szara1982 29.11.07, 11:18 który na wyjazdy służbowe zabiera ze soba prezerwatywy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anbale Re: Czy mozna ufac facetowi, 29.11.07, 11:23 Można, oczywiście. Jest zapobiegliwy i ostrożny, troskliwy. Nie będzie płacił alimentów z waszej wspólnej kasy Odpowiedz Link Zgłoś
szara1982 Re: Czy mozna ufac facetowi, 29.11.07, 11:26 tak...i nie będzie zarazał jakimś choróbskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: Czy mozna ufac facetowi, 29.11.07, 11:37 tez tak mysle, ze jest uczciwy, szczery i obliczalny. Gorzej, gdyby ich nie zabieral, a znajdowalabys je po powrocie z podrozy. Wtedy rzeczywiscie byloby niejasne o co w tym wszystkim chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
szara1982 Re: Czy mozna ufac facetowi, 30.11.07, 06:26 I jest niejasne, ponieważ z tymi prezerwatywami zorientowałam się przypadkiem.Już mu nigdy nie zaufam.Nie wiem cyz to ma sens...nawet jak mnie nie zdradził to zapewne kiedyś to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
lu221 Re: Czy mozna ufac facetowi, 29.11.07, 17:47 Na Twoim miejscu bardzo ładnie powiedziałabym temu panu "pa pa". Ewentualnie, jeśli Ci na nim zależy i sądzisz, że da się go zmienić, sprowadziłabym go szybciutko na ziemię. A co do zadanego pytania... Nie, takiemu komuś nie można ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re:Dlaczego jesteście takie podejrzliwe? 29.11.07, 17:52 A może to dla kolegi? Troskliwy taki....;) Odpowiedz Link Zgłoś
muerte2 Re:Dlaczego jesteście takie podejrzliwe? 29.11.07, 19:26 Mnie, z grubsza, można zaufać. Nie takie rzeczy zabierałem w podróże służbowe! Nigdy nie wiadomo co i gdzie się może przydać. McGyver'owi zabrakło kiedyś w celi agrafki i nie mógł zrobić helikoptera, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
niczegoniewiem Re:Dlaczego jesteście takie podejrzliwe? 29.11.07, 20:15 Helikopter z agrafki - no, jeszcze rozumiem, ale z prezerwatywy?! Odpowiedz Link Zgłoś
braat1 Re:Dlaczego jesteście takie podejrzliwe? 30.11.07, 07:35 > Helikopter z agrafki - no, jeszcze rozumiem, ale z prezerwatywy?! Jesli to ma byc bezpieczny helikopter... Odpowiedz Link Zgłoś
niczegoniewiem Re:Dlaczego jesteście takie podejrzliwe? 30.11.07, 15:36 Mam większe zaufanie do tego z agrafki:) Odpowiedz Link Zgłoś
otara Re: Czy mozna ufac facetowi, 29.11.07, 20:32 no wlasnie ... mam ten sam problem .. rowniez jestem po rozwodzie , mąz, kupe lat nie potrafilam nikomu zaufac , udało się jednak -choć jednak może nie do końca. udalo mi sie zwiazac z męzczyną który jakoś zdobył moje zaufanie. ( zaczeło się od zwukłejprzyjażni ) ale boję się że moja nieufnośc zniszczy ten związek. ja chyba nie zasluguję na normalne szczeście... Odpowiedz Link Zgłoś
otara Re: Czy mozna ufac facetowi, 29.11.07, 20:35 oj sorki ale pomylilam watki :) Odpowiedz Link Zgłoś