego chcemy :)) I to jest najwazniejsze :)) Pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś
jkobuu Re: Slub :)) 22.07.03, 08:23 Życzę Wam,żeby płomień Waszej miłości nigdy nie wygasł :))))) Wszystkiego dobrego !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Slub :)) IP: *.int.warszawa.sint.pl 22.07.03, 09:44 Ja rowniez sie dolaczam do zyczen :))) Super, ze sie poznaliscie na forum!!! A jak to dokladnie sie stalo? I czy dlugo jestescie razem? pozdr, D. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Slub :)) 22.07.03, 10:32 Dziękujemy za życzenia :))) Jak to było? Ja go zaczepiłam a On odpowiedział ;) I tak się zaczęło :) I trwa jakieś 1,5 roku :))) Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Slub :)) 22.07.03, 12:14 wielu szczęśliwych chwil. Bądźcie dla siebie nawzajem i słońcem, kiedy chłodno, i cieniem, gdy gorąco,a taże pniem i ścianą, kiedy potrzeba się wesprzeć. Wszystkiego najlepszego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Slub :)) 27.07.03, 00:16 vicca napisała: > Dziękujemy za życzenia :))) > > Jak to było? > Ja go zaczepiłam a On odpowiedział ;) > > I tak się zaczęło :) I trwa jakieś 1,5 roku :))) > > Pzdr ciepło V* Oby TAK trwało jeszcze z 70 - 80 lat. Albo i więcej. Szerokiej drogi, gumowych drzew! A...I stopy wody pod kilem...Echhhh Odpowiedz Link Zgłoś
carduus Re: Slub :)) 22.07.03, 13:32 Najlepsze, najserdeczniejsze, najgorętsze życzenia szczęscia i pomyślności. Jak tylko trochę się postaracie, to Wam tak na zawsze zostanie (to szczęście znaczy, i ta pomyslność). Ale w to nie wątpię. carduus Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Slub :)) 22.07.03, 13:35 carduus napisała: > Najlepsze, najserdeczniejsze, najgorętsze życzenia szczęscia i pomyślności. Jak > > tylko trochę się postaracie, to Wam tak na zawsze zostanie (to szczęście > znaczy, i ta pomyslność). Ale w to nie wątpię. No oczywiscie :)) A jest sie o co starac :)) O usmiech, spokoj, oparcie, rozmowe, milosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ares Re: Slub :)) IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 22.07.03, 20:55 Vicco i Arku_cz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Zebyście nigdy nie stracili z oczu , tego co tak naprawde jest najważniejsze! czyli siebie. Żyjcie dlugo i szczęśliwie w wymarzonym swoim świecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saana Re: Slub :)) 22.07.03, 23:07 To naprawde mila wiadomosc nie tylko ze wzgledu na ponure tlo ;-) innych postow. Zycze Wam zebyscie niezapominali ,ze zycie jest jak morze pelne wysepek i mielizn. I zebyscie mieli sposob-dobra mape wiedzieli gdzie te przeszkody sa i jak je ominac. Ale takze zebyscie wiedzieli ,ze nie ma sily i jak w kazdym zywiole tak i tutaj huragan moze Was wpedzic na mielizne. I wobec tego zycze Wam zebyscie zawsze mogli liczyc na pomoc z wyciagnieciem na gleboka wode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astinger Re: Slub :)) IP: 213.231.15.* 23.07.03, 10:15 Ło rany, ale heca. Pamietam wasze nicki. W życiu bym nie pomyslał żeby tak z samego forumienia takie sprawy wynikły. Trzymajcie sie wiec i nie pękajcie. Co do samego zaś ślubu to życze wam jak najmniej koszmarów związanych z ta imprezą Brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Slub :)) 23.07.03, 11:08 Dziękujemy bardzo :))) Koszmary są niestety nie do uniknięcia, więc... Ale i tak nie możemy się doczekać :))) Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_sama Re: Slub :)) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.07.03, 10:36 Ach, kochani. :) Uśmiecham sie do was i tak cichutko pytam - a w Warszawie ten slub (lub blisko)? Bo Was oboje chętnie usciskam przy tej radosnej okazji! Bardzo się ciesze że to juz tak niedługo. A pamiętam jak to sie wszystko zaczynało. :) I prosze - jeśli ma ktos watpliwości że taki może być finał internetowej znajomosci - to ma zywy przykład i świadków na to! Buziaki dla Vicci i dla ciebie Arku też! Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Slub :)) - Inuś :)) 23.07.03, 11:10 Dziękujemy bardzo :)) Ślub pod Warszawą i całkiem niedaleko :))) Serdecznie zapraszamy :))) Dokładniejsze informacje - na priv, choć planujemy jeszcze gdzieś tak z boczku wywiesić jakieś małe zaproszonko (Arek pracuje nad tym) Pozdrawiam cieplutko Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Slub :)) - Inuś :)) 23.07.03, 13:54 Vicca i Arek_cz - wszystkiego, wszystkiego najlepszego :) Fajnie, że Wasza historia ma taki finał (a właściwie dopiero początek :))) Mój ślub 16 sierpnia a więc już za 24 dni...wiem czym to pachnie :)) Ale przyjemne są te przygotowania prawda? Jeszcze raz wsyztskiego NAJ Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Slub :)) - Anx :)) 23.07.03, 14:48 W takim razie wszystkiego NAJlepszego dla Ciebie Anx :)) Żeby Twoje szczęście się nie skończyło i zawsze było tak radosne jak teraz :) Pozdrawiam ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Slub :)) - Anx :)) 23.07.03, 15:30 vicca napisała: > W takim razie wszystkiego NAJlepszego dla Ciebie Anx :)) > > Żeby Twoje szczęście się nie skończyło i zawsze było tak radosne jak teraz :) > > Pozdrawiam ciepło Vicca I ja rowniez dolaczam sie do zyczen :))) Wszytkiego naj, naj, najlepszego wam obojgu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
seatka0 Re: Slub :)) 23.07.03, 15:33 Życzę Wam Wszyskiego Najlepszego. Od soboty jestem mężatką,jeszcze nie mogę się pozbierać i uwierzyć,że to już po wszystkim.To był najpiękniejszy okres w moim życiu.Chodzę po domu i patrzę to na suknię,to na garnitur. W kącie kwiaty,obok prezenty i kartki z życzeniami,a łezki ciekną z oczu.To było warte 2 miesięcy nerwów,biegania,załatwiania,dużych pieniędzy,oby to wszystko mogło wrócić. Cieszcie się każdą chwilą,szukajcie dobrego fotografa i kamerzysty aby jak najpiękniej utrwalili najwspanialszy moment waszego życia,bo póżniej to Wam zostanie. No cóż ...powodzenia w przygotowaniach z odrobiną zazdrości życzy Seatka. Odpowiedz Link Zgłoś
wannia Re: Slub :)) 23.07.03, 17:26 gratulacje! ps. pamiętam czasy, kiedy jeszcze pojawialiście się tu osobno... to takie miłe, że internetowe znajomości miewają piękne epilogi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor nie byłabym soba.. 23.07.03, 22:43 seatka0 napisała: > Cieszcie się każdą chwilą,szukajcie dobrego fotografa i kamerzysty aby > jak najpiękniej utrwalili najwspanialszy moment waszego życia,bo póżniej to > Wam zostanie. O, nie. NIe, nie, nie i jeszcze raz nie! Ja wam tego Arku i Vicco nie życze!! Prosze kamerzysta i fotograf. Ale nie po to by utrwalic NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ WASZEGO ZYCIA!! Rany Julek! To co potem?? Płacz i zgrzytanie zebów?? Niech utrwalają pierwszy, tak szczególnie PIERWSZY, dzień waszego wspólnego zycia - pierwszy z reszty najwspanialszych dni w waszym życiu. Bo ja tam nikomu nie życzę żeby dzień ślubu był najwspamialszym dniem w jego zyciu!! Toć to są złośliwe życzenia! ;) Bo zakładaja że dalej to juz tylko gorzej. A co z dniem gdy okaże sie że bedzi ewas troje? Co z dniem gdy weźmiecie swoje dziecię na ręce? Co z dniem kiedy wasze dziecko pierwszy raz samodzielnie nagryzmoli laurke na Dzień Matki? Co z dniem gdy zobaczycie siwy włos na skroni tego ukochanego - i wzruszenie złapie za gardło bo miłość wciąż tak ogromna, albo i większa jak w dniu ślubu?? Co z dniami gdy tłuste i lepkie łapki wnucząt złapia za szyję, ścisną a śmieszny dziecinny głosik powie: babciu/dziadku ja ciebie kocham! No i co z tym, ja pytam?! :)) To tak gwoli przemysleń na temat tego CZYM jest dzień ślubu - z perspektywy kogos kto ten slub brał juz pare lat temu. (Ale do wnuczat to mi jeszcze daleko - za to patrzę na MOICH Rodziców!) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: nie byłabym soba.. 24.07.03, 16:38 Płacz i zgrzytanie jest teraz ;) Potem może być już tylko lepiej :)) Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś
seatka0 Re: nie byłabym soba.. 30.07.03, 23:37 procesor napisała: > > > O, nie. NIe, nie, nie i jeszcze raz nie! > Ja wam tego Arku i Vicco nie życze!! > > Prosze kamerzysta i fotograf. > Ale nie po to by utrwalic NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ WASZEGO ZYCIA!! > Rany Julek! > To co potem?? > Płacz i zgrzytanie zebów?? > > > No i co z tym, ja pytam?! > > :)) > > To tak gwoli przemysleń na temat tego CZYM jest dzień ślubu - z perspektywy > kogos kto ten slub brał juz pare lat temu. (Ale do wnuczat to mi jeszcze > daleko - za to patrzę na MOICH Rodziców!) > Spóżniona odpowiedz ale nie szkodzi (podróż poślubna ).Czy ty zawsze szukasz dziury w całym? Może ten moment dla ciebie jest przeszłością dla mnie i innych terażniejszością. Daj się pocieszyć a nie gderasz jak stara ciotka o babciach i wnukach.Moje życzenia były jak najbardziej szczere.Slub bierzemy raz w życiu więc jest wart utwalenia,ja codziennie patrzę na slubne zdjęcia i dvd i nie mów że to nic. A tym co przyjdzie pocieszymy się póżniej. Nie przeżyjesz jak komuś nie dowalisz??? Chyba zgrzytasz zębami! Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: nie byłabym soba.. 30.07.03, 23:50 seatka0 napisała: > A tym co przyjdzie pocieszymy się póżniej. > Nie przeżyjesz jak komuś nie dowalisz??? > Chyba zgrzytasz zębami! Po pierwsze - nie czepiam się. Choc twoja reakcja daje mi do myslenia.. hihi.. Ale pomyśl sama jeszcze raz - jeśli to BYŁ najszczęśliwszy dzień twojego zycia - to znaczy że reszta będzie juz gorsza, z definicji (słowo BYŁ). Proste, nie? A Viccę i Arka znam i lubie więc im dobrze życzę. A życze im standardowo by dzień ślubu był PIERWSZYM z reszty najpiekniejszych dni ich zycia. I jeszcze seatko - zacytuj gdzi ezgrzytam zębami? Moż e mi się przyda ta informacja , jak będę cxhciaął NAPRAWDĘ zazgrzytac.. :D Każdy widzi u innych to co sam by zrobił..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: nie byłabym soba.. 30.07.03, 23:54 procesor napisała: > seatka0 napisała: > > A tym co przyjdzie pocieszymy się póżniej. > > Nie przeżyjesz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Procesorko,mam jej przywalic w te sztuczne zeby?Powiedz slowo.Reszte wykonam. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: nie byłabym soba.. 30.07.03, 23:57 komandos57 napisał: > Procesorko,mam jej przywalic w te sztuczne zeby?Powiedz slowo.Reszte wykonam. Komandosie! Trzymaj forme! Toc ty sie chcesz w Rycerza zmienić! ;) W dodatku mozesz stać się O-Błędnym Rycerzem a tego forum może nie wytrzymać i z hukiem się zawalic.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: nie byłabym soba.. 31.07.03, 00:05 procesor napisała: > > Komandosie! Trzymaj forme! > Toc ty sie chcesz w Rycerza zmienić! ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jak chcesz.Ale pozdrawiam.Smieszy mnie zacietrzewienie forumowe.A juz powaznie.Jak masz problemy to powiadom mnie.Przywale temu komus po chrapach kaloszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asses Re: Slub :)) IP: *.htc.net.pl / 192.168.1.* 24.07.03, 14:01 Serdecznie gratuluję:))))Mama ndzieję, że zwsze bedziecie się do siebie odnosić tak jak teraz, nawet za 50 lat:)))Chyba cieszę się prawie tak samo jak wy:)))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Slub :)) 24.07.03, 14:23 asses napisała: > Serdecznie gratuluję:))))Mama ndzieję, że zwsze bedziecie > się do siebie odnosić tak jak teraz, nawet za 50 > lat:)))Chyba cieszę się prawie tak samo jak wy:)))Pozdrawiam Dziekujemy siostrzyczko :)) Za pomoc i wsparcie w przygotowaniach rowniez :) Odpowiedz Link Zgłoś
melba76 Hura :) 26.07.03, 17:37 Vicco znana mi osobiście i Arku nie znany (jeszcze) - gratuluję, trzymam kciuki i chłońcie każdą chwilkę w dniu 20 września! Jako mężatka z dwutygodniowym stażem (ho,ho) powiem Wam, że piękne i zniewalające chwile przed Wami :) Wspaniałego ślubu, kochani :) I wspaniałego życia :))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Hura :) 30.07.03, 15:08 melba76 napisała: > Vicco znana mi osobiście i Arku nie znany (jeszcze) - gratuluję, trzymam kciuki > > i chłońcie każdą chwilkę w dniu 20 września! Jako mężatka z dwutygodniowym > stażem (ho,ho) powiem Wam, że piękne i zniewalające chwile przed Wami :) > Wspaniałego ślubu, kochani :) I wspaniałego życia :)))))))) Po pierwsze to gratulujemy :))) Oby tylko slub i przyjecie wypadly tak jak tego sobie zyczymy :)) I dziekujemy za zyczenia :))) Arek Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Hura :) 30.07.03, 23:17 Melbo - gratulacje!! A może się uda jakoweś spotanie w szerokim podkopytkowym gronie?? A grono to poszerza się, poszerza.. :) Właśnie Arku - zostaniecie bliżej mnie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 30.07.03, 23:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Slub :)) 30.07.03, 23:40 komandos57 napisał: > Ale mi tu radosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Twoj mozdzek zmienil > lokacje.Usadowil sie w dolnych partiach twojego cielska. Komandos, nie bądź dokuczliwy, zazdrościsz mu?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Slub :)) 30.07.03, 23:44 Nie zazdroszcze.We wrzesniu bede mial 23 lata.Moze kiedys to tez zrobie.Ale czy to kogos musi interesowac.Czy ja jestem szczesliwszy ze ten ktos zmienia stan cywilny?E tam-pozdrawiam Procesorko. Odpowiedz Link Zgłoś